- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Hayırlı sahurlar hanımlar lütfen bana bır akıl verin burdan konuları okuya okuya paranoyak oldum çıktım ortada hiç elle tutulacak bişey yok ama hep içimdebir vesvese var eşim le alt komşumuzun kizi arasında biseymi var diye dediğim gibi beni suphelendiren hiç bişey yok ben çok saçma sapan rüyalar görürüm işte öyle bir rüya gördün ondan sonra hep acaba olabilirmi diye diye kendimi yedim bitirdim iki ay oldu rüya güreli o zamandan biri dikkat ediyorum suphelendirecek hiç bir şey olmadi eşim bana ilgili kızımıza ilgili sevgisini sürekl dile getirir evde olduğu zamanda hep birlikte vakit geçiririz bizi düşünüp değer verdiğini anlayabiliyorum ama bu dusunceyide atamıyorum eşime böyle bişey yakıştıramıyorum onun hakinda böyle düşündüğüm için ona karşı kendimi suçlu hissediyorum çünkü o benim hakimda böyle bişey düşünse ne olur bilmiyorum yani bir yandanda herşey güzel gittiği halde anlamayanlarda var acaba bende onlardan birimiyim diyorum bilmiyorum kızlar psikolojim bozuldu resmen bundan sonra bir derdim var hiç okumiycam çok aşırı hassas bir insanim her konuda etkileniyorum şimdi lütfen bana bir akıl verin bu içimdeki şeyi nasıl atabilirim yada bişey olmadığına nasıl kendimi inandira bilirim çünkü gerçekten vesvese çok kötü bişey