• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir anda yaşlandım

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb 31yaşındayım. Daha 3sene önceye kadar yüzüm güzeldi. Beğenilirdim fakat bi anda gülme çizgilerim belirginleşti gözaltlarım çöktü ve ince çizgiler oluştu. Yanaklarım birazcık aşağı salındı. Eskiden fotoğraf çektirmeye doyamayan ben,artık foto çektirmekten nefret ediyorum. Fotolarda çok kötü çıkıyorum mecburen sırıtmak zorunda kalıyorum. Bebeğimle doğru düzgün çekindiğim fotoğrafım bile yok. Varsada o eski ben olmadığım için beğenmiyorum ve paylaşamıyorum. Sadece yüzüm değil çok kilo aldım o da etkiliyor. Neyse derdim bu. Pahalı kremler aldım fayda etmiyorlar.

Her yeni beliren çizgi bir yaşanmışlığın hikayesidir,çizgilerimi gördükçe mutlu oluyorum.:16:
Rejim ve spor kilolarınızın tek ilacı.
Kk da diyet ve spor topiklerine girin derim.
Yeter ki isteyin çokta güzel verirsiniz kilolarınızı.:34:

Bir anda bu kadar aynaya küsmen etrafın sana sergilediği hareketten ibarettir bence aynada güzel olan şeyleri keşfet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amaaan canım 60 yaşında ne kırışık hatunlar var bir kahkahası bakışı yetiyor hala kendine baktırıyor.. Senin 31 yaşında ilk kırışığın çıkmış cildin biraz esnekliğini kaybetmiş diye üzülmeye değer mi. Hayat yüzümüzden ibaret değil, Ayndaki görüntümüz yüz güzelliğimizden çok daha fazlası. Mutlu olmak için o kadar çok sebebimiz var ki. Ben 26 yaşımdayım. Benim de artık bir çizgimvar. 6 ay önce farkettiğim :) Konuşuyorum onunla her gün sakın yavrulama seni öldürürüm diyorum :)

Kiehls markasını tavsiye ederim güzel serumları var. Mutlaka nemlendir cildini. Günlük temizliğini yap ışıl ışıl dursun. Ama önce gözlerindeki ışıltını kaybetme. Cildi parlatmak çok kolay :)

yosun maskesi dene..
Ama%100 doğal yosun..
algamax olabilir..
Bir de ürün araştır..elastikiyet kaybı için babe serum,skincode seum var..nuxe serum olabilir..dene bunları..temizleme nemlendirme,ve antiaging kremleri ihmal etme..haftada bir peeling ürünü..
pco maskeyi deneyip memnun olanlar çok..
yüz yogası..
düzenli bakım çok farkediyor..

Son düzenleme:
Mrb 31yaşındayım. Daha 3sene önceye kadar yüzüm güzeldi. Beğenilirdim fakat bi anda gülme çizgilerim belirginleşti gözaltlarım çöktü ve ince çizgiler oluştu. Yanaklarım birazcık aşağı salındı. Eskiden fotoğraf çektirmeye doyamayan ben,artık foto çektirmekten nefret ediyorum. Fotolarda çok kötü çıkıyorum mecburen sırıtmak zorunda kalıyorum. Bebeğimle doğru düzgün çekindiğim fotoğrafım bile yok. Varsada o eski ben olmadığım için beğenmiyorum ve paylaşamıyorum. Sadece yüzüm değil çok kilo aldım o da etkiliyor. Neyse derdim bu. Pahalı kremler aldım fayda etmiyorlar.

doğum sonrası psikolojin hassas bence. bebeğin ne kadar canım?

Back
X