2.5 yaşında kızım var. Onlarda haklı sende der gibi arada. Ama biraz daha bana iyi gibiÇocuk var mi
Birde esiniz bu olaylarda size nasil davrandı
Olmuyor onların yaptıklarını karşı gitmesi ağır geliyor. Aradan ben çekileyim diyorum. Zoruma çok gidiyorYaptiklari yenilir, yutulur cinsten degil ama esiniz arkanizda duruyorsa siz muhattap olmayin ve gorusmeyin derim.
Diger taraftan esinizin kardesi atsa atilmaz, satsa satilmaz. Yani esiniz gidiyor diye bozulmayin derim.
Gitmiyorum çevre eşimi beni laf ediyor. Gidince günlerce kendime gelemiyorum. Bir yıl oldu unutamıyorum. DelireceğimBence onlar yüzünden eşinizi bırakmayın görüşmemeyi deneyin eşinize de makul bir dille söyleyin.
görüşmezseniz sorun yasamazsiniz2.5 yaşında kızım var. Onlarda haklı sende der gibi arada. Ama biraz daha bana iyi gibi
Olmuyor onların yaptıklarını karşı gitmesi ağır geliyor. Aradan ben çekileyim diyorum. Zoruma çok gidiyor
Yurtta temizlik yapıyordu. Benim kıyafetlerimi tutunda konuşmama kadar. Evine gidince abisine çayı getirir bana çay içeceksen mutfakta der. Benim gibi iyi insanların kaderi gelmez kötülerin kaderi gelir der. Hiç öğretmen gibimi der. Arabamı laf eder iki arabaları var der. Şimdi evi değiştik şu evi değişemedim dermiş. Tatile gittik hemen yalova akrabalarına gitmiş en çok gezmeyi ben hak ediyorum demiş. Yoruldum inanın tükenmişim kaldıramıyorumGörümcenin işi var mı? Bence yok.Siz öğretmen olduğunuz ve kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuz için sizi kıskanıyor olabilir..Mutfağıma yabancı maddeleri sokmam falan ne iğrenç muhabbet.Daha aile olduğunuzun farkına varamamış. Ne size ne de abisine saygısı var.Ama onu daha çok bu hale getiren babası bence. "O boşandı, ne yapsa hak vereceksiniz" falan çok fazla..Kızını şımartcaksa şımartsın ama herkrsten bunu beklemesi bencillik..Herkesin hayatı kendine zor..Ben sizi anlıyorum. Tam zorlukları atlattım,rahata kavuştum derken böyle bir aile ile uğraşmak zorunda kalmak yorar insanı..Bence eşinizle açık açık konuşun. Eşinizin ailesiyle görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin.Ama eşiniz kendi ailesi olduğundan yine görüşmek isteyebilir.Ne bileyim kardeşi sonuçta,araba ile götürcek başka kimse yoksa mecburen götürmek zorunda kalabilir.Kırgınlıklardan dolayı mecburiyet olmayan durumlarda fazla yüz göz olmasını istemediğinizi söyleyebilirsiniz ama eşiniz ne kadar arkanızda durur bilmiyorum.Hakkınızda hayırlısı.
Psikolojik tedavi aldım. Kızımı emzirirken hemde. Bunlar yüzünden kızıma zehirli süt veriyorum diye bıraktım ama düzenlemedim tabiSanırım çocuğunuz yok henüz. Çocukluğunuz zor geçmişse anne olunca tetiklenebilirsiniz (bugün yaşadığınız basit bir olay, geçmişte yaşadığınız benzer olaya götürüp sizi derinden etkileyebilir) o yüzden bence öncelikle psikolojik destek alın. Bu süreçte de o görümceyle görüşmeyerek ama eşinizin görüşmesine müdahale etmeyerek kendinize odaklanın. İçinizdeki yaralı çocuğun iyileşmesini ve mutluklar dilerim.
