Bir alkış istiyorum...

Yolda giderken bir köpek görmesi üzerine "Bu köpeğin cinsi ne?" diyeceğine "Bu köpeğin markası ne?" deyip de teyzemle beni gülmekten yerlere yatıran anneme kocaman bir alkış kaydirigubbakcemile5

internetle yeni tanistiginda mesajlara smiley kullanmak isterken "siz o cocuklari nasil yapiyorsunuz" diye soran abla bir alkis lütfen... hihoyyyt
canim o kadar sirin bulmuski smileyleri cocuklari gibi gördü demek.... kaydirigubbakcemile3

aynı renkte bir arabanın arkasına park eden arkadaşımın,markete gidip sigara almak için beni arabada yalnız bırakmasından bir süre sonra,öndeki kendi arabasına binmek yerine, bizim arabanın kapısını ı açıp şöför kısmına oturan ,arabayı çalıştırmak için anahtara doğru uzandığında yana bakıp beni gören ve önce panikleyen ,sonrada beraberce kahkahayı bastığımız,ağır abiye de bir alkış lütfen...

bu konuyu buraya açıp iki gündür her daim anılarımı bana araştırtan eşim birşey sorduğunda sürekli hıııııııı diyip yine düşüncelere dalmama sebep olan bağcana kocaman bir alkış...

tv izlerken elektiriklerin gitmesi sonucunda, bari canım sıkılmasın kalkıyımda ütümü yapayım diyip,elimde mumla ütüyü fişe takıp oofffff ya ütüm bozulmuş diye söylenen bana ve akabinde beni bilerek uyarmayıp günlerce dalga geçem eşimede bir alkışşş..

ıftar sofrasını hazırlarken elektrııklerın gıtmesı sonucunda barı kucuk mumlarla evı susleyeyımde hep romantık ortam olur hem daha aydınlık olur dusuncesıyle mumları yakarak salona geldıgımde bır elımde mum bır elımde cakmak hem mumu yakıyorum hemde ''en azından sokak lambalarıyla apartamanınkı yanıyor salon cok karanlık olmaz''dusuncesıyle hala mumu yakmaya calınsan bana alkıs ...

Kıyafet almak için mağazaya gidilir
Kocaman bir aynanın önünden geçerken dikkatsizce
Ay kadına bak ne kadar bana benziyor
Hatta saçlarıda aynı benimki gibi denir
Sonradan olayın farkına varılır
Meğerse o kişi benimdir

seneler önce, star tv nin ,makyaj odasında arkadaşımın çekiminin bitmesini bekliyorum. makyaj odasında bir ben birde çok haz ettiğim sevda demirel var...birden hemen yanımdaki telefon çalıyor ve açıyorum. arkadaşım, ....... yalnız mısın diye soruyor..hayır değilim diye cevap veriyorum..eeeee kim var başka dediğinde kadının ismi aklıma bir türlü gelmiyor ve eeee şey var, ya şey işte deyip saçmalarken sevda demirelin , sinirlenip ayşeeee var ayşeee demesi üzerine ayşe varmış diye söyleyip telefonu kapatan, ve muhtemelen bir düşman kazanan, isim hafızası mükemmel olan bana da bir alkışşşşş.........

:mymeka:Ramazann ikinci günü kardeşimle ayazağadaki okuluma gitmeye çalısırken otobüste yanımdaki amca sorar kızım ayazağa kampusunu biliyor musun bilmiş bilmiş bende evet bende orada okuyorum derim hayırdır kızınız bizim okulu mu kazandı tebrik ederim konusuyoruz ama birşeyler uyuşmuyor bir de izmirden gelmişler.Amca ikidebir soruyor kızım ayazağa kampusune daha var mı otobuste bizim okuldan olan bir cocuk daha kızı tebrik ediyor her şey iyi güzel. en sonunda okulun önünde iniyoruz.Arkamdaki kız ama babaa burası Beykent üni.si deyince yıkılıyorum meğer baba kız İTÜ'nün maslak-ayazağa kampusunden bahsediyorlarmıs ve ben o sıcakta onları yanlıs yere getirmişim.. Geri dönmeleri için de onlara otobus duragını tarif ettim onlar gidince fark ettim ki gelen otobus de İTÜ kampusunun önünden geçmeyecekti ah ah ne yaptım ben...Helallik de almadım cok pişmanım...

