Bir anda 2 kizla

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar,

Internetten biriyle tanistim, hersey cok iyi, iyi anlasiyoruz, sonra konu acildi bu bana bikac sene once ayni anda 2 kizla gorustugunu soyledi. Bu biriyle iliskidemiydi yoksa hangisi ona daha uygun ogrenmek icin mi bilmiyorum, ama ne farkeder ki. Haftaya gorusucektik ama bu konu sinirimi bozdu. Tanidigim kadariyla hoslaniyorum ama boyle biseyi neden bana soyluyo. Mantik bundan bi cacik olmaz desede, bilmiyorum iste ya, fikirleriniz lutfen

En azından dürüst.
Sana da bunu yaparsa " bak ben dürüst oldum başta sana anlattım" der çıkar işin içinden.
Üzüldüğünle kalırsın.

İnternetten tanıştığın birine ne kadar güveniyorsan ona göre davran bence

Sen seçilen; o seçen.
İkinizle de görüşecek hanginiz mantığına yatarsa...
Hatta bu bir takıntı daha iyisini bulma takıntısı hiç bitmez. O yüzden arayışları devam da edebilir.
Seninle görüşecek, geri dönmezse anla ki diğer kızı seçti. Dönerse bu duruma sevinecek misin şimdi?

Bence çok şanslısınn...

Nedenini anlamışsındırr diye tahmin ediyorum...

Bence çocuk kendisini farklı göstermeye çaılışıyor güya çok dürüst bi insan böyle bir şeyi bile söyledim bundan sonra bu kız bana ne yaparsam yapayım çok güvenecek diyo safım

O değilde çocuğa helal olsun...
Ne kadar dürüstmüş öyle

sen onun iki dediğine bakma

en az üç

insan neden internetten tanışma ihtiyacı duyar ki, bunu da hiç anlamam

Cinsellik konularına girdi mi?

Bence sen de üçüncüsün. Sanal alemde guvenme kimseye derim.

Benimle degil, bu onceden olan bi olay, belkide benimlede oluyodur

ama salak mi bu ya, boyle bisey soylenir mi?

Cinsellik konularına girdi mi?

hayir, daha cok uzak duruyo

kınamak istemiyorum ama merak ettm int.ten birne nasıl güveniyorsunuz

Dürüst en azindan karakterini belli etmis, asil siz neden daha devam ediyorsunuz? Suan sadece hoslanti var, hos görüsmeden ne hoslantisi oda ayri konu ama, bile bile lades diyorsunuz sonra asik olup heraeyini sineye cekeceksiniz, kestirip atin baska erkek mi yok bu dünyada...

seninle birlikte 3 olacak yani.o da bilineni.o zaman diğer kızların da birbirlerinden haberi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…