Bir anlık gaflet

Peki çözüm yargılamak mıdır?Bu ona ne katar "birdaha kimseye birseyimi anlatmiyacam" dan başka?
İyi de asıl konu sahibi herkesi zan altında bırakacak şekilde açmış konuyu.Hataydı gafletti falan filan.Mastürbasyon yapan milyonlarca kadın var baya yargılandık şu an.Onu nasıl yapıcaz

Türkiye ne kadar zor bir ülke ya. Avrupa'da çatır çatır sevisiyolar,yastıkla falan burda. Sonra da bir sey oldu mu falan. Bu ülkede erkekler kral valla oh mis,her halti yapsinlar kızlar masturbasyondan bile utansın.onlar ortalıkta otsbir muhabbeti. İğrenç olan sen değilsin toplum. Bence de bir şey olmamıştır ,patlıcan falan sokmadiysan. Hem zaten herkesten kan gelmiyomus ilk gece ,korkma bu kadar.

Arkadaş yargılamamış. Sadece 26 yaşında bir kadının kendi bedenini tanımıyor olmasını ve mastürbasyon yapmayı yüz kızartıcı görmesini yadırgamış, anormal bulmuş. Ki bir çoğumuza göre de böyle.
K
ben "neden mastürbasyon yaptın??!!" diye çıkışsam bu tepkiyi verebilirdiniz.
halbuki benim burda yargıladığım şey konu sahibinin mastürbasyon yapması değil, aksine tuhaf görüp kendi bedenine bu kadar uzak olması.
böyle şeyleri suç olarak görüp anlatmamaktan ziyada suç olarak görmeyi bırakabilir mesela. ki zaten kendisi bunu büyük bir hata olarak nitelendirdiği için eminim kimseye zaten anlatmıyordur.
cinsellik üzerine konuşulsaydı böyle mi olurdu durum?
Savundugunuz dogru olabilir ama üslubunuzu dogru bulmadım,bu şekilde kendi dogrularinin degisecegini sanmam, ayrica herkesin yetisme tarzi ,inanci,deger yargilari,kültürü vs farklıdır,keşke insanlarin düşünce tarzına saygı duyup amaca iştirak edebilsek bilgi birikimimizce,sordugu soru belli sonuçta.

O
İyi de asıl konu sahibi herkesi zan altında bırakacak şekilde açmış konuyu.Hataydı gafletti falan filan.Mastürbasyon yapan milyonlarca kadın var baya yargılandık şu an.Onu nasıl yapıcaz
Onu bilinç altındaki ayıplanma korkusuyla gelecek tepkilere karsı kalkan olarak yazdığını düsünuyorum.

Her neyse konuya cevap vermeyi unuttum bu arada,arkadasım rahat ol bozulmamistir o kadar kolay bisey degil o.

Ben kimseyi zan altinda birakmiyorum . Konusmamin sonunda yanlis telaffuz etmis olabilirim dedim ben sadece merak ettim bisey olup olmadigini bukadar ne millete yikiyorum yaptigimi nede bulundugum orta sadece sormak istedim cok dusundum yazsammi yazmasammi diye bilseydim böyle normal degilsin falan diyenlerin olucagini acmazdim. Bazilari doktora gitmelisin psikolaga gitmelisin falan demisler guzel birsekilde yargilamadan bu benim hosuma gitti kimileride yermekten baska birsey yapmamis . Kalp kirmaya ne gerek var ki

Ben de kız lisesinde okudum, hiç de böyle muhabbetler edilmedi. Ne alaka yanii??

Ben kimseyi zan altinda birakmiyorum . Konusmamin sonunda yanlis telaffuz etmis olabilirim dedim ben sadece merak ettim bisey olup olmadigini bukadar ne millete yikiyorum yaptigimi nede bulundugum orta sadece sormak istedim cok dusundum yazsammi yazmasammi diye bilseydim böyle normal degilsin falan diyenlerin olucagini acmazdim. Bazilari doktora gitmelisin psikolaga gitmelisin falan demisler guzel birsekilde yargilamadan bu benim hosuma gitti kimileride yermekten baska birsey yapmamis . Kalp kirmaya ne gerek var ki
Ya seni de anlıyorum esasen mastürbasyon yaptım bi şey olmuş mudur desen ooo günah gaflete nasıl düşersin diyecekler diye böyle yazdın sanırım.Ama işte yok kız lisesi yok gaflet diyerek insanları zan altında bırakmış oluyosun farkında olmasan da.

Erkeklerden böyle düşünen var mı acaba.Valla çok üzülüyorum ben biz kadınlara ya

Ya seni de anlıyorum esasen mastürbasyon yaptım bi şey olmuş mudur desen ooo günah gaflete nasıl düşersin diyecekler diye böyle yazdın sanırım.Ama işte yok kız lisesi yok gaflet diyerek insanları zan altında bırakmış oluyosun farkında olmasan da.

