Bir akıl verin...

Arkadaşlar kaynanam aradı şimdi bize geldi burada kalacakmış dedi... allahın belası eve niye gelmedi bir b.klar yedi ben anlamıyayım diye gitti orada kaldı allahım ben kafayı yiyecek ben ne yapacam yarappiiim

Bi bakın ne olur yalvarıorum banasını aradım büfede yokmuş saat 9 da annesini eve bırakıp gitmiş arıyorum telefonlarda bakmıyor kendimi öldürecem nereye gtti bu adam 2 saati r yok

belki de eşinizi siz hep büfede saniyordunuz
ama başka bir yerlere gidiyordu
başka biri olabilir mi

Arkadaşlar kaynanam aradı şimdi bize geldi burada kalacakmış dedi... allahın belası eve niye gelmedi bir b.klar yedi ben anlamıyayım diye gitti orada kaldı allahım ben kafayı yiyecek ben ne yapacam yarappiiim

ne yapacaksıniz yatın uyuyun
ne güzel işte defolup gitmiş evden
sizin işiniz falan yok mu aileniz nasıl insanlar boşanma düşünceniz var mı

belki de eşinizi siz hep büfede saniyordunuz
ama başka bir yerlere gidiyordu
başka biri olabilir mi
Yok diğer günler büfede oldgnda n eminim hep goruntulu arıyordum. Başka birine gelince sevgililik falan zannetmiyorum ama nekadar gec gelse de muhakkak eve gelirdi bu sefer annesine gitti kaçtı evden vede arabada uyudum bahanesi yapmıs

Eğerki anasına değilde eve gelseydi ben anlardım ne halt karıştırdıgini oraya gittik anlamıyayım diye

Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
Bu bakış açısıyla dayağınızı yiyip, onların isteklerine alışıp devam edeceksiniz.
Herhangi bir kişi hangi sebeple olursa olsun bana bir fiske dahi vuramaz, benimle aynı fikirde olmanızı çok isterdim.

Bu bakış açısıyla dayağınızı yiyip, onların isteklerine alışıp devam edeceksiniz.
Herhangi bir kişi hangi sebeple olursa olsun bana bir fiske dahi vuramaz, benimle aynı fikirde olmanızı çok isterdim.
Arkadaşım yazım hatası olmuş anlamıyorsunuz.. haklı olduğum için ben üstüne gittim onu demek istedim ben haklıyım yani

Sizi gerçekten anlamıyorum. Adam sizi dövüyor ve eve gelmedi diye çıldırıyorsunuz. Bırakın gitsin. Azıcık gururlu,özgüvenli olun yahu. O adam sizin ona muhtaç olduğunuzu bilirse döver de söver de sever de. İstediğini yapmayı hak görür yani. Azıcık kendinize saygınız olsun.

Bana vurduğu anda evden kovup bir daha da kapıyı açmazdım. Bir daha da nerede ne halt yediğini merak etmezdim.

konularda ayrıl yorumunu görmezsem gözlerim seni arıyor :KK37: neyseki burdasın :KK71:

ve evet bende ayrıl diyorum bu adamdan bir yol olmaz seni dövmesi başlı başına skandal zaten.
uzun uzun anlatmaya bile gerek yok eşin konuşmaya bile değmeyecek kadar akılsız biri.

Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
Olaya yorum yapayım diyorum ama olmuyor. Bir kadın olarak yukarıdaki cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Siz bu düşüncedeyken kusura bakmayın ama yardımı hak etmiyorsunuz.
öncelikle kendinize saygınız yok. Yediğiniz dayağı hak ettiğinizi düşünüyorsunuz.Size biz değil ancak kendiniz yardım edebilirsiniz. Nasıl mı? İlk önce kendinize saygı duyarak.

Sizi gerçekten anlamıyorum. Adam sizi dövüyor ve eve gelmedi diye çıldırıyorsunuz. Bırakın gitsin. Azıcık gururlu,özgüvenli olun yahu. O adam sizin ona muhtaç olduğunuzu bilirse döver de söver de sever de. İstediğini yapmayı hak görür yani. Azıcık kendinize saygınız olsun.
Ona muhtaç değilim dün akşamdan Berri eve gelmedi sabah iki kere aradı açmadım o eve gelince ne yapmalıyım kıyametler mi kopma yoksa susmalımıyım susarsam kabullenmiş olurum

Ona muhtaç değilim dün akşamdan Berri eve gelmedi sabah iki kere aradı açmadım o eve gelince ne yapmalıyım kıyametler mi kopma yoksa susmalımıyım susarsam kabullenmiş olurum
Muhatap bile olmayın. Bu sefer kes sesini bana cevap verme diye döver. Bahanesi hazır. Bitirmek için acele edin bir an önce kurtulun bence bu adamdan

Muhatap bile olmayın. Bu sefer kes sesini bana cevap verme diye döver. Bahanesi hazır. Bitirmek için acele edin bir an önce kurtulun bence bu adamdan
Ben ona eve geç gelio sun diye kızdığım üstüme gelme hiç gelmem sende konustugunla kalırsın dedi öylede oldu yaa kafayı yicem.. bende işte susup oturmam dün gecenin hesabını sormam lagzım

Dün eve geldi ve bana yanaşmaya çalıştı sen dün beni aldattın dimi dedim hayır arabada uyuyordum dedi onu sırf kiskandrmak icin bende seni aldattım rahat ol dedim bak bu lafları hazmedemeyen dedi bende beni bırakıp gitmeyi hazmediyorsunda onarımı hazmedemiyor şun dedim ya arkadaşlar delrcem bide yanaşmaya çalışıyor bana ya sırf anası beni savunuyor diye

Back
X