Bir akıl verin

Rica ederim canım. Bak olumsuz düşüncelerinden bi kurtul ve düşün.... filmlerde,kitaplarda hep kaçamak davranırlar...ben sizin eşinizde bunları hissetmedim. Dediğim gibi ihmal de yoksa boşuna üzmüşsünüz kendinizi:))
Telefonuda hep ordada hiç öyle bir beni rahatsız eden bir konuşması olmamış

Yalnız değilsin ben de okuya okuya biraz etkilendim kaç kez eşim benden boşanmak istiyor başka birini sevdiğini söylüyor bana rüyamda ne ağlıyorum ama uyandığımda gerçek gibi bilinçaltı etkileniyor normal hiç kafana takma burda okuyup bazen eşim beni aldatıyor mu olabilir mi profesyonel davranıp da ya ben anlamazsam diye aslında hiçbir belirti yok kafamda kurup duruyorum sonra rüyamda görüyorum

çok sevindim maşallah. çoğu kadın evinizin düzenini yaşamak isterdi. bu huzur rabbimizin bize büyük bir nimetidir. güzelce şükrümüzü edelim vesveseden uzak duralım. vesvese şeytandandır. ama sınavlar insanlar içindir. atlatacağınıza eminim. tek dileğm kısa sürede rahatlamanız. :KK200:
Cok sağolun allah razı olsun gerçekten yorumlariniz ıcimi ferahlatti

Yalnız değilsin ben de okuya okuya biraz etkilendim kaç kez eşim benden boşanmak istiyor başka birini sevdiğini söylüyor bana rüyamda ne ağlıyorum ama uyandığımda gerçek gibi bilinçaltı etkileniyor normal hiç kafana takma burda okuyup bazen eşim beni aldatıyor mu olabilir mi profesyonel davranıp da ya ben anlamazsam diye aslında hiçbir belirti yok kafamda kurup duruyorum sonra rüyamda görüyorum
Aynı ben valla

Back
X