- Konu Sahibi DenizYildizi
-
yarın gelmiycek bence, yerinizde olsam avea bayiye giderdim hemen onlar gerekli bilgiyi verebilir.
aklıma dolandırıcılıktan çok, sattığı hat başına komisyon alan satıcılardan olduğu geldi. Ben de bir dönem öğrenciyken, dersane kaydı aldım evlere giderek. Kayıt başına para alıyordum ve tabiki dolandırıcılık yoktu. Senet evde imzalandığından bazı aileler beni evden çıkınca arayıp tedirginliklerini belirtiyorlardı. Ben de ailelere evden çıkarken dersanenin kartı ve cep nomu veriyodum. Bu satıcı da böyle bişi olabilir. Dolandırıcı olsa cep nosunu niye versin ki...
1 ay kullanın demesi de komisyon alabilmesi için bence.
arkadaşım sakın hatta kullanma. kullandığın an kabul etmiş olursun.
şimdi git gerekli yerlere bize böyle birşey söyledi kapıda vermek zorundayım diye falan açıkla.
kullandığın an 4tl vergisiyle mesaj hakkın olmadan ilk birkaç ay o kampanya devam ediyor diğer aylarda ise artarak fiyatı ödüyorsun.
tl ye geçmek ise 35 tl diye biliyorum.
offfffff nasıl böyle bir şeye kanarsınız?
Sadece anne-babanın üstüne oluyor diyip annenizin kimlik bilgilerni istediklerinde de mi üphelenmediniz?
Hemen karakola gidin. Eşgallerini falan verin.
herkes felaket tellalı gibi mesajlar verdi sizce neler yapabilir of nasıl bir dünya
herkes felaket tellalı gibi mesajlar verdi sizce neler yapabilir of nasıl bir dünya
Cevap verdiğimiz için teşekkür edeceğinize yaptığınız yoruma bakın. Felaket tellalı mı olduk şimdi.
Sizin yaptığınız yanlışın doğurabileceği sonuçlar bunlar, kafamızdan uydurmuyoruz.
Ne haliniz varsa görün.
Bugun önüne geçerseniz halledersiniz. Dünya yıkılmadı ya, borç gelirse dava açarsınız kullanmadığınız ispatlanır zaten.
Avea genel bayisine gidin halledin dediye herkes, ne yapılabilirin cevabı bu. :)
yanlış anladınız korkuma korku kattı mesajlar onu belrttim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim herkese teşekküür ederim
Böyle anlatsaydınız ya...
Neyse, son durum nedir?
Böyle anlatsaydınız ya...
Neyse, son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?