Bir alkış istiyorum...

uyuyodum uyumadan önce tvnin alarmını kurmuştum kendi kendine kapansın die.. neyse uyumuşum tv de kapanmış.. ben gecenin bi yarısı uyandım ki elimde kumanda televızyonun sesini kısma düğmesine ısrarla basıyorum ..televizyona baktım ki kapalı:1shok: o halde oldugumu farkettıgımde ne desem beğenirsiniz aha kafayı mı yedim ne deyip arkamı dönüp yatışıma alkışlarr istiyorum:roflol:

Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de
birer tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, o.
çocuklari!!' diyen Karadenizli agir abiye,

Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids' in açilimini
yapiyor: (A)llaha (I)syaneden (D)eyyuslarin (S)onu... diyen hocaya,

birer alkış

Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis. Çocuk anneme
''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsinlar da, biz de dinleyelim''
Biz de kirmadik, açtik. Ailecek çok iyi niyetli oldugumuzdan,
televizyonlari bozuk sandik. Yüksek sesten dolayi bize laf
soktuklarini anlamamiz çocugun ikinci gelisinden sonra oldu. Bu olayi
yasayan aileye

kızımın okuluyla evimiz arasında bi yol vardı.çok fazla trafik olmasa da sabahları bırakır akşamları da alırdım
bi gün dedim ki artık akşamları seni alamıycam kendin geleceksin
şimdi şöyle bişey yapıcaz
okuldan çıkınca hemen ablalardan birinin yanına gideceksin
ve diyeceksin ki ben karşıya tek başıma geçemiyorum elimi tutup beni geçirir misin
eminim geçirecektir sonra da mutlaka teşekkür edeceksin
büyük gün geldi sabah bıraktım kızımı.akşamki konuştuklarımı tekrarladım
neyse akşam oldu evdeyiz
ee anlat hadi naptın bugün dedim
aynen senin dediğin gibi yaptım.gittim bi ablanın yanına beni karşıya geçirir misin dedim
o da tamam dedi elimi tuttu geçirdi karşıya sonra yeniden gitti yolun öbür tarafına
ben tam eve doğru yürüyecektim teşekkür etmediğimi hatırladım
koşa koşa yolu geçip ablanın yanına gittim
abla beni karşıya geçirdiğin için teşekkür ederim dedim:1shok:
sonra yolu gçip eve geldim annecimkaydirigubbakcemile2

hahaha fıkra gibi...
benimde yine kucuk kuzenlerden biri, oyun kasetlerını (aterı oyunu) duzenleyen abımın yanına elınde kocaman sıyah cop posetı ıle gelıp -abi su ceşetlerı toybaya dolduyalım ışterşen baskaları goymeşın demıstı...bız tabı kopmustuk o zaman 3 yasında oldugu ıcın dılı donmemıstı...:):):)onada kocaman bır alkıss

Lisede küt kestirdiğim saçlarımı inatla hergün toplamamı isteyen
toplayıncada neden her yerden çıkıyor düzgün topla diye beni her seferinde tüm okul önünde azarlayan
saçımı açıp açmadığımı kontrol etmek için tenefüste sınıfa gelen
Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi Müdür Yardımcısı (benim dönemimde öyleydi) Meral Hocaya büyüüüük bir alkış

Bütün bunlarar karşılık okuldan mezun olup Üniversiteyi kazanınca ilk öğretmenler gününde kurdale ile ellerimle bağladığım büyük boy kaktüse "En güzel yerinize koymanız dileğiyle" yazıp odasına gönderen ben de alkışı hakettim galiba

bu sabah evden cıkarken aldıgım çöp posetını,yarı uykulu gözlerle 2 vasıta 100 km yol yapıp okulun çop konteynerına atan bana da alkışşşş

