bir anne çocuğunu neden dışarı çıkarmaz?

Istisnalar kaideyi bozmaz hanimefendi. Cikaracak durum varsa anne baba keyfinden cikarmiyorsa bu sorundur. Sicaksa golgede oynatilir, veya aksamustu cikartilir. Hic degilsr balkonda oynatilir. Oyun cocuk icin ihtiyactir. Insanlar para odeyip oyun gruplarina goturuyor cocuklarini

Niye sorun olsun ki, milletin keyfinin Kâhyasimisiniz???
Siz cikarin bol bol.

Sorun sadece bugün ya da birkaç gündür parka çıkmıyor olmaları mı, yoksa çocuk aylardır açık havaya çıkmadı da, ev hapsinde mi? Durum ikincisi gibiyse, dert etmekle kalmayın, sosyal hizmetlere filan başvurun da, durum birincisi gibiyse, yok artık demek istiyorum. Kendi hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler varsa, onları konuşalım, belki rahatlarsınız.

Annem ev işinden vakit bulamazdı,o zaman mecbur evde olmak zorunda kalırdım, bir gün teyzemin yoğun ısrarı nedeni ile ilk kez tek başıma çıktım, onda da kapıdan adımımı atar atmaz kapı önünde kazı çalışması yapılan çukura düştüm, bir dakika sonra kulak deliğime kadar çamurla döndüm eve Belki işi vardır kadın çıkamıyordur, yalnız da salmak istemiyordur.. Veya eşi çok terstir,kadın dışarı adımını eşi olmadan atamıyordur. Bi tanıdığımız şizofren, kadın asla evden çıkamaz ve üç oğlan çocuk, adam bazen işi bırakıp eve kontrole gelirdi, çocukları okula sen bırak insan yüzü gör deyip takip ederdi,eve kamera dahi koydurmuştu. Çamaşır asmaya dahi ferace giyip çıkıyordu, perdeleri asla açamazlardı adam öyle sadece camda tülü görse o...pu musun diye bağırırdı affedersin... Yani kimsenin evinde ne olduğunu bilemeyiz, gözümüzün gördüğünün bile yarısına inanmamız gerek.. Şahsi düşüncelerim..

Derdin tasan yok galiba sen evde durmuş bunların ne yaptığını ne yapmadığını gözetliyorsun.Yetkili birileri gelip seni milleti gözetlemekten tutuklasın bence

dedikleriniz doğru ben her gun k.cimdan ter aka aka cikartiyorum ama sırf enerjisini atsin yorulsun diye..ama bu insanların tercihi kimseye bu konuda akil veremeyiz yadirgayamayiz.

Bende her gun muhakkak oglumu disari cikartiyorum isten geldikten sonra.
Gunduz cikmasini istemiyorum cunku cok sicak 11 ile 16 arasi gunes dik geliyor ve cok zararli.
Onun disinda cocugu disari cikartip cikartmamak kimseyi ilgilendiren bir durum degil..
Ha cocugu dovuyorsa filan kesinlikle sikayet etmelisiniz..

Hava o kadar sicak ki bende oğlumu ancak 6 dan sonra çıkarıyorum evde olduğu zamanlar bilmiyorum nerde yasiyorsunuz ama illaki bi sebebi vardir

Eşim geçen parka kızımı çıkarmıştı. Parkta bir kadının iki, üç yaşlarındaki çocuğunu çimlere çiş yaptırırken görmüş. Geldi çocuk bir de kaydıraktan benimkiyle birlikte kayıp oynadı diye feci huylanmis. Çok hassastır bu konularda. Çocuğu alıp hemen çıkardım dedi. Kapıdan girmeden ustunun hepsini cikarttirdi.

Bunu duyunca benim de cikarasim gelmedi hiç. Zaten hava çok sıcak. Alt komşuya selam.

Park park dediğiniz yerler adı yaptık işte var diye yapılmış resmen. Kaydırak ile yerin mesafesi çok fazla kayan cocuk küt diye popo üstü düşüyor. Malzemeden kaynaklı elektrik çarpıyor. Yerde çimde oynamak istiyor ya cam dolu ya pislik... Hiçbirsey yoksa öküz kafilesi tipler gelip pis pis izliyor. Ben bos an kolluyorum o ds sıcağa denk geliyor evdeyiz..

S sibelizim , yahu park olmasın, kapı önü olsun, bir oksijen alsa keşke. Ben çıkıp alıyorum, o çocuğun annesi de alıyor, babası da alıyor ama kendi evde. Çocuğun gürültü yapmasının suçu kendisinin değil sorumluluk sahibi olmayan anne ve babasında. Çocuğa neden kızayım? Neden başına bir şey gelsin isteyeyim? Şikayet edilince ne olduğunu biliyorum, isterseniz siz de deneyin Sibel Hanım, öğrenmiş olursunuz. Hala burnunu sokma diyen var. Komşuya mı dedim? Ayşeye söyle de çocuğu çıkarsın diye. Uzun zamandır olan bir durum bu, her zil çaldığında kapıya kadar koşuyor dışarı çıkacak diye. Üzülmüştüm ama bana ne! Birisi de beddua etmiş, inşallah çıkmaz da kudurursun. Kudurmadım, o bedduayı sana aynen iade ediyorum.

Ha bir de dağ başına git diyenler var. Dağ başına da gidiyorum, kalıyorum, merak etmeyin.

Sizi niye tuttu tasası anlamadım belki sizin bilmediğiniz bir nedeni vardır size haber vermek zorundamı? İnsanlar başkalarının hayatına ne kadar rahat burnunu sokma hakkını buluyor inanılır gibi değil ya canı ister çıkarır istemez çıkarmaz sizemi sorucaktı bi garipsiniz gerçekten

Iyi de bilemezsiniz ki belki cocuk hasta ? Belki anne hasta ?
Belki nöbet geçiriyor ikisinden biri olur olmaz anlarda...

Belki kan davasından kaçıp geldiler ?
Belki kadinin kocası manyak kapıdan dışarı çıkarmıyor?

Yani insanların ev halini,ahvalini bilemezsiniz. Yargılamaya lüzum yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…