Erkeklerden böyle düşünen var mı acaba.Valla çok üzülüyorum ben biz kadınlara ya
Yanlış kelimeler seçmişim . Ben mastürbasyon yapmak söyle böyle demiyorum. Yada yapan çok büyük bir ayıp yamistirda demiyorum . Hayatta herkesin yaptığı bir davranistan dolayi bir pismanligi vardir ve bu kisiden kisiye degisir senin pisman oldugun sey bana normal gelir benim pisman olduğum sey senin icin sıradan büyütülcek birsey değildir. Brn bunu yaptım bu yüzden pisman oldum sonradan bu kendimle alakalı bir durum. Tabiki yatıp kalkıp bunu düşünmüyorum. Keşkem bu benim okadar. Herkesin bir keskesi var benimde bu yapmasaydim eger dusunmicektimde . Ayrica yorumlarda okudum konu kan gelio0p gelmemesimi o gece falan gibi birsey yazmışlar sorun bu değil umarım böyle birşey olmaz . Olursada gizlicek değilim sevdiğim insana yalan soylicdk değilim. Bu krndi kendime yaptıgim birsey. Tekrar diyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum bunu ben merak ettiğim için sordum ve okuduklarimda icimi rahatlatti dogrusu . Bunu sordum bilmiyorum bukadar basit bir sekilde bozulurmu bozulmazmi iliskiye girmedim çünkü yaşımla bunun bir alakası yok iyi güzel birsekilde yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum . Burda insanlar neler neler için konu acıyor bende bunu merak ettim ve dordum bu kadar

Ben burda ne yaziyorsam krndi adima benimle ayni durumda olan kisileri kapsamiyorum sadece bireysel konusuyorum lütfen baska yerlere cekmeyin

Bir şey olmamıştır büyük ihtimalle tahrişten o kan gelmiştir. Ayrıca doktor adli izin olmadan muayene yapmıyor. Bu sebeple hiç doktora girip utancını arttırma derim. Zaten yastık yumuşaktır etkileyeceğini sanmıyorum.

Mastürbasyon yapmak bir hata veya ayıp bir şey değildir. İnsanın doğasında var cinsellik, sen istesen de istemesen de var bu. Canın istiyorsa yine yap mastürbasyon ve bundan utanma. Bunun normal bir istek olduğunu kabullenmeye çalış.

Vajinana bir şey sokmadığın sürece yastıkla veya elle kolay kolay bir şey olmaz. Hem olsa ne olur? Senden başka kimseyi ilgilendirmez bu. Sana sen olduğun için değer veren sana saygı duyan biriyle evlenmeni tavsiye ederim.

Bir şey olmamıştır büyük ihtimalle tahrişten o kan gelmiştir. Ayrıca doktor adli izin olmadan muayene yapmıyor. Bu sebeple hiç doktora girip utancını arttırma derim. Zaten yastık yumuşaktır etkileyeceğini sanmıyorum.
Bu cidden izinle mi olabiliyor ? Çok ilginç geldi. Yaşı küçük biri için belki ama reşit biri neden isterse gidip muayene olamıyor ki. Bilgi almak isteyebilir yapısı ile ilgili ya da herhangi bir rahatsızlık var mı kontrol ettirmek isteyebilir.

Konu sahibi bir şey olmamıştır merak edip endişe etme :)

:oha:
Yaptığınız kimseyi ilgilendirmez de , koca kadınsınız yani hiç mi bilmiyorsunuz, yastıkla mı bozulurmuş.

Son düzenleme:
Masturbasyonla bekaretine zarar vermen epey ugras ve caba gerektirir. Olsa olaa zedelenmistir ama baska birsey olmamistir.

Ayrica velev ki oldu, seni buna gore yargilayacak adama koca dememelisin... cok vicdan yaparsan anlatirsin ona da yemek yemek kadar dogal birsey bu. Takilmayin bunlara...

Bu cidden izinle mi olabiliyor ? Çok ilginç geldi. Yaşı küçük biri için belki ama reşit biri neden isterse gidip muayene olamıyor ki. Bilgi almak isteyebilir yapısı ile ilgili ya da herhangi bir rahatsızlık var mı kontrol ettirmek isteyebilir.

Teşekkür ederim . Bende okumadim internette öyle birsey ama ilk kez duydum böyle birseyi bende isteyen baktirabiliyor saniyordum resitim çünkü

Evet savcı izni olması gerekiyor. En son öyleydi bu aralar değiştiyse bilemiyorum. Bu durumu da hani ailelerin bekaret kontrolü için getirmelerini sonlardırmak için yapmış olabilirler.

Back
X