ne kadarlık evlisin kiHerkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi
kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye
Bir yerde okumuştum spermleri öldürüyor diye,doğru mu bilmiyorum.Kayganlaştırıcı spermlere zarar veriyor olmasın?
Canim o kvler cocugun olsa niye erkek degil diye sorun yapacak olan insanlar onları hic takma kapa kulaklarını . bende o illeti yenenlerdenim, kafanda ne zaman rahatlarsan ağrı o zaman tamamen bitecek. Bide hamile kalmak icin iliskiden sonra hemen kalkma. Yine de sende Esinde doktora gidip tahlil yaptirin derim. Kafan rahat olsun diyeHerkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi
bu jel spermleri ileri hareket mı ettırıyor?İlk önce doktora gidin sende eşinde .. Herhangi bir sorun çıkmazsa hamile kalmak için en basit yol, Ovulasyon testleridir çünkü her kadının yumurtlama günü farklıdır ha Ovulasyon testi almak istemezseniz doktorunuzla yumurtlama takibide yapabilirsiniz ultrasondan görür yumurtadığınızı ve size söyler. Ovulasyon testlerinin ise Eczanede çok ucuza satılanda var ama ben clearblue çift hormon göstergeli Ovulasyon testi ve Preseed jel ile hamile kaldım. Preseed jel eşinizin spermlerinin yumurtaya ulaşmasına yardım eden bir jeldir. Kayganlaştırıcı yerinede kullanabilirsiniz. Preseed jeli ovulasyon testiniz yumurtadığınızı gösterdiği günlerde kullanıcaksınız . Preseed kurusunun İçinde enjektör var 1,5 yada 2mm vajinanızın içine sıkıcaksınız. Jeli ve clearblue yu hepsiburada tarzı sitelerden alabilirsiniz. Ben bu yöntemle 4 ayda hamile kaldım
Hamile kalmak isteyen niye buradan yardım ister anlamış değilim.Bizden,kadınlardan,neyse konu sahibi de açmış konuyu gitmiş zatenAyrilmamak icin cocuk yapmak
Elalem istedigi icin cocuk yapmak
Aferin
Yapin yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?