• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin ...

auram

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
68
30
3
Iyi geceler arkadaşlar sırf bu konuyu açmak için yeni üye oldum, son bir kaç aydır sol göğsümde inanılmaz bir ağrı var .Kadın doktoruna gittim yok birsey ,dahiliyeye gittim yok bişey ama gerçekten nefes alamıyorum ağrıdan.Nedir bu Allahaskina varmı başına böyle bişey gelen yada bir önerisi tavsiyesi olan

Sağlık bölümüne acmaliydiniz konuyu.. ve evet bir dönem benim de başıma geldi.. ama öyle aylarca sürmedi.. lenf bezim sismisti.. ara ara da devam ediyor.. herkesin başına geliyor.. sizinki uzun sürmüş tehlikeli olabilir.. araştırma hastanesine gidin detaylı bir inceleme isteyin.. olmadı özel bir hastanede check-up yaptırın..

Kusura bakmayın acemiligimë verin .Dedigim gibi herseyi yaptırdım Sadece benim süphelendigim birsey var benim önceden adet düzensizliği vardı ve doğum kontrol hapı kullanıyordum sonra birsktim.Son bir senedir düzenli gelmeye başladı ve kadın doğum uzmanı buna bağladı yani hormonlar la alakali olabilir diye bilmiyorum zamanla geçer dedi ama yok geçici gibi degil

Göğüs hastalıklarına neden gitmediniz?

Ben yurtdışnda.yaşıyorum burdada kendi doktorumuz gerek görüp sevketmezse gidemiyoruz.Hatta en son gittiğimde bende istedim dediğim gibi elle muane dışında bişey yapmadı

Bazen sol kolumada.iniyor ağrı koltuk altından inanin deli oldum düşünüyorum ee bişey yoksa niye var bu ağrı

Aile doktorunuz olmalı. Ona anlatın, yönlendirdiğiniz doktorlar bir şey bulamadı, başka bir branşa/doktora yönlendirin deyin. Çözülene kadar gidip bir çözüm bulmasını isteyin. Türkiye'ye geldiğinizde de devlette veya özelde iyi bir hastane bulup gidin mutlaka.

Sormayın en son kendi doktorum bana hastalık hastası olduğumu ima etti:KK57:Gülsemmi.aglasammi bilemedim.Zaten kısmet olursa ben Türkiyede gitmek istiyorum

Ben yurtdışnda.yaşıyorum burdada kendi doktorumuz gerek görüp sevketmezse gidemiyoruz.Hatta en son gittiğimde bende istedim dediğim gibi elle muane dışında bişey yapmadı

kalp kaslarınızı üşütmüş ya da zedelemiş olabilirsiniz, o ağrı yapıyor olabilir
bende de bir dönem olmuştu
kalp krizi geçirdim, geçireceğim gibi bir ağrı, göğsümde, kolumun altında
merhem vermişlerdi, bir de kas gevşetici, bir süre sonra geçti

Ay inanin mesajınızı görünce nasıl sevindim banada vermişti öyle bir krem ama hiç aklıma yatmamisti başından s alıyor diye düşünmüştüm .Biraz kullandım ama devam etmedim ne yalan söyleyi Tekrar devsm edeyim

Ay inanin mesajınızı görünce nasıl sevindim banada vermişti öyle bir krem ama hiç aklıma yatmamisti başından s alıyor diye düşünmüştüm .Biraz kullandım ama devam etmedim ne yalan söyleyi Tekrar devsm edeyim

eğer benimki benzeri bir merhemse çok düzenli kullanmanız lazım, öyle bir sürüp bir sürmeyince olmuyor

Iyi geceler arkadaşlar sırf bu konuyu açmak için yeni üye oldum, son bir kaç aydır sol göğsümde inanılmaz bir ağrı var .Kadın doktoruna gittim yok birsey ,dahiliyeye gittim yok bişey ama gerçekten nefes alamıyorum ağrıdan.Nedir bu Allahaskina varmı başına böyle bişey gelen yada bir önerisi tavsiyesi olan
doktorların yok dediği birşeye biz burdan nasıl
var birşeyler diyebiliriz

E madem tetkikler yapildi temiz cikti psikolojik demek ki psikiyatra git bi de

Aynı durumu kardeşim yaşadı kaç kere memografi cekindigi ama birsey çıkmadı en son doktor beyin cerrahın a gönderdi boyun düzlesmesi çıktı şimdi Boyunlu kullanıyor ve bir çok hareket yasak gibi keşke daha önce yonlendirselerdi çok korktu haftalarca aynı sizin ağrıları cekti

Banada kalple ilgili bir problem gibi geldi.Kardiyolojiye hiç gittiniz mi?

Cevaplarıniz.için teşekkür ederim. Bir daha konuşup doktorum la beni Kardiyolojiye.yönlendirmesini.isteyecegim

Ben de soğukta dışarda iyi giyinmeden spor yaptığımda göğsüm acaip ağrımıştı. Kas ağrısını kalp krizi sandım o derece.

Nasıl bir sağlık sistemi var orda anlamak güç..
Kalple ilgili bi sıkıntı var gibi Allah korusun yinede tedbiri bırakmamak lazim

Nasıl bir sağlık sistemi var orda anlamak güç..
Kalple ilgili bi sıkıntı var gibi Allah korusun yinede tedbiri bırakmamak lazim
Sormayın inanin gitmek istemiyorum bazen Türk doktorlarimizda bir tuaf olmuş artık en son benim cilt problemim için gitmiştim ve hormon testi istemişlerdi ve benim başka bir rahatsizligimdan dolayi doğum kontrol hapı kullanmama gerekiyor.İşte bunu bilen kadın doğum uzmanı hormon testi gerektiğini söylediğimde,zaten her harükalde bu haplarının vereceğini ve benim reddecegimi bildiği için test yapmaya bile lüzum görmedi. Gerisini siz düşünün artik

Back
X