bır anda gıttı:( cok kotuyum lutfen yardımcı olun

Bence bu saatten sonra onu arama kendisimş vazgeçilmez sanacak yoksa. En iyisi sessiz kalmak. Eğer gerçek bir ilişki varsa onun kafasında seninle ilgili o zaman o döner zaten

Alıntı yapma dedin ama konuyu silme ihtimaline karşı alıntılıyorum ....

Böyle aşk falan ne o öyle dizi repliği gibi.. bu kadar çabuk vazgeçiyorsa sevmemiştir.. oturup sorunlarınızı konuşamayacak mısınız?? Bu engellemek de moda oldu..

Demekkı konusmak ıstemıyormus zaten o gun dedım sen tartısma cıkarıyorsun konusamıyoruz sureklı yanlıs anlasılmaktan yoruldum dedım sen bıtırmıssın helal olsun be dedı ..

Demekkı konusmak ıstemıyormus zaten o gun dedım sen tartısma cıkarıyorsun konusamıyoruz sureklı yanlıs anlasılmaktan yoruldum dedım sen bıtırmıssın helal olsun be dedı ..
Demek ki çok da Harika bir ilişki yokmuş aranızda .. sürekli yanlış anlaşılmak , bir kere daha ailesi için tartışmak , sizi ailesine karşı düşmanmış gibi görmek ..

Sadece engellemesıne sasırmıstım 1 kere aradım nedenını sormak ıcın yoksa asla gıtme vs. demedm bır daha da aramam zaten..
Niye sasiriyorsun ki giden bir insan engellese ne olur engellemese ne olur..sakin ama sakin arkasından yas tutma sana her destegi vermeye hazirim...hatta terkedildim bir hic ugruna diye alay konusu yap beni uzen konularla dalga gecerek daha cabuk atlatiyorum

Ye ic gez kalbinin kapisida acik olsun ne o oyle kocan degil nisanlin degil arkasindan hemen yere seriliyorsun

Çok tesekkur ederım mesajlarınız bıle benı rahatlatıyor bı nebze ıyı kı varsınız

22 yaş erkek için evlilik açısından çok erken bir yaş. Bu kadar bağlanmayın bu çocukla evlilik fikrine.
Diğer yandan bana sanki bahaneye bakmış gibi geliyor. Öyle ayrılık mı olur?
Alttan almayın seven kişi dönecektir size. Bahanesi çok saçma.

Donse bile kabul etmesin zaten

Hemen engelliyor yoluna bakıyorsun..bu gece aliyorsun kizlari süslen puslen felekten bir gece cal..ama lutfen bakimsiz olupta bakimli gorunmeye calisan kizlardan olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…