bir anda tüm kontrolümü kaybettim!

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
merhaba arkadaşlar,
direk konuma giriym; bikaç gündür kafamı kurcalıyor iyice
geçen cumartesi kv aşure yaptı bende sabahtan yardıma gittim saat 9 da falan gittim akşam 21 e kadar ordaydım gelen giden vs. oldu
hiç oturmadım bide arada 2 görümce ve kv nin sürekli akrabaların yanında laf sokmalarını dinledim en sinir oldugum 2 konuşma diğerleri çok mühim değil
1- bi akraba bana sen 2 çocuk düşünmüyomusun dedi bende kısmet düşünüyorda değilim düşünmüyorda değilim şu anda belli bi durum yok diye geçiştiriyorum konuşmanın ortasında kv lafa atladı dediki '' kimse bana güvenerek çocuk yapmasın çocuk bakmktan bıktım usandım bende yoruluyorum benimkide can bakamam falan '' gibilerinden laflar etti şok oldum benim kızım 4 yaşına girmek üzere Allah rızası için birgünden birgüne kv dem kızıma bakmadı ne maddi ne manevi hiçbir emeği yok kızımın üstünde bende döndüm dedimki pardon annede sen benim ilk çocuguma baktınmıki ben 2. çocugu sana güvenip yapıym ben zaten çocuguma kendim bakıyorum sonuçta benim çocugum 2. çocuk düşüneceksemde önce kendime güvenmem lazım sana neden güveniym sen yıllardır görümcemin 2 çocuguna bakıyosun bana birgünden birgüne halin nedir diye bile sormadın şimdi sanki kızıma sen bakıyomuşsun gibi bi ortam oluştu dedim ama inanılmaz sinirlendim yinede bunları gülerek söyledim tatlı bi ses tonuyla söyledim çünkü misafirler vardı

2- biraz sonrada temizlikten falan konu açıldı görümcem bu kez bana döndü ayy senin gelin geldiğin evi nasıl temizlemiştim ama ellerim paramparça olmuşştu bende kim senmi dedim evet evet diyor bide bende hayır canım yanlışın var o evi ben tek başıma temizledim sen gelmedin yanlışın var senin dedim sustu
neyseee buraya kadar sorun yok bunlardan hiçte pişman değilim saçmaladılar cevaplarını aldılar

sorun akşam eşim geldikten sonra başlıyor eşim geldi 1 aydır hergün hatırlattıgım evin ufak bi eksiği vardı onun yapabileceği bişey kalktı orda konuyu açtı yine unuttum dedi bende aferin dedim neyse ya boşver falan dedi bişeyler zırvaladı kışkırttı beni eşim bende boşverdim zaten senin boşvermişliğini ancak böyle aşabilirim dedim sonra eşim sustu ben tam bir gerizekalı gibi davrandım görümcem ve kv yanında eşime bi ton laf saydım ne sorumsuzluğu kaldı ne umursamazlığı uzattıkça uzattım eşimde hiç sesini çıkarmadı zavallım bağırmadım ama gayet sinirli bi ses tonuyla söyledim lafları :26:

eve geldik falan eşime açıkladım dedim böyle böyle ben sinirliydim senden çıkardım sende ne diye orda o konuyu açıyosun dedim oda tamam neyse konuda haklısın ama keşke annemlerin yanında kendine hakim olsaydın dedi biizm aramızda sorun çözüldü ama kv ve görümcelerim zaten 4 gözle bizim bi mutsuzluğumuzu kavgamızı bekliyorlardı ben kendi ellerimde altın tepside sundum onlara yaklaşık 6 yıldır evliyiz bgüne kadar hiç buyük kavgamız olmadı birbirimize hiç saygısızlık yapmadık eşiminde benim sülalemde parmakla gösterir bizi ama ben o gün 6 yıldır evlliğimi baltalamaya çalışan 3 fitneye çok güzel bir hediye sundum resmen

bundan sonra onların yanında nasıl davransam acaba eşime eskisi gibi olıym sonuçta biz eve gelir gelmez sorunumuzu çözdük ama sorarlarsa veya o konuyu açarlarsa ne demeliyim...

uzun oldu kusura bakmayın

ben açıkcası bi sorun göremedim . ağızlarının payınıda bi güzel vermişsin. bırak onlar düşünsün. eşine gelince dediğin gibi onların yanında demesen iyiymiş ama olan olmuş tabi eskisi gibi davrancaksın. sevinçleride kısa sürer.

