Bir anlık hevesle yaptıklarımız ??

bir anlık hevesle fitness salonuna yazılır bir hafta sonra gitmem =))) annem hep kızar. şimdi gene gitsem mi diyorum annem kızıyorrrr =)) spor salonundaki hocam da kalaylıyor ama napim hevesim hiç sabit kalmıyorr.. bi de bir anlık hevesle gider bütün paramı içkiye veririm alkolik bi karıyımdır da sonra kontör alacak paramın kalmadiğini farkederim =)))

çocukkenn bi anlık hevesle bahçede bulduğum fareyi kum kovasına koyup eve götürmüştüm bakıcam ben buna diye
tabii annem fareyide benide postaladıı
şimdi olsa kaçardıımm

ben bi anlık hevesle çok haatalar yaptım.............
ama pişman degilim bukadarcık.......

Canım neden çöpe atıyorsun caanım kumaşları, dikiş diken birine versen ya,kaydirigubbakcemile3
Son kullanma tarihimi var kumaşın ayol
:sinifsinif:
canım annem dikiş biliyo
bende öğrenmeye başladımda paftasız kesince kumaşlarda ne giyecek hal ne diklecek yer kalıyo :))
o yüzden dikişli çöpe gidiyo :)
ama hırs yaptım ya öğrencem ben bu işi :))
çocukkenn bi anlık hevesle bahçede bulduğum fareyi kum kovasına koyup eve götürmüştüm bakıcam ben buna diye
tabii annem fareyide benide postaladıı
şimdi olsa kaçardıımm

nası yani akannehir akannehir akannehir
ben asla yapamam yaa

Annadım canım benim hihihii =):icecream:

Ben de bir anlık hevesle işi bıraktım. Şimdi tekrar gitmek çok zor geliyor.
:1no2:

bi anlık hevesle kaşlarımı normal halinden fazla inceltirim, sonra da manyak gibi pişman olurum

bir anlık hevesle bi sürü spor aletini alıp eve doldurdum kullanmıyom da anca koca çenesi dinliyom ...

ılk aklıma gelen evlendimmafoldumben
Sanki başım göğe erdi, anamın evinin suyu çıktı ya...lmaz:

bir anlik hevesle nerdeyse düsmanima yar oluyordum...
felakete cok az kala kurtuldum...
ama o heves aninda bilmiyordum bile düsmanim oldugunu...

bır anlaık hecesle cocuk yaptım iyikide yapmısım bı anlık hevesle dernek ıslerıne gırdım baskanlık yapıyorum onuda ıyıkı yapmısım bır anlık hevesle hız yuzunden buyuk bı kaza yapmıstım sonuc ayagım alcıda kaburgalar kırık kalmıstım allaha sukur sımdı ıyıyım bundan sonra neye heveslenırım artık allah bılır:)lülülülülülü

bir anlık hevesle odadaki eşyaların şeklini değiştiririm ama hiç bi zaman karar veremem :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…