Başkası ne dusunurse dusunsun. Bebegimle vakit geçirip büyüyünce calismAyi dusunuyorum artık dersiniz. Tabi bunu hamilelikten sonra sizin de artık çalışmaya çok gönüllü olmadığınızı hissederek söylüyorum.Su kotu is bulamama olaylarindan sonra iyice ben calismaktan korkuyomusum gibi konuscaklar. Zaten niyeti yoktu gibi.
Yurumeye bile baslasa olur olmaz kucak istiyolar sende annesin biliyosundur canim valla kendim gibi dusunen birine rastlamak iyi geldi. Aslinda cook ihtiyacimizda yok bende sirf sigortam yatsin emekli olabileyim diye calismak istiyorum zaten kimsem yok surekli eşimin tarafiyla ic iceyim bu durumdan bende hoslanmiyorum ama ne diyim umarim anlarlar. En az 2 yil düşünmuyorum calismayi diyim degil mi
Başkası ne dusunurse dusunsun. Bebegimle vakit geçirip büyüyünce calismAyi dusunuyorum artık dersiniz. Tabi bunu hamilelikten sonra sizin de artık çalışmaya çok gönüllü olmadığınızı hissederek söylüyorum.
İnsanlar ne konuşursa konuşsun, siz moralinizi bozup da strese girmeyin. Bebişe yazık. Maddi olarak çalışma zorunluluğunuz yoksa hiç işe girmeyin. Olur da başvurulardan olumlu bi sonuç çıkarsa görüşmeye gidersiniz, zaten 5 aylık hamile bi kadını çoğu kimse işe almaz. Sizde ben görüşmeye gittim onlar almadı der kurtulursunuz. Sonra da bebek büyüyesiye kadar bu konuyu rafa kaldırırsınız. Sıkmayın canınızı, hem kafalarına göre cv nizi dağıtacaklar hem de kimin bakacağına karışacaklar, yok öyle iş.
tabi oyle soyle bencede.
yani ne demeye oraya buraya cv attiriyorlar ki hamile kadina,onlarda ayri komik gercekten.
sigorta da isler,calismaya da baslarsin hatta bi baslarsin bidaha durmazsin.
oncelik bebek olsun,madem acilen para ihtiyaciniz yok.
zaten ilk 2 sene anne bebek arasi guvenli baglanma kurulmasi lazim,hani eger imkan varsa bu surede aile buyuklerinin degil annenin buyutmesi lazim bebegi,arada buyukler yardim eder tabi ama asil is annede.
esinle konus,annen bakamaz filan deme ama ben ilk kez anne oluyorum ve bi sure bebegimle vakit gecirmek istiyorum,bebek dogdugu gibi calismaya niyetim yok,su cv gonderme isini erteleyelim de bence.
Bebegniz hayırlı olsun dogum öncesi izin aktarabildinzmi merak ettmHer halükarda yenidoğan bebeği hemen bırakıp gidemezsiniz ki.ben de anne oldum iki bucuk aydır evdeyim.iznim bitince ücretsiz izin isteyeceğim 6 ay daha.hep kokumu sıcakĺığımı beni isteyen minicik yavrumu bırakamam.hele ki bir de kolik bir bebeğiniz olursa devamlı ağlayan bebeği o kadıncağız nasıl sustursun nasıl kucakta taşıyıp avutup gazını çıkarsın?neyse doğurup kucağınıza aldığınızda anlatacaksınız zaten:)
Sağol canım.37.haftama kadar çalıştım.16 haftalık doğum iznindeyim şu an.kasım ortasına doğru bitiyor iznim.Bebegniz hayırlı olsun dogum öncesi izin aktarabildinzmi merak ettm
Ne güzel aktarabilmişsin sen ben 32 de ayrılcam hemen gebeligm çok sıkıntılı şuan bile heyet raporluyumSağol canım.37.haftama kadar çalıştım.16 haftalık doğum iznindeyim şu an.kasım ortasına doğru bitiyor iznim.
Ben gebeliğimin ilk üç ayi psikolojik dertlerle bogustum bir ay rapor kullandım.son aylar davul gibi şiştim ama hırs yaptım çalıştım.Ne güzel aktarabilmişsin sen ben 32 de ayrılcam hemen gebeligm çok sıkıntılı şuan bile heyet raporluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?