Sitede dini konular üzerine konu açmak yasak..
Bende burada görüşümü belirtebilirim devir ne olursa olsun mantık denen de birşey var. Şimdi sizin çevrenizde ahlaksız saygısız bir çocuk varsa ayy bunun annesi karnını belli eden kıyafetler giymiştir ondan böyledir mi diyeceksiniz yapmayın Allah aşkına. Karnıyla resim çektiren bundan gurur duyan kadınlarımız var ne yani onların çocukları ahlaksız mı olacak. Hem neden bu hayatta hep kadınlar kendini sakınmak zorunda neden ayıp hep kadınlar için var. Erkekler gerine gerine baba olacağım diyebiliyor ama. O devirdeki giyiniş tarzıyla şimdikini kıyaslayıp böyle giyinmezsel ahlaksız olur demek mi mantıklı. Rahimde bir çocuğun davranışları asla kesinleşmez. Çocuk doğar etrafını keşfetmeye başlar ve çevresinde anne babasından ne görürse onu rol model alır onu uygular. Bir eş karısını dövüyorsa, aile çocuğuna ilgi göstermiyorsa ve o çocuk ilgisizlikten kötü arkadaşlıklar kuruyorsa ya da ilgili dahi olsa yine de kapılmışsa okul çağlarında ve saygısı yoksa karnınızı göstermemekle mi engelleyeceksiniz bunu. Allah'ın verdiğini kuldan neden saklayayım neden utanayım hamile oluşumdan ya bunu anlamıyorum namahrem mi buluyorsunuz neden? hamileliğin nesi namahrem gayet hayatın bir gerçeği. O gözle bakanlarda sorun var. Hiçbir kimseden de karnı belli edecek kıyafetler giymek günahtır diye duymadım çok din alimi dinledim evet dar karnı direkt gösteren şeffef şeylerle dolaşmak sadece göze hoş gözükmediği için hoş olmaz. Söylediklerinizin mantıkla hiç alakası yok çocuğumun ahlakının hamileyken giydiklerimde bağdaştırılması çok saçma. Ahlakı doğduktan sonra benden babasından öğrenir.