Bir anda başlayan soğuk tavırlar

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
964
73
Merhaba arkadaşlar.
Bu konuyu buraya yazmamak için çok direndim fakat,kaç gündür düşün düşün çıldırmak üzereyim.Nişanlıyım yaza düğün var inşallah.Bu zamana kadar gayet iyi gidiyordu herşey.İllaki sıkıntılar,kavgalar oldu ama bir gün bile sürmedi.Konu ne kadar büyük olsa bile çözebildik sıkıntılarımızı.Fakat son bi kaç aydır maddi açıdan battı nişanlım iş yerini falan kapatmak zorunda kaldı.Psikolojik açıdan bi çöküş yaşıyor bu her halinden belli.En zor zamanlarında yanında oldum her zaman.Oda benim aynı şekilde çünkü kendisi çok merhametli bir insan grip olduğum zaman bile acı çekiyorum diye başımda ağlayan,küs kalmaya dayanamayan bir insan.Herneyse Çok uzatmak istemiyorum.Pazartesi günü buluştuk çok güzel vakit geçirdik onun yanından ayrıldıktan Sonra kuzenimle buluştuk ozamanda baya iyiydi bi sıkıntı yoktu.Akşam bi iki kelime dışında bişey yazmadı.Aramadı da.Ertesi gün de aynı şekilde sadece bir iki kelime.Dayanamadım Çarşamba günü sordum ‘hayırdır’ diye. “Senle alakalı bi durum yok saçmalama lütfen senle hiç bir sorunum yok” dedi bende ‘benle alakalı olmasa bana yansıtmazdın’dedim.”parasal açıdan biraz sıkıntılarım var o yüzden huzursuzum” dedi.’Tamam ‘deyip uyudum.Ertesi gün arayıp “çay yapar mısın bana” dedi bende gönlümü almaya geliyor sandım herneyse geldi oturdu çayını içti bi yere gidecekti benden Sonra ‘sende gelir misin ?’ Dedi reddettim.Tekrar sordu yine istemediğimi söyledim.”Suratın neden asık”diye sordu utanmadan.Sanki sebebini bilmiyormuş gibi.bi kaç dakika daha oturup kalkıp gitti.Kapıda görüşürüz dedi yaklaştı öpmek için,geri çekilip kapıyı kapattım hiç bir şey demeden.O gün den bu yana sadece gün içinde bi iki kere neredesin diye sorar okadar.Dün akşam olduğum yerden alıp eve götürmek istedi istemedim.Bir hafta olacak neredeyse bu durumun içindeyiz.Sizce nasıl bir tavır sergilemeliyim? Psikolojisi bozuk diye ben daha ılımlı mı yaklaşmalıyım yoksa bu tavrımı sürdürmeli miyim ? sizce yüz yüze konuşmayı teklif etsem mi daha iyi anlamak için,yoksa soğuk Tavrımı koruyup hatasını anlamasını mı beklesem ?
.
.
.
Dediklerinizi düşündüm ve haklısınız.Bazen insan boşlukta olunca başkalarının fikirlerine de ihtiyaç duyabiliyor.Aradım az önce güzel bir şekilde konuştum hiç bu olaylar olmamış gibi, güzellikle karşılık verdi.Görüşelim mi dedim tamam biraz işim var alacam seni dedi.Umarım dediği gibi sıkıntı sadece parasaldır.Teşekkür ederim
.

Son düzenleme:
Adam zaten canından bezmiş birde sizin triplerinizlemi uğraşsın. Kolay değil maddi açıdan zorda,üstelik yaza düğün var. Kızlar yani kusura bakmayın ama pışpışlayanınız var diye şımarıyosunuz bazen
Haklısınız sanırım çok şımartı beni annem babam oldu resmen.Bi anda ilgiyi kesince yere çakılır gibi oldum..

Karakterim gereği karşımdaki insandan en ufak bi soğukluk görünce hemen geri çekerim kendimi.Sizce bu defa öyle yapmamalı mıyım ?
Size karsı kötü bi tutum sergilemedigi sürece , sizinle bi derdi olmadıgını söyledigi halde tabi kii bu defa öyle yapmamalısın :)

Adam size parasal sorunum var demiş neden destek olmak yerine surat asıp kapıyı filan kapatıyorsunuz acaba ? Böyle okursa bu evlilik nasıl yürür sizce düşündünüz mü
Böyle davranmamın tek nedeni neden bana anlatmak yerine benden kaçıyor diye düşünmem oldu.Bunun dışında hiç bir sorunumuz yoktu.

Böyle davranmamın tek nedeni neden bana anlatmak yerine benden kaçıyor diye düşünmem oldu.Bunun dışında hiç bir sorunumuz yoktu.
Söylemiş ya sorunu ne anlatacak daha adamın işi kötü gitmiş iş yerini kapatmış . Yaza düğün var bir sürü masraf var eeee daha ne olsun acaba

Nişanlınızın yerinde olsam o yüzüğü çoktan elinize vermiştim, çok sabırlı adammış.
İşleri bozuk, psikolojisi bozuk, üzerinde bir sürü yük varken bu kadar nazı niyazı nasıl yaptınız, neden yaptınız? Dünyada sizden daha önemli bir şey yok mu sanıyorsunuz? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, fazla nazınız aşığı usandırdığında farkedersiniz bunu ama çok geç olur.

Okadar sinirliydim ki konuşmak için onun adım atmasını bekledim..
Ama aradan kaç gün geçmiş. İnsan dayanamaz konuşur yani.
Bide tamam sizde yorulmuş olabilirsiniz ama nedenini söylemiş zaten.
Konuşup halledebilirsiniz.
Gerekirse düğün masraflarınızdan kısın huzurunuzdan önemli değil ya.

Nişanlınızın yerinde olsam o yüzüğü çoktan elinize vermiştim, çok sabırlı adammış.
İşleri bozuk, psikolojisi bozuk, üzerinde bir sürü yük varken bu kadar nazı niyazı nasıl yaptınız, neden yaptınız? Dünyada sizden daha önemli bir şey yok mu sanıyorsunuz? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, fazla nazınız aşığı usandırdığında farkedersiniz bunu ama çok geç olur.
Bu Tavrımın tek nedeni bana anlatmak yerine benden uzak durmak istemesi oldu keyfi bişey yapmadım yani.Kendimde de hatayı gördüğüm için buraya yazıp fikir almak istedim Zaten.

iyi de bu anlattığınıza göre sorun çıkartan nişanlınız değil ki sizsiniz.Gripken başınızda bekleyen adama en zor zamanlarında en anlayış göstermeniz gereken zamanda köstek olup gereksiz yere tribe girmişsiniz.Evlenmek iyi günde kötü günde diye söz vermektir.Eğer bu gereksiz tavrınıza devam ederseniz adamı bu konuda zor tekrar düşünmeye iteceksiniz.

adam iş yerini kapatmış. düğün dernek diye bi kağnı borç da taktınız kesin. iki gün mutsuz oldu ya prensesin incileri dökülmüş suratına kapı çarpıyor. sizin gibiler bence yalnız kalmalı.

Back
X