Sen seçilen; o seçen.slm kizlar,
Internetten biriyle tanistim, hersey cok iyi, iyi anlasiyoruz, sonra konu acildi bu bana bikac sene once ayni anda 2 kizla gorustugunu soyledi. Bu biriyle iliskidemiydi yoksa hangisi ona daha uygun ogrenmek icin mi bilmiyorum, ama ne farkeder ki. Haftaya gorusucektik ama bu konu sinirimi bozdu. Tanidigim kadariyla hoslaniyorum ama boyle biseyi neden bana soyluyo. Mantik bundan bi cacik olmaz desede, bilmiyorum iste ya, fikirleriniz lutfen
slm kizlar,
Internetten biriyle tanistim, hersey cok iyi, iyi anlasiyoruz, sonra konu acildi bu bana bikac sene once ayni anda 2 kizla gorustugunu soyledi. Bu biriyle iliskidemiydi yoksa hangisi ona daha uygun ogrenmek icin mi bilmiyorum, ama ne farkeder ki. Haftaya gorusucektik ama bu konu sinirimi bozdu. Tanidigim kadariyla hoslaniyorum ama boyle biseyi neden bana soyluyo. Mantik bundan bi cacik olmaz desede, bilmiyorum iste ya, fikirleriniz lutfen
Benimle degil, bu onceden olan bi olay, belkide benimlede oluyodurSen seçilen; o seçen.
İkinizle de görüşecek hanginiz mantığına yatarsa...
Hatta bu bir takıntı daha iyisini bulma takıntısı hiç bitmez. O yüzden arayışları devam da edebilir.
Seninle görüşecek, geri dönmezse anla ki diğer kızı seçti. Dönerse bu duruma sevinecek misin şimdi?
Cinsellik konularına girdi mi?
kınamak istemiyorum ama merak ettm int.ten birne nasıl güveniyorsunuzslm kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?