lise hayatim boyunca uyanma zorlugu ceken ben, en son babanin kahvalti hazir hadi uyaannn diye bagirmasiyla anca uyanirdim. bir sabah oyle rahat bir sekilde kalktim ki, babam bile uyanmamis ya ahahahah diye seviniyorum. neyse ben guzelce formami da giydim, babam uyanmadan servise biner giderim diyorum. camin onunde bekle bekle servis yok. sonra cantami da taktigim gibi kapinin onunde beklemeye basladim. yarim saat oldu gelen giden yok. en sonunda eve gideyim de, babam gotursun okula diye kapinin zilini caldim. babamin dumur bakislari arasinda Pazar gunu oldugunu farkettim, Allah'tan sabah erkendi de apartmandakilere rezil olmadim

geçen gün babamla tv yi izliyoruz bir müzik kanalı ve demet akalın bebek şarkısı çıktı neyse dinledik keyifle şarkı bitti babam şarkıyı aynen şöyle mırıldanıyor:
sevgilimi koluma takarım bebekte üç beş tur atarım
olmadı bide kokoreç alırım:roflol::roflol: doğrusu (olmadı birde sinema yaparım):lepi:
tabi bende yüzüne garip garip bakınca sinemaya gidiliyorda kokoreç alınamazmı diye cevap veren babama alkış istiyorum:sm_cool::sm_cool:

Kaynim eltime sarkilar soyluyor eltim mest olmus durumda onu dinliyor ve birden kayincom oldurucu darbeyi vuruyo -tatlicadiarzu-

Dunyaya bir daha gelsem sevgilimm

Arar bulurum yine seni severim

Cenneti degismem Sacinin Kilinaa

Butun romantizmin icine eden kaynima ve dumura ugramis gariban eltimede bir alkis lutfen :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda konuşurken anlamadığım bir kelime üzerine kodlarmısınız dedim..(Burda sorun yok)
Adamcağız kodladı (Burdada sorun yok)
Bende yazdım.Arada bir sn. dedim.Yazmaya devam ettim. sengözlerimebaksanab
Telefonu kapadığımda alt alta bir sürü şehir ismi gördüm.CADIARZU
Adamın bütün söylediklerini harfi harfiyen yazmışım yaaa:roflol:
Adamı bir sn. deyip durdurduğumda kimbilir hakkımda ne düşündü
kaydirigubbakcemile
Evett alkışların hepsi bana:lepi:

çedene'nin yazısını okuyunca aklıma geldi..sengözlerimebaksanab
Elinde çöpe atılmak üzere bulunan boş yağ tenekesiyle markete gidip alışveriş yapan ben çokmu alkış istiyorummm
şakkıdı

çedene'nin yazısını okuyunca aklıma geldi..sengözlerimebaksanab
Elinde çöpe atılmak üzere bulunan boş yağ tenekesiyle markete gidip alışveriş yapan ben çokmu alkış istiyorummmşakkıdı

Bu kadarınıda beklemezdim senden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşimin arkadaşının davet ettiği iftar yemeğine giderken arkadaşının apartmanındaki başka bir kapıyı açık bulup içeri dalan ve sofrada hazırlamamışlar evde de kimse yok diye hayıflanan aaaa bunlar badanamı yapmış diyen sonrada aslında başka bir eve olduğumuzu anlayan eşim ve banada bir alkış lütfen

otobüste olağan kolanya servisi sırasında muavine bu nedir oğlum diyen teyzeye ve bir nevi koku teyze diye yanıtlayan muavinede bir alkış istiyorum

köyde ıssız tarlalarda yürürken kuzenlerim ve bana sakın köpek görürseniz koşmayın diyen ve sonra köpeğin gelmesiyle terliklerini koltuk altına sıkıştırıp kaçan halamada bir alkış istiyorum

babamın bitanecik yiğenime baban çok mu sigara içiyor kızım diye sorması üzerine yooooo o sigaraları halam içiyor diye beni ele veren biriciğime bir alkış isityorum

Temizlik yaparken ben olmasam kimse buraları temizlemiyecek diye söylenen şirketimizin tek temizlikçisine alkış istiyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…