İşte yine derdinizi anlattığınız cümle çok yanlış. Tamam anlıyorum, kavgalısınız ama yinede olgunca halletmelisiniz.
Bana yakışan buysa ben bunu yaparım derim bana kurulan cümle buysa.
Mesela sana yakışan bu değil cümlesi bile kafi olurdu belki o futursuz cümle yerine.
Arayıp, eğer işin çok önemli değilse benim için erkek gelir misin, mahçup etme beni olur mu ? '' tarzında bir cümle sorununuz çözecekti.
Siz arayıp sorgulamışsınız, belki gerçekten gelemiyordu.
Ayrı yatmanız sizin hatanız. Sizi yatağınıza yatırdığında ayrılmayacaktınız o yataktan.
Şimdi bekleyin durun sizi rica minnet götrmesini.
Geri dönmek zorunda olmak daha zordur ayrı yatmaktan..
Eşiniz belli ki otoriter olmaya çalışan bir adam, böyle adamlar hep hata yaparlar, işiniz çok zor, bunun önüne siz geçeceksiniz.
Suçlamadan hep kendi duygularınızı anlatan onure eden cümlelerle başlayan konuşmalar yapın onunla hep. Zamanla dengeler kurulacaktır inanın bana.
Evliliğiniz çok yeni sanırım, dengenin böyle kurulmasına izin vermeyin.
sanırım benım problemımde bu.sinirlendiğim zaman kendımı frenleyemiyorum.ikimizde öyleyiz kalp kırmak için ugraşıyoruz nerdeyse.haklıda haksızda olsa burnu yere düşse eğilip almayan bi insan.
onu onure eden konuşmalar yapamıyorum kızgın oldugum zaman.dün öyle daha ılımlı konuşsaydım.benım pişman oldugumu,yaptıklarının doğru oldugunu düşünebilirdi.ki benım istedigim o yastık bastırma olayına pişman olup özür dilemesi.
Bir bayana el kaldırmanın normal olduğunu düşünen insanlar m.ö. yaşayan insanlardır bence. Hangi kafayı yaşıyor onlar ya. Allah onlara bizden fazla güç verdi diye dövücekler mi yani![]()
aynen öyle düşünen insanlar var.
bende bu olayın tekrarlanmaması dersini almasını istiyorum.