Yolun başındayken dön.
İlerde sana yapmayacağı ne malum ? Ayrıca adamdan birazcık soğukluk hissetsen acaba başka biriyle mi görüşüyor diye kendini yersin.
Internetten biriyle tanistim, hersey cok iyi, iyi anlasiyoruz, sonra konu acildi bu bana bikac sene once ayni anda 2 kizla gorustugunu soyledi. Bu biriyle iliskidemiydi yoksa hangisi ona daha uygun ogrenmek icin mi bilmiyorum, ama ne farkeder ki. Haftaya gorusucektik ama bu konu sinirimi bozdu. Tanidigim kadariyla hoslaniyorum ama boyle biseyi neden bana soyluyo. Mantik bundan bi cacik olmaz desede, bilmiyorum iste ya, fikirleriniz lutfen
Nasıl internetten tanıştığınız bir adamla gerçek hayatta buluşuyorsunuz ? Aklım almıyor . Cesaretlisiniz.
Ben olsam bırak bu tuhaf adamı , internetten tanıştığım hiçbir adamla buluşmam .
Çocuk dengesiz , bu kesin . İyi bari rengini belli etmiş erkenden .
Geçmiş olsun .
bunada ben bisey demeden cevap verdi. bikac kiza birden ilgi gosteripte kendime bisey kanitlamak onceliklerimden biri degil, ironi yapti kendince. 'eger sorun senden baskasiyla gorusucekmiyim bu gunlerde, cevabim hayir' dedi
bunada ben bisey demeden cevap verdi. bikac kiza birden ilgi gosteripte kendime bisey kanitlamak onceliklerimden biri degil, ironi yapti kendince. 'eger sorun senden baskasiyla gorusucekmiyim bu gunlerde, cevabim hayir' dedi