Aslında kibar bir dile hocam bu öğrenilenler ilkokulla başlamak için kafi gelecek mi diye girdiğim konuya çocuğumun yeterliliğinden daha kalem tutamayan çocukların olduğuna dair bir duruma dönüştü..galiba bildiği öğretim şekli bu..ben yakından ilgileniyorum çocuğumla ama bazen endişeleniyorum.erken kalkma disiplinini öğreniyora sığınırken okulun sadece oyun yeri olmadığını öğrenmiyor eksi artıyı götürüyor yani..velilerden de ses yok kaldı ki veliler de enteresan..çoğu okulun öğretmeni tahmin ediyorum çocuklar 6 yaş değil ve onlara göre zaman gecirmelik yer..şikayette bir şey oluşturmaz konuşmakta endişelenmem gereken yer okulun tutumu çocuğum da okul böyle bir şey etkisi yapıp disiplini öğrenmemesine sebep olur mu
Ee kalem tutmayi oğrenmeleri icin sadece boyama yapmalari mi gerekiyormuş? Okul öncesi öğretmeni degilim ama iki çocugumda da kreş öğretmenleri el kaslari gelişiminin çok önemli olduğunu söylerlerdi.Bunun içinde bol bol
kağit kesme,oyun hamuru oynama,boncuk dizme,mandalla tutturma gibi daha bir sürü etkinlik yaparlardi.
Bunun yaninda temizlik,düzen,toplum icinde davranişlar,nezaket kurallari, oyunlarla,şarkilarla,hikayelerle öğretilirdi.
Ögretmen saçma bir savunma yapmiş.Kesinlikle bütün gün,kahvalti,boyama ve tv ile geçiştirilmemeli.