Bir anda 2 kizla

Yolun başındayken dön.
İlerde sana yapmayacağı ne malum ? Ayrıca adamdan birazcık soğukluk hissetsen acaba başka biriyle mi görüşüyor diye kendini yersin.

Demek ki yapı bu adamın. Uzaklas bundan hic gerek yok..

ne dürüstü allah aşkına adam aynı anda iki kızla. dürüst olsa dürüstlüğünü o iki hatunada gösterirdi.

adama ne kızıyon dürüstmüş potansiyelim var haberin olsuna getirmiş...dikkat etmek lazım

Nasıl internetten tanıştığınız bir adamla gerçek hayatta buluşuyorsunuz ? Aklım almıyor . Cesaretlisiniz.
Ben olsam bırak bu tuhaf adamı , internetten tanıştığım hiçbir adamla buluşmam .
Çocuk dengesiz , bu kesin . İyi bari rengini belli etmiş erkenden .
Geçmiş olsun .

Suan senden bask bir kiz daha varsa ? Gecmiste yapan simdide yapar ...

Suan senden bask bir kiz daha varsa ? Gecmiste yapan simdide yapar ...

bunada ben bisey demeden cevap verdi. bikac kiza birden ilgi gosteripte kendime bisey kanitlamak onceliklerimden biri degil, ironi yapti kendince. 'eger sorun senden baskasiyla gorusucekmiyim bu gunlerde, cevabim hayir' dedi

bunada ben bisey demeden cevap verdi. bikac kiza birden ilgi gosteripte kendime bisey kanitlamak onceliklerimden biri degil, ironi yapti kendince. 'eger sorun senden baskasiyla gorusucekmiyim bu gunlerde, cevabim hayir' dedi
Inanma bence ... akli sira bak ben onceden boyle boyle yaptim ama simdi sen varsin yapmam anlamina getirmis ... guven saglamaya calisiyor sanirim

simdi msj atti, 'dun dedigim herhangi bisey hakkinda canin mi skldi'

napiyoruz? aciklamasini istiyim mi? beraberken mi, oylesine mi gorusuyomus mu diye? bu da ne degistircekse artik

Yalnız konu sahibi seni taktir ediyorum .
Eskisini unutmuş , aşmışsın :)
Ama bana sorarsan bu adamdan bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…