Kimseye rol yapma durumunda değilsiniz. . . Eşinizle aranız iyi ise herzamanki muhabbetinizi edersiniz onların yanında
Şayet sorarlarsa "Sağolsun benim kocam alınmaz benim iyi niyetimi bilir"deyip konuyu kapatın. . :ssz:

ben açıkcası bi sorun göremedim . ağızlarının payınıda bi güzel vermişsin. bırak onlar düşünsün. eşine gelince dediğin gibi onların yanında demesen iyiymiş ama olan olmuş tabi eskisi gibi davrancaksın. sevinçleride kısa sürer.

evet bende onlara verdiğim cevaplardan hiçte pişman değilim hatta az bile söyledim
eşim unuttu bile Alllah razı olsun küçük şeyler bunlar ona göre sorun etmedi hiç takılmaz ama işte kalkıpta o konuyu açarlarsa ki eminim açarlar ne desem acaba

Eşinize biraz ayıp olmuş ama sorunu çözmüşsünüz,k.v falan da iyiki söylemişsiniz,dürüst olunmasından yanayım bu konularda ,"laaakk"diye söylemek lazım lafı:27::27::27:
Bence normal davranın siz gene, bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz,anlarlar zaten mutluluğunuzu bozamayacaklarını..:34:

evet bende onlara verdiğim cevaplardan hiçte pişman değilim hatta az bile söyledim
eşim unuttu bile Alllah razı olsun küçük şeyler bunlar ona göre sorun etmedi hiç takılmaz ama işte kalkıpta o konuyu açarlarsa ki eminim açarlar ne desem acaba

olur karı koca arasında biz kocamla hallettik mutluyuz huzurluyuz dersin olur biter açıklama yapmak zorunda değilsin kasma kendini..

bence gorumceye de kvyede agızlarının payını cok guzel vermışsınız haketmısler. ama onları bence gereksız yere sucluyosunuz.hanı senın evını ben tamızledım dıyen gorumce,cocuguna bakamam dıyen bı kv sizin evliliğinizi baltalamış,mutsuzlugunuzu mu ıstıyor oluyor? ben sadece burda okuduklarımı gore degerlendırıyorum tabıkı ama bu yazdıklarınzdan kımsenın ewlılıgınızı baltaladıgı anlamı cıkartmadım.klasık kv görumce lüzumsuzlukları okdr..

esınızede onların yanında azarlamanız hos olmamıs ama cokta önemlı deıl bence.bundan sonra yapmassınız,onların yanında eşinizi yağlayıp ballarsınız olur biter..:ssz: ben asla kv gorumce karsısında esımloe tartısmam lafta sölemem.agızlarına laf vermem yani.ewınızde halledın.ama o anki sinirle olmus anladıgım kadarıyla ama olsun en azndan esinz cvp vermemıs olay buyumemıs hhiiç bişi olmaz bencee:34::34:

bence gorumceye de kvyede agızlarının payını cok guzel vermışsınız haketmısler. ama onları bence gereksız yere sucluyosunuz.hanı senın evını ben tamızledım dıyen gorumce,cocuguna bakamam dıyen bı kv sizin evliliğinizi baltalamış,mutsuzlugunuzu mu ıstıyor oluyor? ben sadece burda okuduklarımı gore degerlendırıyorum tabıkı ama bu yazdıklarınzdan kımsenın ewlılıgınızı baltaladıgı anlamı cıkartmadım.klasık kv görumce lüzumsuzlukları okdr..