Küçük bir yerde yasıyorsunuz sinirim. Eşiniz ne iş yapıyor biraz uzak bir yere tayin isteseniz eşinizin ailesi sonuçta aile ne kadar kötü olsa da silinmiyor, arada gider yoklar siz de gitmiyorsunuz diye laf söz duymamış olursunuz. Sizi kıskanıyorlar bence evliliginizi bitirirseniz onları mutlu etmiş olursunuz.Gitmiyorum çevre eşimi beni laf ediyor. Gidince günlerce kendime gelemiyorum. Bir yıl oldu unutamıyorum. Delireceğim
Büyükşehirdeyiz. Akraba bağları kuvvetli. Ailesi köyde. Ama bir git beş yıllık ömür yiyecek hareketler yapıyorlar. Eşim memur.Küçük bir yerde yasıyorsunuz sinirim. Eşiniz ne iş yapıyor biraz uzak bir yere tayin isteseniz eşinizin ailesi sonuçta aile ne kadar kötü olsa da silinmiyor, arada gider yoklar siz de gitmiyorsunuz diye laf söz duymamış olursunuz. Sizi kıskanıyorlar bence evliliginizi bitirirseniz onları mutlu etmiş olursunuz.
İlaçtan çok psikoterapi etkili olur. Travmalar üzerine çalışan bir psikologtan destek alabilirseniz eğer imkanınız varsa bence faydalı olur. Hatta öncesinde kitaplarla önce Kendinize bir rota belirlerseniz az daha seansla bile yürütebilirsiniz terapiyiPsikolojik tedavi aldım. Kızımı emzirirken hemde. Bunlar yüzünden kızıma zehirli süt veriyorum diye bıraktım ama düzenlemedim tabi
O kişinin dediklerine fazla takılmıyor musunuz? Kim ki o. Ağzına geleni konuşan biri. Fazla önemsiyorsunuzYurtta temizlik yapıyordu. Benim kıyafetlerimi tutunda konuşmama kadar. Evine gidince abisine çayı getirir bana çay içeceksen mutfakta der. Benim gibi iyi insanların kaderi gelmez kötülerin kaderi gelir der. Hiç öğretmen gibimi der. Arabamı laf eder iki arabaları var der. Şimdi evi değiştik şu evi değişemedim dermiş. Tatile gittik hemen yalova akrabalarına gitmiş en çok gezmeyi ben hak ediyorum demiş. Yoruldum inanın tükenmişim kaldıramıyorum
Olmuyor fazla yüz göz.ama rahatsızlanınca kovdukları etrafına toplanınca cesaret aldı köye götür getir batıyorum bana yapılan kaldı herşey güllük gülistan olan benim aşağılanmamla kaldı. Babası evinde oturuyor. Kızının peşinde o dolarsın istiyorum. Kızı ile kardeşleri barıştığı için çok mutlu ama benim kırılmam hırpalanmam umurlarında değil. Zoruma gidiyor. Kayınbabaya bende çok çektim umurunuzdamı diyorum banane evlenmeden çekmişin diyor. O zaman ben evlenmedende kızın boşanmış banane dedim. Tek kendi çocukları biz umrunda değilim adamın. Düşünün üvey baba ile bir güzel bayram yaşamadık bayramları evlenince seveceğim derdim bu seferde kızı her bayram kavga çıkardı abisi ile kayınım ile ama kayın baba senin yüzünden diyorGörümcenin işi var mı? Bence yok.Siz öğretmen olduğunuz ve kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuz için sizi kıskanıyor olabilir..Mutfağıma yabancı maddeleri sokmam falan ne iğrenç muhabbet.Daha aile olduğunuzun farkına varamamış. Ne size ne de abisine saygısı var.Ama onu daha çok bu hale getiren babası bence. "O boşandı, ne yapsa hak vereceksiniz" falan çok fazla..Kızını şımartcaksa şımartsın ama herkrsten bunu beklemesi bencillik..Herkesin hayatı kendine zor..Ben sizi anlıyorum. Tam zorlukları atlattım,rahata kavuştum derken böyle bir aile ile uğraşmak zorunda kalmak yorar insanı..Bence eşinizle açık açık konuşun. Eşinizin ailesiyle görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin.Ama eşiniz kendi ailesi olduğundan yine görüşmek isteyebilir.Ne bileyim kardeşi sonuçta,araba ile götürcek başka kimse yoksa mecburen götürmek zorunda kalabilir.Kırgınlıklardan dolayı mecburiyet olmayan durumlarda fazla yüz göz olmasını istemediğinizi söyleyebilirsiniz ama eşiniz ne kadar arkanızda durur bilmiyorum.Hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?