dogru diyosun canim benim ya. oyleki ben kariyer pesinde kosan,ask benden uzak olsun diyen bi insandim. kendimi gelistirmeyi severdim. (cunku bilirdim ki cok kolay baglanirim)ama bu aska dustum duseli kendime hic bi faydam olmamis onu goruyorum. ve aradan 2.5 ay gecti. bu insan degmemis. ben dedim ki 2 aya kadar donsun kabul edicem dedim hep ama donmedi zaten donmez de. su an onun da uzuldugunu de biliyorum ama kendini tutar,cunku gercekten hayati iyi gitmiyodu. faturasi bana kesildi sadece

ben dedim ki,sen bana yasatiklarini cekmeyecek misin?imanliyim merhametliyim dersin,caninin yanmasindan korkmuyo musun,keser doner sap doner dun gelir hesap doner falan dedim. hani zaayif noktasindan vurmaya calistm ama karsimda o degil bambska biri vardi o anda. dedgi su oldu " o gun gelsin dusunuruz"

simdi o gunun gelmesini nasil istemeyeym ben.dedm hic ozlemeyecek misin pisman olmayacak misin nasil yaparsn. " ozlesem de askimdan olsem de aramiycam "

ben hala nasil bittgini anlayamadm ama anlamak icin caba harcamak istemiyorum, icinden cikamiyorum ki cunku. sadce Rabbim bitmesini istedi o da bu kadar degisti diyorum kendi kendimi rahatlatiyorum belki de:S hayirlisi olsn insallah ikimizin de istekleri kabul olur. dua dan baska bi yol yok. Rabbmden baska yolumu belir.eyecek varlik yok. ona guvenip sabrediyorum guzel gunler icin..