misafirliğe gittiğinde kapıyı çalıp ev sahibi kim o dediğinde gellll diyen
yine misafirliği gittiğinde selamün aleyküm deyip aleykümslm deyip kendi slmı nı alan
bayramda kendisinden küçük bi teyzenin ellerini öpmeye kalkan
anne anneme alkışlar
flaş flaş yazısını faş faş faş diye okuyan
tv de haber izlerken altta haberin ismi yazıyo camide soygun ve teyzemiz spikerin adıda bi hoşmuş camide soygun diyen tatlı teyzeme alkış lüfenn

çalışırken işin yoğunluğundan çalan telefonumun ahizesini kaldırmadan "Alooo efendim" diyen banada alkış...:roflol:

nişanlıyken kayınvalideme yaşını sordum eşimde'' 30 yaşında annem benim daha genç ''dedi bizim kayın valide kurula kurula demesinmi ''yok kızım sen ona bakma 35 40 varımdır heralde'' 13 yıllık evliyim nüfusa göre 67 kendi deyişine göre 54 şu anda.... bikaç yıla kadar aynı yaşta olacaz...haaa bu arada kızlar bende yolu yarıladım dün 35 oldum dante gibi ortasındayım ömrün....bekle kaynana geliyorum......

topiğimi şenlendiren renklendiren her arkadaşıma yüzbinlerce alkış......sağoluuuun....varoluuuun.....

mc donalds ın tuvaletinde kapıyı vurduğumda ''geeeeel''diye seslenen şaşkoloza bir alkış.... sanırım kendisi işyerinde alışmış kapı vurulduğunda gel demeye....kadın çıktığında o gülerken ''bu kıyağımı unutma başkası olsa dalardı içeri diyen banada alkışlaaar....

Annemle babaannem hocaya gitmeye karar verirler. Binerler dolmuşa. Git babam git, git babam git. Annem hocanın evini geçince "allah allah niye inmiyoruzki herhalde taşındı" diye düşünür.Neyseki dolmuştan inerler. Sonra gerisin geri yürümeye başlarlar.
Annem sorar"anne niye geri yürüyoruz, inseydikya daha önce"
Babaannem ne dese beğenirsiniz, " e kızım o kadar para verdik bari gidelim biraz dimi"

Muhahahha:roflol::roflol:, seni seviyorum canım babaannem:lepi:

Babası vefat edince başsağlığına gelen misafirlerin" başınız sağolsun" demelerine karşılık
"Allah sizede nasip etsin "diyen babaannem,

sen beni öldürecen birgün:roflol::roflol:, film kadınsın, Allah uzun ömür versin sana

sen oruç tutmuyor musun diye sorunca "ramazanın ilk günü tutmak zor oluyormuş, ben ikinci gün başlıycam" diyem komuşumuzun oğluna da bir alkış lütfen

Şehir içi yolcu otobüsünde plaj dönüşü mayolarını koltuklara sermek suretiyle kurutan yaşlı karı kocaya

Tuvalet ihtiyacı gelen ve tuvaleti sorup çişcazım geldi diyen bohçacı teyzeye

İşyerinde deprem olduğunda müdürünün kapısını çalıp deprem oldu hissettinizmi diyen bana

Çocukken oyuncak ütüsünü soba da ısıtıp ısısını diline yapıştırarak kontrol eden bana

Market otoparkına kamyonetin yanına arabayı park eden çıktığında kamyonet gittiği için arabasını bulamayan kocama

Kendilerine laf atan delikanlılara her kuşun eti yenmez yerine her kızın kuşu yenmez diyen arkadaşıma

Son düzenleme:
evet kızlar epey okudum çok hoşuma gitti bende yazayım bir arakadaşımın başından geçenler
bunlar karı koca sözlü tartişma içerisindedirler birbirlerine söylenip durular karşılıklı
adam derki eeeeee yeter artık şimdi burnunu agzının üstüne getiririm haaa
kadın da safım benim hadi getir hadi getir diye başlar söylemeye sonra koparlar gülmekten
arkadaşıma da bir alkış lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…