Bir anda 2 kizla

hayir, daha cok uzak duruyo[/QUOTE]

Hımm. Görüşünce seni yiyecek hali yok, bence temkinli olarak görüşebilirsin. Beklenti içinde olmadan, gözünde büyütmeden, ve tabii küçültmeden de.

Benimle degil, bu onceden olan bi olay, belkide benimlede oluyodur

ama salak mi bu ya, boyle bisey soylenir mi?

hayir, daha cok uzak duruyo
Yani evet salak bence. Yoksa aynı şeyi sen söylesen kendisi ön yargılı olmaz mıydı bu konuda?
Ya da erkekler çok hesap kitap yapmadan konuşur ya, demiş geçmiş ona göre bitmiş ama baksana kadın olarak sen ne kadar detaylı düşünüyorsun.

Hımm. Görüşünce seni yiyecek hali yok, bence temkinli olarak görüşebilirsin. Beklenti içinde olmadan, gözünde büyütmeden, ve tabii küçültmeden de.

bile bile lades olmaz mı

çocuk demez mi ki sen beni biliyordun, geldin görüştün

bir kereden birşey olmaz demeyin, madem hoşlanmaya başladınız ya gördüğünüzde aşık olursanız, iyice bağlanırsanız

Belli olmaz ki bu işler? Belki geçmişte yaşanan pişmanlığından bahsetti. Bunu bilemeyiz. Sadece dediğim gibi beklenti düşük tutulsun, ayyyy çok yakışıklıııı denmesin, gerisini keşfetmek sıkıntı olmaz bence.

Benim aldigim mesaj su: yarin obur gün 2.ciyi bulursam Şaşma demek istiyor.
Guvenmee...

aslinda bu konudan sonra baya bi soguktum, ve bidaha mesajlasicagimi sanmiyorumda, bende bi salagim yinede konusmak istiyorum. mesaj atarsa siz cevap verir miydiniz? bidahaki atilacak adim ne? gormemezlikten gelmek mi

belkide degisti, ne bilim ama yinede bu buyuk risk.

bulusmak istiyorum sirf icimde kalmasin diye ama iste baglanmaktanda korkuyorum ama boyle birine baglanir miyim ki, allah korusun

bence nabız yokluyor, hala görüşmeye devam edersen, otomatikman aldatılmayı kabul etmiş olcaksın, seviyenin düşüklüğünü(ona göre) onun dominantlığını kabul etmiş olcaksın
ya da bak ne kadar paylaşılmaz bir erkeğim ben neymişim be, imajı çizmeye çalışıyor
iki türlüsüde ezik ve hastalıklı bi ruh hali

ayrıca insanlar değişmez asla karakteren

nabiz yoklasada, beni kaybettiricek bisey ki bu. eger kabul etmezsem bundan nasil geri donebilir ki

nabiz yoklasada, beni kaybettiricek bisey ki bu. eger kabul etmezsem bundan nasil geri donebilir ki

onun için ne önemi var ki, sen gidersin başkası gelir, internet üzerinden yazışmanın ne emeği var, bir monitör bir klavye yeterli, kimbilir kaç kişiyle yazışıyor, kendi kendini ikna etmeye çalışma bu adama güvenme derim
ki bence bu internet üzerinden flört bazı erkekler için hastalık, asla vazgeçmezler bence

Bu adam 2 kişiyle birden birliktelik mi yaşamış, yoksa görüşmüş mü? İkisi çok farklı şeyler. Birliktelik yaşadıysa kaçabilirsin. Görüştüyse eğer bunda anormal birdurum göremedim ben.

Bir dönem 4 kişiyle birden görüştüm. 4'ü de birlikte olmak istiyordu. Hepsini tanımam gerekiyordu. Dördüyle de olmadı. Biri şu an yakınarkadaşım. Sevgiliyken eşime bahsetmiştim bundan. Hatta o arkadaşım yanımızdayken bahsetmiştim, bolca gülmüştük.

Yani görüşmeden nasıl bilecek ki bir insan kendine uygun olup olmadığını. internet üzerinden tanışmak biraz riskli tabi. Ama yine de bi bana mı anormal gelmedi?

Dürüst olabilir fakat huylu huyundan vazgeçermiki acaba

Yok canım önceden 2 kişiyi idare etmiş bunuda arkadaşa söylemiş geçmişte böyle şeyler yaptım diye.

Yok canım önceden 2 kişiyi idare etmiş bunuda arkadaşa söylemiş geçmişte böyle şeyler yaptım diye.
evet konu sahibi sonradan söyledi ama yani bu karakter meselesi. yine bir gün canı sıkılır nette dolaşır iyi niyetli biriyle karşılaşır muhabetti tatlı gelir devam eder, bakarsın telefonlaşmaya başlamış, bakarsın buluşmuşlar...
Tamamen tarz olayı yani.

Bende buna katılıyorum huylu huyundan zor vazgeçer ..

iste bana soyledigi, 2 kizi birden goruyordum, hani tanimak amaclida olabilir, ama bana soylemesini acayip buldum ben. bende birden fazla kisiyi tanimada sorun gormuyorum ileri gitmedikce de, tanimak istedigim bi adam bunu soylemem yani

Sinir oluyorum öyle kızlara da erkeklere de 2 kişiyle aynı anda ne demek ya dengesizlikten başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…