Ben yurtdışnda.yaşıyorum burdada kendi doktorumuz gerek görüp sevketmezse gidemiyoruz.Hatta en son gittiğimde bende istedim dediğim gibi elle muane dışında bişey yapmadı
Ay inanin mesajınızı görünce nasıl sevindim banada vermişti öyle bir krem ama hiç aklıma yatmamisti başından s alıyor diye düşünmüştüm .Biraz kullandım ama devam etmedim ne yalan söyleyi Tekrar devsm edeyim
Hamileyken olurdu bende. Doğumdan sonra regli öncesi olmaya başladı. Göğuslerin şişiyor muBazen sol kolumada.iniyor ağrı koltuk altından inanin deli oldum düşünüyorum ee bişey yoksa niye var bu ağrı
doktorların yok dediği birşeye biz burdan nasılIyi geceler arkadaşlar sırf bu konuyu açmak için yeni üye oldum, son bir kaç aydır sol göğsümde inanılmaz bir ağrı var .Kadın doktoruna gittim yok birsey ,dahiliyeye gittim yok bişey ama gerçekten nefes alamıyorum ağrıdan.Nedir bu Allahaskina varmı başına böyle bişey gelen yada bir önerisi tavsiyesi olan
Sormayın inanin gitmek istemiyorum bazen Türk doktorlarimizda bir tuaf olmuş artık en son benim cilt problemim için gitmiştim ve hormon testi istemişlerdi ve benim başka bir rahatsizligimdan dolayi doğum kontrol hapı kullanmama gerekiyor.İşte bunu bilen kadın doğum uzmanı hormon testi gerektiğini söylediğimde,zaten her harükalde bu haplarının vereceğini ve benim reddecegimi bildiği için test yapmaya bile lüzum görmedi. Gerisini siz düşünün artikNasıl bir sağlık sistemi var orda anlamak güç..
Kalple ilgili bi sıkıntı var gibi Allah korusun yinede tedbiri bırakmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?