Bir anlık hevesle ilişki yaşamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çevremde bi kaç kişiden duyduğum için söledim bi anlık heves lafını fisfisfis
açıkcası şöyleydi normalde her zaman çoğu şeyi yapıyorlarmış bakirelik dışında ve bir gün düşünmeden ileriye gidilmiş yani durduk yerde yanyana otururken olmuo yine sevişme esnasında dediler :utangac:

canim ben sana hitaben demedim ama yani bak kendin soyluyorsun zaten yanyana otururken olmamis sevisme esnasinda olmus yani insan o kadar bilincini kaybedemez istemiyorsa birlikteligi kesinlikle dur diyebilir demi :)
ama iste belli ki bu zaten istenilmis dusunulmus oyle bircok sey bosuna yapilmiyor demi bir sekilde zevk almak mutlu olmak icin yapiliyor bunlarin cogu da basamaktir birliktelige. oyle bir anlik heves diye nitelendirilemez sadece planli degildi denebilir ki bu da olabilir evet.

benim arkadaşım bi anlık hevesle ilişkiye girdi sevgilisiyle..sevgilisinin aslında arkadaşımla evlenme gibi bi düşüncesi yoktu ama kız hamile kalınca mecburen evlendiler..şimdi ise kedi köpek gibiler,anlaşamıyolar ailelerde bu olayı biliyor..çünkü evlendiginde 4 aylık hamileydi...allah şaşırtmasın...

çok var böyle ilişki yaşayan. benim okulumdan bir kız sarhoşken çok özür dilerim ama anal seks yapmaya niyetlenirken herifin yanlış yere şeetmesi sonucu bekaretini kaybetmiş sonrada bir kaç gün sevişip doktora gidip diktirmiş.

töbe yarabbi güldüm valla..aslında gülünecek bişey değil ama adresin şaşmasına güldüm..ne kadar yanlış bir düşünce..madem bekaretin gidince pişman olacaksın ne yapıyorsun..anal yapınca kimse bilmeyince el değmemiş mi oluyorsun....

bir anlık hevesle yapan çok duydum..ama insan iradesine sahip olmalı....pişman olmayacaksa enini sonunu düşünmüşse buyursun yapsın:delphin:
ama aman mahvolurum ölürüm gibi bir düşüncesi varsa,karşısındakine güveni tam değilse yapmasın iradeli olsun..

Sevgilisiyle ilişkiye girenlerin hemen hemen tamamı bir anlık kontrol kaybıyla oluyordur.
İlişkiye müsait ortamların getirisi maalesef planlanmamış ilişkiler oluyor.
Önceden konuşup - doğru yanlış yönlerini süzgeçten geçirerek-tamam biz buna hazırız-diyerek
ilişkiye giren kaç sevgili vardır ki? Birbirini delice arzulayan bir çiftin-gözlerden uzak başbaşa
kaldığı ortamlar olağanüstü bir atmosfer olsa gerek. Aralarında öyle bir cinsel çekim olur ki-
buna karşı koyabilmek her yiğidin harcı olamaz.. Boşuna denmemiş ateşle barut yanyana
durmaz diye. Eski türk filimlerini seyredenler çok iyi anımsayacaklar. Son derece mağrur-namus
abidesi genç kız-sevgilisiyle ormanda yürüyüşe çıktığı sırada-şiddetli yağmur-şimşek-gökgürültüsü
başlayınca-avcı kulübesine sığınırlar ve başroldeki namuslu kızımız hamile kalır. Eski türk filmlerinin
hemen tamamında böyle bir ilişki karesi vardı.
İnsanın aklını başından alacak ortamlara girmemek-girdikten sonra olacaklara engel olmaya çalışmaktan daha kolay olmalı.
Umarım hiçbirimiz pişmanlık duyacağımız şeyler yaşamayız.a.s.:teytey:a.s.

kesinlikle çok doğru katılıyorum..

