- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
- Konu Sahibi DenizYildizi
-
valla hersey olabilir, en basitinden kimlik bilgilerinizle hat cıkartıp, size binlerce liralık borç kitleyebilirler, sözleşmeyi okudunuz mu ne yazıyordu umarım bambaska bir şeye imza atmamıssınızdır(senet falan) vakit kaybetmeyin, avea bayinden bu gelenlerin avea ile baglantısını öğrenin, hat orjinalse hattı kapatmakta ısrar edin, itiraz ederlerse tehdit edin, aktif sosyal medya kullanıcısı oldugunuzu twitter,facebook vs. platformlarda bu durumu paylaşacağnızı söyleyin(ki burda paylastınız bile) (bu söylem benim çok işime yaradı birçok firmada, hemen geri adım atıyolar), Allah korusun başınızı ağrıtabilir bu durum, neler duyuyoruz, geçmiş olsun.
arıyoruz bin bir zorlukla açıyor hattıı işleme koymucakmış itiraz ettiğiimz için ..imzaladığımız sözleşme kağıdını getircekmiş sözde .avea savcılığa verin diyor savcılığa gitsek elmizde telinden başka bilgi yok napıcaz bilmiyorum getirse tehlike bitçekmi sizce?:herkes dikkat etsin ya bu zaman iyi değil geçte olsa anladım
babamın haberi yoktu bugün söyledik biz başedemediğimiz için sert konuştu istemiyoruz hat fln getirin imzaladığımız şeyi dedi yoksa savcılığa vericem dedi işte bekliyoruz daha gelmedi yarın gitçek babam inşallah hallederler birşeyleri savcılığa verirsek hattı açarmış birde öyle dedi..İnşallah hallolur ama bir an önce polise gitseydiniz daha iyi olurdu.
Annenizin kimlik bilgilerini aldıkları için bunu, sahte kimlik hazırlarken kullanabilirler.
Bu da başınıza iş açabilir. Sahte kimlikle adınıza hat açabilir, şirket bile kurabilirler.
En azından polise gidip bir başvuru yapsaydınız böyle bir şeyi önleyebilirdiniz diye düşünüyorum.
aynen öyle arkadaşım kapıda yatarlar verene kdr şimdi tık yok allahından bulsunlaraaa keşke polise gitseniz.sümük gibi yapışırlar başta,sonra iş caymaya gelince hiç oralı olmazlar.pis dolandırıcılar.
inşallah hallolur, derdin derdim oldu vallahi :26:
arkadaslar bole bi uygulama aveada var yanii turktelekomla isbirligi yapmislar 9 tl ye hat veriolar falan iste evinde ev telefonu olanlara.sitesinde gorebilirsiniz aveanin.ama annemlerede gelmisler boyle annemle alt komsumuzda almislar simdilik bisey cikmadi ben avea bayisi var burda ordan veya turktelekomdan geldiler saniyodum ama simdi bende killandim yaaa...ogreniyim su isi iyice bakiyim..avea 500 u hat uzerinden ararsak tarife hakkinda ve faturalar hakkinda tam bilgi verebilceklerini dusunmekteyim
arkadaşlar bugün polise gittim şikayet ettim pazarteside eşgal belirlemeye gitçem ..hiç yoktan başıma sorun oldu herkes dikkat etsin allah kimsenin başına vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?