- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi 1Cemresuu1
siz bi sakin olsaniz diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam seni dovmus.Acaba karıya kızamıyorum gitti yada içmeyen gitti eve gelmiyor gelse anliyacam ne olursunuz akıl verin bana o eve gelince ne yapayım
Annesi ne gitmiş biliyomusun uzsiz bi sakin olsaniz diyorum
Bi bakın ne olur yalvarıorum banasını aradım büfede yokmuş saat 9 da annesini eve bırakıp gitmiş arıyorum telefonlarda bakmıyor kendimi öldürecem nereye gtti bu adam 2 saati r yok
Arkadaşlar kaynanam aradı şimdi bize geldi burada kalacakmış dedi... allahın belası eve niye gelmedi bir b.klar yedi ben anlamıyayım diye gitti orada kaldı allahım ben kafayı yiyecek ben ne yapacam yarappiiim
Yok diğer günler büfede oldgnda n eminim hep goruntulu arıyordum. Başka birine gelince sevgililik falan zannetmiyorum ama nekadar gec gelse de muhakkak eve gelirdi bu sefer annesine gitti kaçtı evden vede arabada uyudum bahanesi yapmısbelki de eşinizi siz hep büfede saniyordunuz
ama başka bir yerlere gidiyordu
başka biri olabilir mi
Bu bakış açısıyla dayağınızı yiyip, onların isteklerine alışıp devam edeceksiniz.Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
Arkadaşım yazım hatası olmuş anlamıyorsunuz.. haklı olduğum için ben üstüne gittim onu demek istedim ben haklıyım yaniBu bakış açısıyla dayağınızı yiyip, onların isteklerine alışıp devam edeceksiniz.
Herhangi bir kişi hangi sebeple olursa olsun bana bir fiske dahi vuramaz, benimle aynı fikirde olmanızı çok isterdim.
Olaya yorum yapayım diyorum ama olmuyor. Bir kadın olarak yukarıdaki cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Siz bu düşüncedeyken kusura bakmayın ama yardımı hak etmiyorsunuz.Hayır dövmüyor çok fazla üstüne gittim haklı olarak bu adiii ligi yaptı bana.. ve gelmedi hala büfede şu an arayıp kavga çıkarmamak için zor tutuyorum
Ona muhtaç değilim dün akşamdan Berri eve gelmedi sabah iki kere aradı açmadım o eve gelince ne yapmalıyım kıyametler mi kopma yoksa susmalımıyım susarsam kabullenmiş olurumSizi gerçekten anlamıyorum. Adam sizi dövüyor ve eve gelmedi diye çıldırıyorsunuz. Bırakın gitsin. Azıcık gururlu,özgüvenli olun yahu. O adam sizin ona muhtaç olduğunuzu bilirse döver de söver de sever de. İstediğini yapmayı hak görür yani. Azıcık kendinize saygınız olsun.
Muhatap bile olmayın. Bu sefer kes sesini bana cevap verme diye döver. Bahanesi hazır. Bitirmek için acele edin bir an önce kurtulun bence bu adamdanOna muhtaç değilim dün akşamdan Berri eve gelmedi sabah iki kere aradı açmadım o eve gelince ne yapmalıyım kıyametler mi kopma yoksa susmalımıyım susarsam kabullenmiş olurum
Ben ona eve geç gelio sun diye kızdığım üstüme gelme hiç gelmem sende konustugunla kalırsın dedi öylede oldu yaa kafayı yicem.. bende işte susup oturmam dün gecenin hesabını sormam lagzımMuhatap bile olmayın. Bu sefer kes sesini bana cevap verme diye döver. Bahanesi hazır. Bitirmek için acele edin bir an önce kurtulun bence bu adamdan