• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir anne cocugu icin bunu yaparmi yaa :( ??

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
298
kısaca bır daha söylıyım : Annem benım hakkımda dedıkodu yapan benım hakkımda bır sakayı her nekadar tanıdıkta olsa baska bırısıne söylemısler.bende ona dedılerse baskalarınada demıslerdır dıye hepsını facebooktan sıldım yaptıgımız derslere gıtmedım gecen baska bırının ısrarı üzerıen gıttıım:fılım göstercektım onlara sohbet edıyorlardı bende sorun var dedım laptobu getırıp ızletmemeı ıstermısınız dedım bırı bılmem dedı bend esınırledım eve geldım anneme gıtmıycem dedım annemde onlar ıcın yemek hazırlıyordu kavga ettık:cok ısrar edınce gıttım fılım hakkında bıısler sorunca cevab verdım:hespı gıdıyorlardı annem bu aramızın bozuk oldugu kırgın oldugum kızlara türkıye ıle böyle olmasını ıstemıyorum dedı:kızlar yok öyle bııs deıdler benı öptüler bende onlar gıtıkten sonra annemle tartıstım nıye benden habersız benı zor duruma düsürüdn snakı ben sucluymusum gıbı rezıl etıtn benı dedım küstüm:haksızmıyım allah askına:bırde bısı olmamaıs gıbı küs oldugumu bıle bıle ben kardeslerıme kızarken aban laf sokuyor:sız olsanız ne yaparsınız:hanı tavrını koy dersenızde koyuyorum ama artık kavgalar okadar cokkı normal duruma geldı bu haller numara yaptıgımı sanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
KISACA KÜS OLDUGUM KIZLARIN OLDUGU ORTAMDA ANNEM KÜS OLDUGUM KIZLARA BIZIM BARISMAMIZI SÖYLEDI BENDEN HABERSIZ KÜSMEKTE HAKLIMIYIM HAKSIZMIYIM?? benden habersiz asla barismayacagimi bile bile

Kusura bakma bakma cok devrik cümleler,karmakarisik kelimeler kullanmissin.Nokta virgül hic kullanmamissin.Bu yüzden hic ama hic birsey anlamadim.

:63:basta ne yazdim?sinirliyim karsik yazabilirim diye.yazmis olabilirim illa söylemek zorundamisiniz yani.anladysanz cevab verin illa yazim hakkinda kalpmi kirmak zorundasiniz.gayette iyi anlatmisim sadece ayrintilara girmisim .diye ayrica ben ima kattigim icin size onu görmediginiz icin virgülü unuttum saniyosunuz.ANLAMAYAN VARSA NOLUR YAZIM HAKKINDA KIRICI BISIÖER YAZMASIN ANLAYAN YAZSIN:

face ten kimi sildin? kiminle nerede ne konustun yanni ne ozne var ne yuklem belli canim kusura bakma ama bende herkes gibi yazini okumama ragmen hic bisey anlayamadim. ama ikinci verdigin cevapta annenin sana sormadan kizlarla barisin dedigini soylemissin. tabii o kisimda annen biraz patavatsizlik yapmis gibi ama yinede boyle ziril ziril aglanacak birsey soz konusu degil bence.

anlasilir sekilde olsa idi yaziniz emin olun herkez yorum yapardi...

Bende anlamadim desem 'KIZARMISINIZ:27:

Son düzenleme:
face ten kimi sildin? kiminle nerede ne konustun yanni ne ozne var ne yuklem belli canim kusura bakma ama bende herkes gibi yazini okumama ragmen hic bisey anlayamadim. ama ikinci verdigin cevapta annenin sana sormadan kizlarla barisin dedigini soylemissin. tabii o kisimda annen biraz patavatsizlik yapmis gibi ama yinede boyle ziril ziril aglanacak birsey soz konusu degil bence.

Benim hakkimda yaptiklari sakayi baska bir kiza söylemeleri sonucunda, bende bunu söyleyen kizlarin hepsini sildim .nolur nolmaz diye, korunmak icin, herkes daha fazla duymadan iliskimizi keselim diye..agladim cünkü bunu söyleyen kizlar yüzünden derse gitmiyordum.bu derse gelen baska ve cok da iyi kizlar israr etti "nolur gel" diye. bende onlar icin gittim. dersten sonra filim izliycektik.tv de acilmayinca sordum zamaniniz varmi?laptopu getireyim izleyelim. kimse cevab vermedi.hem cagiriyorlar hemde ilgilenmiyorlar diye benimde sinirlerim bosaldi ve agladim...eve geldim madem istenmiyorum birdaha asla gitmem dedim .annem cok israr etti sen gel diye.gittim filim izledik. ben kimseyle konusmuyorum tabi.kizlar gidicekken annemde böyle olsun istemiyorum.türkiye ile felan dedi.kizlar beni öptü.bende annem benden habersiz beni bu duruma soktu diye daha cok agladim.simdi anladinizmi???

canım haklısın dedikodu şakadan bile başlıyor olsa kötüdür.. artı huzırsız olduğunu zaten beliirtmişsin sanırım bu da üstüne tuzu biberi olmuş seni çok üzmüş, biraz daha sakin ol.. tavrını koymuşsun zaten annenin demesine bakma, bir aradasınız kötülük küslük olmasın diye öyle demiştir annende.. sinirine yenik düşme, zaten şaka yapanlar senin tavrından anlarlar bir daha yapmazlar da kötü şakalar.. tamam canım dert etme, inş herşey düzelir..

çok hassas bir yapınız var sanırım.
açtığınız konuya yorum yapanlara bile hemen tepki göstermişsiniz.
konunun başlığını okuyunca ciddi bir durum var sanmıştım ama bence bu kadar büyütülecek bir şey değil.
annen üzüldüğünü düşündüğü için öyle demiştir arkadaşlarına.
sonuçta ortada kötü niyet yok.
karışmasa daha iyi olurdu tabi ki ama olan olmuş bu kadar büyütme,biraz daha sakin olmaya çalış.
hayatının tadını çıkar bence..

arkadaşların laptobu getir demediler diye ağladın öyle mi.
canım aşırı aşırı aşırı hassassın galiba.
annenin de yaptığında bişey göremedim.
hepimizin annesi der küslük olmasın 3günlük dünyada diye.
ağlama yıpratma kendini. tek derdin bu olsun.

Annenizin yaptigi normal bisey. Aslinda sizin yapiginiz kusura bakmayin ama biraz cocukca. Kuran kursuna siz basindan beri arkadas ortami yapmak icin mi gidiyordunuz ki boyle bir tartisma sonrasi derslere girmeyi birakmissiniz. Kursu amaci disinda gormussunuz. Bu bi yana "kimse benimle ilgilenmiyor" diye aglayacaginiza, basinda sizinle ilgilenen insanlari oyle hayatinizdan sert bi sekilde cikarmasaydiniz. siz onlari silmis ve bir daha onlarla konusmayan kisi olarak ve tabiiki derslere de gitmediginizde, icerde ne gibi bir muhabbetiniz dondu bilemezsiniz. Annenizin yaptigi gayet normal bisey bence. Ben olsam bende aynisini yapardim. 19 yasinda biri olarak cok daha olgun olmaniz gerekirdi.

Benim hakkimda yaptiklari sakayi baska bir kiza söylemeleri sonucunda, bende bunu söyleyen kizlarin hepsini sildim .nolur nolmaz diye, korunmak icin, herkes daha fazla duymadan iliskimizi keselim diye..agladim cünkü bunu söyleyen kizlar yüzünden derse gitmiyordum.bu derse gelen baska ve cok da iyi kizlar israr etti "nolur gel" diye. bende onlar icin gittim. dersten sonra filim izliycektik.tv de acilmayinca sordum zamaniniz varmi?laptopu getireyim izleyelim. kimse cevab vermedi.hem cagiriyorlar hemde ilgilenmiyorlar diye benimde sinirlerim bosaldi ve agladim...eve geldim madem istenmiyorum birdaha asla gitmem dedim .annem cok israr etti sen gel diye.gittim filim izledik. ben kimseyle konusmuyorum tabi.kizlar gidicekken annemde böyle olsun istemiyorum.türkiye ile felan dedi.kizlar beni öptü.bende annem benden habersiz beni bu duruma soktu diye daha cok agladim.simdi anladinizmi???

Bu biraz daha anlaşılır olmuş canım ..yaşını bende 15 falan gibi tahmin etmiştim..
Annenin kötü bir niyeti yokmuş sanırım sadece barıştırmak istemiş ama sen sanırım fazla alıngan ve hassas olduğun için bu durumun arkadaşların tarafındanda bilinmesini istemiyordun..Bidaha böyle bir durum olduğunda arkadaşlarına tavrını koy ve böyle şakalardan hoşlanmıyorum de..

Son düzenleme:
Back
X