esınızede onların yanında azarlamanız hos olmamıs ama cokta önemlı deıl bence.bundan sonra yapmassınız,onların yanında eşinizi yağlayıp ballarsınız olur biter..:ssz: ben asla kv gorumce karsısında esımloe tartısmam lafta sölemem.agızlarına laf vermem yani.ewınızde halledın.ama o anki sinirle olmus anladıgım kadarıyla ama olsun en azndan esinz cvp vermemıs olay buyumemıs hhiiç bişi olmaz bencee:34::34:

gereksiz yere suçlamıyorum canım bu anlattıklarım sadece o gün ki olaylardı 6 yıldır yapılanları yazmam olanaksız ama bir örnek vereym ben 8 aylık hamileyken kv eşime bir kızı yakıştırdıgını söyledi ve keşke aralarında bişey olsa diye ekledi yani önceden yakıştırma falan değil o anda olmasını istiyor bu sırada ben 8 aylık evliyim, ve baltalama çalışmalarından bu sadece bir tanesi

bende eşime laf söylemem değil kimsenin karşısında başbaşeyken bile ona böyle laflar saymadım hiç ama o gün gereğinden fazla sinirliydim ve eşime patladım maalesef :(

1.konusmayi aynen benim kvde de yapti. Gorumcemin cocuklarina bakmis halende bakar hatta snnesi oturur 14 yasindaki torununun yemegini onune getirir kisacasi annesinden cok dusunur.kvde bana ve eltimede ben cocuk bakamam goturun anneanneleri baksin kiskis pispis....
Sanki ondan yardim isteyen var ki Allah dusurmesin kv nin eline cocugum bir deri bir kemik kalir....

Esine gelince sert davranmisin kv ve gorumcede zil takip oynamistir siz gidince. Ne derdiniz varsa evinizde halledin. Baskalarinin yaninda mutsuzlugunuzu degilde mutlulugunuzu paylasin.

merhaba arkadaşlar,
geçen cumartesi kv aşure yaptı bende sabahtan yardıma gittim saat 9 da falan gittim akşam 21 e kadar ordaydım gelen giden vs. Oldu
hiç oturmadım bide arada 2 görümce ve kv nin sürekli akrabaların yanında laf sokmalarını dinledim en sinir oldugum 2 konuşma diğerleri çok mühim değil
1- bi akraba bana sen 2 çocuk düşünmüyomusun dedi bende kısmet düşünüyorda değilim düşünmüyorda değilim şu anda belli bi durum yok diye geçiştiriyorum konuşmanın ortasında kv lafa atladı dediki '' kimse bana güvenerek çocuk yapmasın çocuk bakmktan bıktım usandım bende yoruluyorum benimkide can bakamam falan '' gibilerinden laflar etti şok oldum benim kızım 4 yaşına girmek üzere allah rızası için birgünden birgüne kv dem kızıma bakmadı ne maddi ne manevi hiçbir emeği yok kızımın üstünde bende döndüm dedimki pardon annede sen benim ilk çocuguma baktınmıki ben 2. çocugu sana güvenip yapıym ben zaten çocuguma kendim bakıyorum sonuçta benim çocugum 2. çocuk düşüneceksemde önce kendime güvenmem lazım sana neden güveniym sen yıllardır görümcemin 2 çocuguna bakıyosun bana birgünden birgüne halin nedir diye bile sormadın şimdi sanki kızıma sen bakıyomuşsun gibi bi ortam oluştu dedim ama inanılmaz sinirlendim yinede bunları gülerek söyledim tatlı bi ses tonuyla söyledim çünkü misafirler vardı

2- biraz sonrada temizlikten falan konu açıldı görümcem bu kez bana döndü ayy senin gelin geldiğin evi nasıl temizlemiştim ama ellerim paramparça olmuşştu bende kim senmi dedim evet evet diyor bide bende hayır canım yanlışın var o evi ben tek başıma temizledim sen gelmedin yanlışın var senin dedim sustu
neyseee buraya kadar sorun yok bunlardan hiçte pişman değilim saçmaladılar cevaplarını aldılar

sorun akşam eşim geldikten sonra başlıyor eşim geldi 1 aydır hergün hatırlattıgım evin ufak bi eksiği vardı onun yapabileceği bişey kalktı orda konuyu açtı yine unuttum dedi bende aferin dedim neyse ya boşver falan dedi bişeyler zırvaladı kışkırttı beni eşim bende boşverdim zaten senin boşvermişliğini ancak böyle aşabilirim dedim sonra eşim sustu ben tam bir gerizekalı gibi davrandım görümcem ve kv yanında eşime bi ton laf saydım ne sorumsuzluğu kaldı ne umursamazlığı uzattıkça uzattım eşimde hiç sesini çıkarmadı zavallım bağırmadım ama gayet sinirli bi ses tonuyla söyledim lafları :26:

Eve geldik falan eşime açıkladım dedim böyle böyle ben sinirliydim senden çıkardım sende ne diye orda o konuyu açıyosun dedim oda tamam neyse konuda haklısın ama keşke annemlerin yanında kendine hakim olsaydın dedi biizm aramızda sorun çözüldü ama kv ve görümcelerim zaten 4 gözle bizim bi mutsuzluğumuzu kavgamızı bekliyorlardı ben kendi ellerimde altın tepside sundum onlara yaklaşık 6 yıldır evliyiz bgüne kadar hiç buyük kavgamız olmadı birbirimize hiç saygısızlık yapmadık eşiminde benim sülalemde parmakla gösterir bizi ama ben o gün 6 yıldır evlliğimi baltalamaya çalışan 3 fitneye çok güzel bir hediye sundum resmen

bundan sonra onların yanında nasıl davransam acaba eşime eskisi gibi olıym sonuçta biz eve gelir gelmez sorunumuzu çözdük ama sorarlarsa veya o konuyu açarlarsa ne demeliyim...

Uzun oldu kusura bakmayın

canım güzel cevaplar vermişssin ama bu tip insanlar malesef anlamazlar kulak tencere yaparlar.oyüzden kesin çözüm mesafe mümkün olduğu kadar az görüşmek sorarlarsada hallettik sorun yok dersin.kimseye açıklama yamak zorunda değilsn.ahh bu ailller nekadar günaha giriyorlar...

canım güzel cevaplar vermişssin ama bu tip insanlar malesef anlamazlar kulak tencere yaparlar.oyüzden kesin çözüm mesafe mümkün olduğu kadar az görüşmek sorarlarsada hallettik sorun yok dersin.kimseye açıklama yamak zorunda değilsn.ahh bu ailller nekadar günaha giriyorlar...

zaten bundan sonra mecburi görüşmeler yapıcam daha öncesinde bana yanlışları olmuştu mesafe koyup gitmemiştim aylarca
neyse iyi olayım dedim herşeylerine koştum ben gitmiyorum diye eşimde gitmiyordu benim yüzümden kardeşlerinden mahrum kalmasın anan babasını görsün dedim hata etmişim uzun mesafelerle görüşmek gerekiyomuş anlaşıldı onu istiyolar

zaten bundan sonra mecburi görüşmeler yapıcam daha öncesinde bana yanlışları olmuştu mesafe koyup gitmemiştim aylarca
neyse iyi olayım dedim herşeylerine koştum ben gitmiyorum diye eşimde gitmiyordu benim yüzümden kardeşlerinden mahrum kalmasın anan babasını görsün dedim hata etmişim uzun mesafelerle görüşmek gerekiyomuş anlaşıldı onu istiyolar

onlar ne istediklerini bile bilmiyorlar inan.tek bildiğim kalpleri kara bu insanların.hep fedekar biz kadınlarmı olacağız kime ne hakediyorsa o değeri vermeyi öğrenelim artık

merhaba arkadaşlar,
geçen cumartesi kv aşure yaptı bende sabahtan yardıma gittim saat 9 da falan gittim akşam 21 e kadar ordaydım gelen giden vs. oldu
1- bi akraba bana sen 2 çocuk düşünmüyomusun dedi bende kısmet düşünüyorda değilim düşünmüyorda değilim şu anda belli bi durum yok diye geçiştiriyorum konuşmanın ortasında kv lafa atladı dediki '' kimse bana güvenerek çocuk yapmasın çocuk bakmktan bıktım usandım bende yoruluyorum benimkide can bakamam falan '' gibilerinden laflar etti şok oldum benim kızım 4 yaşına girmek üzere Allah rızası için birgünden birgüne kv dem kızıma bakmadı ne maddi ne manevi hiçbir emeği yok kızımın üstünde bende döndüm dedimki pardon annede sen benim ilk çocuguma baktınmıki ben 2. çocugu sana güvenip yapıym ben zaten çocuguma kendim bakıyorum sonuçta benim çocugum 2. çocuk düşüneceksemde önce kendime güvenmem lazım sana neden güveniym sen yıllardır görümcemin 2 çocuguna bakıyosun bana birgünden birgüne halin nedir diye bile sormadın şimdi sanki kızıma sen bakıyomuşsun gibi bi ortam oluştu dedim ama inanılmaz sinirlendim yinede bunları gülerek söyledim tatlı bi ses tonuyla söyledim çünkü misafirler vardı

eve geldik falan eşime açıkladım dedim böyle böyle ben sinirliydim senden çıkardım sende ne diye orda o konuyu açıyosun dedim oda tamam neyse konuda haklısın ama keşke annemlerin yanında kendine hakim olsaydın dedi biizm aramızda sorun çözüldü ama kv ve görümcelerim zaten 4 gözle bizim bi mutsuzluğumuzu kavgamızı bekliyorlardı ben kendi ellerimde altın tepside sundum onlara yaklaşık 6 yıldır evliyiz bgüne kadar hiç buyük kavgamız olmadı birbirimize hiç saygısızlık yapmadık eşiminde benim sülalemde parmakla gösterir bizi ama ben o gün 6 yıldır evlliğimi baltalamaya çalışan 3 fitneye çok güzel bir hediye sundum resmen

Konuyu acarlarsa amaaan canim o kadarcik seyde neymis kayikci kavgasi, ben biraz yorgundum gergindim, Allah kocamin acisini vermesin biz memnunuz birbiimizden, eve gider gitez kutlama bile yaptik :D
Diyebilirsiniz

Esinize biraz acidim dogrusu :9: fakat olabilir tabiki, insaniz, robot degil, bazen sinirlerimize hakim olamiyoruz.

O verdigini cevaplarda çok güzeldi. Küfür kullanmadan, kirmadan,hem kendini güclü gösterdin, hem onlarin agzinin payini vermisin. Helal olsun! :46:

Ha bide sorarlarsa söylersin aranizda en ufak problem bile çikmadigini ve beraber çok mutlu oldugunuzu.

Esinize biraz acidim dogrusu :9: fakat olabilir tabiki, insaniz, robot degil, bazen sinirlerimize hakim olamiyoruz.

O verdigini cevaplarda çok güzeldi. Küfür kullanmadan, kirmadan,hem kendini güclü gösterdin, hem onlarin agzinin payini vermisin. Helal olsun! :46:

Ha bide sorarlarsa söylersin aranizda en ufak problem bile çikmadigini ve beraber çok mutlu oldugunuzu.

bende acıdım :26: bende istemezdim ama işte bi anda şeytan girdi kanıma sanki
bu arada kv ve diğerleride bana tepkili anladığım kadarıyla hergün arayanlar aramadılar kaç gündür hayret verici:1:
gerçiii bu durum çok iyi aramasınlar zaten:52:

merhaba arkadaşlar,

evet eşinin ailesi yanında eine yüklenmen doğru değil. ama şu yönünden düşün eşin hiç cevap vermediyse kv görümcede bi sarsılmıştır. yahu bizim oğlan bile ses etmiyor bu geline bizde bi ayağımızı denk alalım demiş olabilirler. sorarlarsada.. oooo siz hala ordamısınız... biz aşığız ayol bugün ben kızarım yarın o. birimiz kzınca diğeri susar siz ormayın kendinizi. bunlar evliliğin tuzu şekeri dersin mesela. zaten olay sıarası ve sonrası eşinle diyaloğuna bakılırsa aynende öyle :).maşallah

bende acıdım :26: bende istemezdim ama işte bi anda şeytan girdi kanıma sanki
bu arada kv ve diğerleride bana tepkili anladığım kadarıyla hergün arayanlar aramadılar kaç gündür hayret verici:1:
gerçiii bu durum çok iyi aramasınlar zaten
:52:

Artik diyorum onlarin yaninda esine daima firça atsan? :9:

Kayın valideyi anlıyorum da görümcenin şirret olmasını anlamıyorum arkadaş. Büyükse abla, küçükse kardeş, yaşıtsa da dost olma potansiyeli varken niye böyle davranır bunlar :S

canım hatanın farkına varmışsın bu güzel bir şey ve hata yaptığın halde eşin hiç bozmamış seni bağırmamış etmemiş rencide etmemiş yani bu da çok güzel bişey bence. takma kafana gerisini. ayrıca kv ve görümceyi iyi haşlamısın :51: okurken içimin yağları eridi:51:

Back
X