- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Istisnalar kaideyi bozmaz hanimefendi. Cikaracak durum varsa anne baba keyfinden cikarmiyorsa bu sorundur. Sicaksa golgede oynatilir, veya aksamustu cikartilir. Hic degilsr balkonda oynatilir. Oyun cocuk icin ihtiyactir. Insanlar para odeyip oyun gruplarina goturuyor cocuklariniNe alakası var yahu!
Ben hergun çıkartmıyorum.. aşırı sıcak, hamileyim, ve astim hastasıyım... Evde bile sıcaktan bayılacak gibi oluyorum. Dışarı çıkınca düşünemiyorum.. Nasıl bir mantık anlamadım..
Niye sorun olsun ki, milletin keyfinin Kâhyasimisiniz???Istisnalar kaideyi bozmaz hanimefendi. Cikaracak durum varsa anne baba keyfinden cikarmiyorsa bu sorundur. Sicaksa golgede oynatilir, veya aksamustu cikartilir. Hic degilsr balkonda oynatilir. Oyun cocuk icin ihtiyactir. Insanlar para odeyip oyun gruplarina goturuyor cocuklarini
dedikleriniz doğru ben her gun k.cimdan ter aka aka cikartiyorum ama sırf enerjisini atsin yorulsun diye..ama bu insanların tercihi kimseye bu konuda akil veremeyiz yadirgayamayiz.Istisnalar kaideyi bozmaz hanimefendi. Cikaracak durum varsa anne baba keyfinden cikarmiyorsa bu sorundur. Sicaksa golgede oynatilir, veya aksamustu cikartilir. Hic degilsr balkonda oynatilir. Oyun cocuk icin ihtiyactir. Insanlar para odeyip oyun gruplarina goturuyor cocuklarini
Hava sıcaktır
Evde yapılacak işler vardır
Çocuk cezalıdır
Kadınınn sokağa çıkmasına kocası izin vermiyordur
Can'ı istemiyordur
Çocuk istemiyordur
Dıştan bakınca görülmeyen hastalığı vardır
Sadece üşeniyordur
Dışarıyı pis buluyordur
Parkta biri ile tartışmıştır onu görmek istemiyordur
Bir de tatilde demişsiniz de bunu Nasıl biliyorsunuz zira okullar tatil ama öğretmenler değil diğer mesleklerin tatilini de bilmek zor
Üst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Ay bir daha buraya konu açmayacağım. Kadına gidip çocuğu çıkar mı dedim? Başkalarının hayatına karışma falan denmiş. Merak edip buraya sordum, üst katımdaki gibi olan kişiler yorumlarından belli olmuş. Cevabımı almış oldum. Şikayet et diyen de merak etmesin, ettim.
Kim istemez ki oksijen almak? Eve yakın çok park var, çoğu da boş. Onu geçtim kapının önünde biraz hava alsa çocuk için mutlu olucam. Bir anne olarak annem de üzülüyor, ben de çocuğa üzüldüm ama bana ne! Buradaki yorumları okuduktan sonra annem gibi annem olduğu için kendimi çok şanslı hissettim. Nöbetten çıktığında bile üşenmezdi. Allah böyle anneleri korusun,amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?