Bir anlık hevesle ilişkiye girmek o an çok mutlu olmak ama sonunda hüsrana uğramak çevremizde o kadar çok örnek var ki.....
İradeye hakim olmak zordur ama önemli olan zoru başarmaktır.Nasılsa br gün yaşayacağız hepimiz bunu neden kendini en özel gecene saklamayasın ki niye sabretmeyesin ki tabi herkes istediğini yaşamakta özgür herşeyi kendi hür iradesiyle yapıyor ama sonunda çoğunluk pişman oluyor.

evlilik öncesi ilişki yaşamış olan arkadaşları kınamıyorum ama türk örf ve adetlerine uygun olmadığını düşünüyorum

O bir anlik heves falan degil, istiyorki yapiyor!!:delphin:
Buna lafim yok herkez istedigi gibi yasasin ve ne istiyorsa yapsin lakin bir söz vardir....

Nehire düstügün vakit, nehirede kabahat bulma...:kahve:

Yaptigin neyse iyi veya kötü arkasinda duracak kadarda delikanli olacaksin, olamiyorsanda yapmayacaksin....:delphin:

eger o kişiyi seviyosan gelip geçici bir ilişkiyse tabiki o bir anlık hves olur. ama aşk ve sevginin oldugu yerde arzunun ve şehvetin olmaması imkansız sadece evlilik öncesi ilişkiye karşı olup olmamak ve kişinin bu konudaki düşüncesi kendini frenletir kimiside benim gibi sevdiğinle aşık oldugun adamla tam gaz birlikdelik yaşar...ama en önemlisi dogru karar, dogru adam, dogru zaman...

ben o an isteyerek yaptıysam
mutlu olduysam hiçte pişman olmam

isteyen yasasin istemeyen yasamasin ama ben buna da karsiyim (ay siir gibi oldu)
her neyse
bir anlik olsa da olmaz neyse fazla acmak istemiyorum bozulmasin topic digerleri gibi optum
sevgiler saygilar bizden !!!!

ınsan kendını kaybettmemelı ırade neden var bunun ıcın var....hem ılışkı yasadın evlenemedın bızım toplumumuz bunu kaldıracak toplum degıl...bende karsıyım hersey zamanında olmalızamanı gelmeden acan cıcek solar

ınsan kendını kaybettmemelı ırade neden var bunun ıcın var....hem ılışkı yasadın evlenemedın bızım toplumumuz bunu kaldıracak toplum degıl...bende karsıyım hersey zamanında olmalızamanı gelmeden acan cıcek solar

Zamanı gelmeyen çiçek açmaz...
Zamanı gelen açan çiçekte bir gün solar:1closedeyes:

olabililitesi yüksek bir olay.. çünkü zaaflar araya girdi mi iş zorlaşır. kemer açılır :)
heee dogrumu bu?bence yanlıs. o heyecan ılk geceye saklanmalı..

insanda nefis diye bişi vardır canım iki seven bir araya geldimmi tabi bişiler alevlenir ama buna hakim olmak biraz irade meselesi gibi geliyo bana ....
eğer evlenince yaşamk istiyosa insan iradesi güçlü olmalı kendine hakim olmalıdır
eğer öle bi düşüncesi yoksa yelkenler foraaaaa :)))
ama ben evlilik öncesi tarftarı diilim

dizilerde filimlerde olunca hepimiz pekbi anlayışlı oluyoruz ama gerçek hayatta hiçte öyle olmuyor

bir anlık hevesle böyle bişey yaşanabilir çünkü ateşle barut diye bi laf vardır..kişi belki olmaz ben kendimden eminim dese de ufak ufak bişiler yasarken bi anda kişi kendini kaptrabilir ve devamını getirebilir.sonradan pişman olur veya olmaz bu ona kalmış bişey.ama mesela buna engel olmak için sevgiliyle uyunmamak gerektigini düşünüorum.bişey yapmıcaz sadece uyuycaz dese bile bi insan sonuçta onu sevdigi için tabi ki arzulaması normal ve kendini kaptrabilr.yani baştan önlem almak gibi bişi bu..:1closedeyes:
canım ben katılmıyorum sadece sen istersen yaparsın yok uyumamak gerekli diye düşünmüyorum bende erkek arkadaşımla uyudum bişeyde olmadı ama kendini kaptırdın oluyo diye bişey yok sadece istersen yaparsın kaptırdım devamı geldi kendimde değildim felan bence kişilerin ürettiği bahanekaydirigubbakcemile

Back
X