- 11 Aralık 2018
- 42.000
- 260.945
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Gerçi benim beyimi çalıştığı holding 4 ay sonra geri çağırdı ama yine de aynı şey değil. Elini sallasan grafikere çarpıyor memlekette, sanmıyorum özel olarak tutacaklarını.Tam olarak bunu yazıcaktım bende saygın mesleği olan arkadaşımıza kurumsal şirketlerde öyle zam pazarlığı falan garip yani bilemedim
Bizim sektördede olabilen şeyler bunlar fakat aldığı yüzdelik zammın kaç liraya tekabül ettiğini anlık hesaplayamayan bi insanda ne biliyimGerçi benim beyimi çalıştığı holding 4 ay sonra geri çağırdı ama yine de aynı şey değil. Elini sallasan grafikere çarpıyor memlekette, sanmıyorum özel olarak tutacaklarını.
%20 zam da kolay kolay verilen bir oran değil.Bizim sektördede olabilen şeyler bunlar fakat aldığı yüzdelik zammın kaç liraya tekabül ettiğini anlık hesaplayamayan bi insanda ne biliyim
Kocam aldı. Vasıflı işçi, ağır bir işi var, gençler pek yanaşmadığından eleman sıkıntısı çekilmesinden dolayı. Elini sallasan grafikere çarpıyorsa yüzde yirmi zam umutsuz için hayaldir.%20 zam da kolay kolay verilen bir oran değil.
Heleki şu pandemi sürecinde%20 zam da kolay kolay verilen bir oran değil.
Yüzde 5.75 ten yüzde 8.45 e yükseldi memur temmuz zammı, halaya durduk.Heleki şu pandemi sürecindeben %13 zam aldım aa şahane muhteşem dedim benim iş pek saygın değilse demek :)
Vermişlerdir belki bişey diyemiyorum. Ama beğenmemek çok saçma. 3000 lira alıyorsa 3600 yapar 4000 alıyorsa 4800 yapar. Bu oranı beğenmemek için 3000’in altında maaşı olması gerek.Kocam aldı. Vasıflı işçi, ağır bir işi var, gençler pek yanaşmadığından eleman sıkıntısı çekilmesinden dolayı. Elini sallasan grafikere çarpıyorsa yüzde yirmi zam umutsuz için hayaldir.
Eşimin şirketi de %12-13 bandında verdi bu sene herkese. Eşime %28 verdiler havalara uçtuk. Yıl içinde %20 ekstra zam üzerine %25 yıllık zam verecek bir şirketin bu ülkede var olduğunu sanmıyorumHeleki şu pandemi sürecindeben %13 zam aldım aa şahane muhteşem dedim benim iş pek saygın değilse demek :)
Beğenmemek ne ya, çıldırmış olmamız lazım.Vermişlerdir belki bişey diyemiyorum. Ama beğenmemek çok saçma. 3000 lira alıyorsa 3600 yapar 4000 alıyorsa 4800 yapar. Bu oranı beğenmemek için 3000’in altında maaşı olması gerek.
Üstüne bir de yıllık zam yapacaklarmış %25Beğenmemek ne ya, çıldırmış olmamız lazım.Ya maaşı dediğin gibi çok düşük, ya da bizim kız hayallerde yaşıyor.
Düzenledim, ben de sonradan buna karar verdimÜstüne bir de yıllık zam yapacaklarmış %25
Bence de hayallerde yaşıyor
Ayol onun 4.000 tlyi bir gecede yiyecek ortami yok o ogluscu annesiyle yasarken.Beğenmemek ne ya, çıldırmış olmamız lazım.Ya maaşı dediğin gibi çok düşük, ya da bizim kız hayallerde yaşıyor. Gerçi yukarda 4000 TL bir gecede yiyorum demişti, kesin hayallerde yaşıyor.
4000 liraya buzdolabı yok sen beni çıldırtmak mı istiyorsunAyol onun 4.000 tlyi bir gecede yiyecek ortami yok o ogluscu annesiyle yasarken.
Belki buzdolabi almistir sonunda 4.000 tlye onu diyordur. Ay hadi inş.
TV?4000 liraya buzdolabı yok sen beni çıldırtmak mı istiyorsun
Tv olabilir. Bikaç ay önce aldım 3900 liraya
Oh, neyse ki.Tv olabilir. Bikaç ay önce aldım 3900 liraya
Var ayol. 2.800e bile var. Umutsuz cok para vermez, nasilsa yenge var4000 liraya buzdolabı yok sen beni çıldırtmak mı istiyorsun
Benim baktıklarımda yokVar ayol. 2.800e bile var. Umutsuz cok para vermez, nasilsa yenge var
Nirde kız o, 3 harflilerde mi?Var ayol. 2.800e bile var. Umutsuz cok para vermez, nasilsa yenge var
Benim baktıklarımda yok
Beko'nun basit modelleri 2.800den basliyor.Nirde kız o, 3 harflilerde mi?
Bekonun basit modellerini istemem ben. Umutsuz isteyebilir ama. Hiç yoktan iyidir sonuçta. Bi de ucuz yollu fırın ocak falan alsa tamamdır.Beko'nun basit modelleri 2.800den basliyor.
Gecenlerde Beko'daydim da oradan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?