- Çok büyük dert değil arkadaşlar lakin canım sıkılıyor..bu sene maddi sıkıntılar nedeniyle çocuğumu devlet anaokulununa yazdırdım seneye okulla başlayacak fakat 8.30 da ders kabulu yapan hoca( evde kahvaltı yapıyoruz ama beslenme istediği için gönderiyoruz bunu zaman diliminde neler yaptıklarını bölmek için yazdım)beslenme yaptırıyor resim çizdiriyor ve çizgi film seyretiriyor..12 de bitmesi gereken derse 11.20 de bir kaç kere gittim montlarını giymiş çocukları TV izlerken gördüm..ne öğrendiler derseniz koca bir hiç derim..bu normal mi müfredat resim,oyun ve çizgi filmden mi oluşuyor? gecen sene (büyük olan çocuğu mu) özel anaokulluna gönderdiğim çocuğum harfleri,sayıları,toplama,çıkarma gibi işlemlerin ana mantığını almışlar dı.. çok üzülüyorum özel okullar da deneyler yapan çocuklarla devlet okuluna da boyama yapan çocuklar aynı yarışa girecek
devlet okullarını kötülemiyorum büyük çocuğumu daha sonra devlet ilkokuluna yazdırdık mükemmel bir hocamız var ondan çok memnunum mesela..ama devletin anaokul mantığı bu mu biz mi yanlış hocaya denk geldik
Son düzenleme: