• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir anne cocugu icin bunu yaparmi yaa :( ??

Evet cok alıngan bırıyım sıze tepkım konuyla alakalı degıl tüm actıgım konularrda bu söylenınce ondan kusura bakamyın. Balık burcuyum özellıklerınıde bılırsınız:ben kuran kursuna ders ögrenmek ıcın gıtmıyorum babama yardımcı olmak ıcın gıdıyordum .laoptobtan degıl aglamamın nedenı ben fılımı önce usb ye sonra cd ye yaptım olmadı sonra ıyı ozaman laptobu getırym dedım saat egc oldu dıye sordum kaca kadar burdasınız sadece bırı bessss dedı kısık sesle dıgerlerıde benım küs oldugum kızla sohbet ettıler bende buna kıdım hem cagırıyosunuz hemde benımle ılgılenmıyorsunz dıye kızdım sonucta onlar ısrar etmese gıtmezdım.. Ayrıca bır arkadas sız yokken neler konusmuslardır dedı ben bu dedıkoduyu kurs tatıldeyken ögrendım öncedne yokmus yanı

kısaca bır daha söylıyım : Annem benım hakkımda dedıkodu yapan benım hakkımda bır sakayı her nekadar tanıdıkta olsa baska bırısıne söylemısler.bende ona dedılerse baskalarınada demıslerdır dıye hepsını facebooktan sıldım yaptıgımız derslere gıtmedım gecen baska bırının ısrarı üzerıen gıttıım:fılım göstercektım onlara sohbet edıyorlardı bende sorun var dedım laptobu getırıp ızletmemeı ıstermısınız dedım bırı bılmem dedı bend esınırledım eve geldım anneme gıtmıycem dedım annemde onlar ıcın yemek hazırlıyordu kavga ettık:cok ısrar edınce gıttım fılım hakkında bıısler sorunca cevab verdım:hespı gıdıyorlardı annem bu aramızın bozuk oldugu kırgın oldugum kızlara türkıye ıle böyle olmasını ıstemıyorum dedı:kızlar yok öyle bııs deıdler benı öptüler bende onlar gıtıkten sonra annemle tartıstım nıye benden habersız benı zor duruma düsürüdn snakı ben sucluymusum gıbı rezıl etıtn benı dedım küstüm:haksızmıyım allah askına:bırde bısı olmamaıs gıbı küs oldugumu bıle bıle ben kardeslerıme kızarken aban laf sokuyor:sız olsanız ne yaparsınız:hanı tavrını koy dersenızde koyuyorum ama artık kavgalar okadar cokkı normal duruma geldı bu haller numara yaptıgımı sanıyor.

:63:basta ne yazdim?sinirliyim karsik yazabilirim diye.yazmis olabilirim illa söylemek zorundamisiniz yani.anladysanz cevab verin illa yazim hakkinda kalpmi kirmak zorundasiniz.gayette iyi anlatmisim sadece ayrintilara girmisim .diye ayrica ben ima kattigim icin size onu görmediginiz icin virgülü unuttum saniyosunuz.ANLAMAYAN VARSA NOLUR YAZIM HAKKINDA KIRICI BISIÖER YAZMASIN ANLAYAN YAZSIN:

valla çevrendeki insanlarada böyle davranıyorsan senden hoşlanmamaları çok normal...
hem yazından bişey anlaşılmıyor, anlamadığından kimse yazmıyor bu defada hem okumuşsunuz hem yazmamışsınız diye kızıyosun
bence öfkeni farkında olup kontrol etmek için bişeyler yapmalısın, hayat bu öfkeyle geçmez
ayrıca ben kadıncağınzıın yaptığı kötü bişey görmedim bide "bi anne çocuğuna bunu yapar mı" diye başlık atmışsın, bende gerçekten kötü anne hikayesiyle karşılaşacağımı sanmıştım ama şimdi annene çok çok sabır diliyorum kusura bakmada...
sürekli insanlara kızacağına eleştirilerinden kendine olumlu bişeyler çıkarmalısın, herkes aynı şeyleri söylüyosa bi bildikleri vardır diye düşünüp kendini düzeltmeye çalışmalısın

Son düzenleme:
valla çevrendeki insanlarada böyle davranıyorsan senden hoşlanmamaları çok normal...
hem yazından bişey anlaşılmıyor, anlamadığından kimse yazmıyor bu defada hem okumuşsunuz hem yazmamışsınız diye kızıyosun
bence öfkeni farkında olup kontrol etmek için bişeyler yapmalısın, hayat bu öfkeyle geçmez
ayrıca ben kadıncağınzıın yaptığı kötü bişey görmedim bide "bi anne çocuğuna bunu yapar mı" diye başlık atmışsın, bende gerçekten kötü anne hikayesiyle karşılaşacağımı sanmıştım ama şimdi annene çok çok sabır diliyorum kusura bakmada...
sürekli insanlara kızacağına eleştirilerinden kendine olumlu bişeyler çıkarmalısın, herkes aynı şeyleri söylüyosa bi bildikleri vardır diye düşünüp kendini düzeltmeye çalışmalısın
sorunu anlamdiniz galiba sorun benim onlara karsi bu sekilde davranmam ve onlarin benden hoslanmalari degil.sorn bir sakanin duyulmasi ve benim sesimi bile cikarmadan tepkimi göstermememk icin onlarin yanina bir daha gitmemem.siz buna öfke diyorsaniz tamam diyin..basliga onu yzadim baska bi baslik öneriniz varsa söyleyin onu yazayim aklima bisi gelemdi cahilligime verin.basligi nedne sacma buldunuz onu merak ettim cidden sonucta burda annemin benim iyiligimi degil millete daha fazla duymasin uzamasin kulaga gitmesin diye kendi konumumuzu düsünmesinden dedi .iyilik mi bu bana her zaman ayni seyi yapiyor.bende onun icin sizden yardim istiyorum.kendiniz bir koyun yerime napardiniz?iyiligimi dsünce bana derdi önce zor durumda birakmazdi.

ayrica basta yazmistim sinirliyim diye kötü yazabilirim sorun olur diye özürde diledim en bastan ama sildim tabi göremediniz onu

yurt disina geldigimizden beridir zaten hep sorun var hergün kavga icinde.sinirlerimiz yipranmis durumda.artik kalbim nasil sikisiyor anlatamam yasim kück diye ergenlige veriyor olabilirsinizi ama yani iilla 20 üzeri olmak gerekli degil degilmi?anlayin nolur.

Ben şöyle anladım tatlım.arkadaşların onurunu kıracak bir şaka yapmışlar ve bunu başkalarına da anlatmışlar.seni utandırmışlar anlaşılan.dünyaya hoşgeldin.daha böyle insanlarla çok karşılaşacaksın şekerim.onların bu alaycı şakalrı ezik olduklarından ,içlerindeki değersiz boşluğu doldurmaya çalıştıklarından,kendi içlerinde halledemedikleri kompleksleri başkalarıyla alay ederek aşmaya çalıştıklarından yaptıklarını söyleyebilirim sana.boşver onları kendi çamurlarında.çevrene bir bak.onlar gibi olmayanlar vardır mutlaka.böyle insanları istemiyorsan hayatına almak zorunda değilsin.

Sanırım annen de onurunu kıran bu meseleyi anlayamamış.onur meselesi yaptığını anlayamamış.

1.gördüğün gibi insanlar anlamakta zorlandı.bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum ki kendini daha iyi ifade edebil.o zaman ilişkilerin de rayına girecek.yurt dışında olduğunuz için de 2 farklı dile adapte olmaya çalışıyorsun.iki dilde basit kitapları okuyarak zamanla çözersin bunu.google dan arat bin türlü sözlük var .kolaylıkla ilerlersin.dünyan genişler ve değişir.her iki taraf ta seni anlayamıyor olabilir.biraz kendinle ilgilen ve kaba tavırlı insanları hayatından uzak tut.okuluna ve derslerine odaklan.bu dünyada en büyük fayda gençken çabalayıp başardıklarımızdan gelir.

Tüm bu yaşadığın sıkıntılar geçicek.o seni kıran insanlarında başkaları tarafından kırıldıklarını zamanla göreceksin.allah ın adaleti eninde sonunda gerçekleşiyor. Oyüzden ne kin besle,ne kafana tak.

Ben şöyle anladım tatlım.arkadaşların onurunu kıracak bir şaka yapmışlar ve bunu başkalarına da anlatmışlar.seni utandırmışlar anlaşılan.dünyaya hoşgeldin.daha böyle insanlarla çok karşılaşacaksın şekerim.onların bu alaycı şakalrı ezik olduklarından ,içlerindeki değersiz boşluğu doldurmaya çalıştıklarından,kendi içlerinde halledemedikleri kompleksleri başkalarıyla alay ederek aşmaya çalıştıklarından yaptıklarını söyleyebilirim sana.boşver onları kendi çamurlarında.çevrene bir bak.onlar gibi olmayanlar vardır mutlaka.böyle insanları istemiyorsan hayatına almak zorunda değilsin.

Sanırım annen de onurunu kıran bu meseleyi anlayamamış.onur meselesi yaptığını anlayamamış.

1.gördüğün gibi insanlar anlamakta zorlandı.bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum ki kendini daha iyi ifade edebil.o zaman ilişkilerin de rayına girecek.yurt dışında olduğunuz için de 2 farklı dile adapte olmaya çalışıyorsun.iki dilde basit kitapları okuyarak zamanla çözersin bunu.google dan arat bin türlü sözlük var .kolaylıkla ilerlersin.dünyan genişler ve değişir.her iki taraf ta seni anlayamıyor olabilir.biraz kendinle ilgilen ve kaba tavırlı insanları hayatından uzak tut.okuluna ve derslerine odaklan.bu dünyada en büyük fayda gençken çabalayıp başardıklarımızdan gelir.

Tüm bu yaşadığın sıkıntılar geçicek.o seni kıran insanlarında başkaları tarafından kırıldıklarını zamanla göreceksin.allah ın adaleti eninde sonunda gerçekleşiyor. Oyüzden ne kin besle,ne kafana tak.

Allah razi olsun sizden ya cok iyi geldi yazdiklariniz.onur kirmak degilde ben ve bir cocugu eslestirdiler ve bunu baska birine anlattilar.benim daha öncedne de kuzenim yüüznden baska bir kuzenim olan ilgim tüm ailece duyuldu.simdi burdada görevliyiz ya herkes duyarsa nolur.ailem ne duruma düser onu düsündüm ve uzak durdum.aslinda ben cok kitap okurum daha dogrusu okurdum.kitap kurduydum hatta.ama babam derslerime öncelik vermemi kitaplari sonraya birakmamai isteynce o dönemde sogum suanda var ama okumak istemiyorum daha :59:.aslinda o kizlardan akli mantigi en yerinden olanla görüsmeyi düsündüm.konusupta sorunu masaya yatrsak sonrada sorunu cözünce birdaha görüsmesemmi diye düsünüyorum nasil olur??

olabilir.kimsenin böyle şeyleri herkese duyurma hakkı yok.konuşur neye kırıldığını bunun da bir saygısızlık olduğunu anlatırsın.bir daha da böyle insanlarla görüşmezsin.güçlü olmalısın.kendini hayata hazırlamalısın.

Back
X