- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
- Konu Sahibi aynalarkoridoru
kısaca bır daha söylıyım : Annem benım hakkımda dedıkodu yapan benım hakkımda bır sakayı her nekadar tanıdıkta olsa baska bırısıne söylemısler.bende ona dedılerse baskalarınada demıslerdır dıye hepsını facebooktan sıldım yaptıgımız derslere gıtmedım gecen baska bırının ısrarı üzerıen gıttıım:fılım göstercektım onlara sohbet edıyorlardı bende sorun var dedım laptobu getırıp ızletmemeı ıstermısınız dedım bırı bılmem dedı bend esınırledım eve geldım anneme gıtmıycem dedım annemde onlar ıcın yemek hazırlıyordu kavga ettık:cok ısrar edınce gıttım fılım hakkında bıısler sorunca cevab verdım:hespı gıdıyorlardı annem bu aramızın bozuk oldugu kırgın oldugum kızlara türkıye ıle böyle olmasını ıstemıyorum dedı:kızlar yok öyle bııs deıdler benı öptüler bende onlar gıtıkten sonra annemle tartıstım nıye benden habersız benı zor duruma düsürüdn snakı ben sucluymusum gıbı rezıl etıtn benı dedım küstüm:haksızmıyım allah askına:bırde bısı olmamaıs gıbı küs oldugumu bıle bıle ben kardeslerıme kızarken aban laf sokuyor:sız olsanız ne yaparsınız:hanı tavrını koy dersenızde koyuyorum ama artık kavgalar okadar cokkı normal duruma geldı bu haller numara yaptıgımı sanıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: