- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
ya ne desem suc gitcem derim olmaz kalcam derim olmaz. evet baska carem yok kalmaktan baska destegim yok. 3 cocuga birdende tek basina yetebilmek sizin sandiginiz kadar kolay degil malesef.
ya ne desem suc gitcem derim olmaz kalcam derim olmaz. evet baska carem yok kalmaktan baska destegim yok. 3 cocuga birdende tek basina yetebilmek sizin sandiginiz kadar kolay degil malesef.
Profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz yazıyor.İş bulmanız çokda zor olmaz sanırım.Boşanmadan önce çalışmaya başlayıp biraz birikim yapabilirsiniz sanırım.
ben zora gelemiyorum kabul ediyorum kolay yollari arama olmadi kacma gibi huylarim var okul hayatimda boyleydi zaten ne zaman karsima bi engel ciksa savasmadim yarim biraktim baska alternatif buldum mesela matematik sevmedigimden tm bolumunu degilde ts yi secmistim ama aslinda uluslararasi iliskiler okumakti niyetim. bilmemki niye boyleyim karsima cikan ilk engelde kacmak cekip gitmek
ben zora gelemiyorum kabul ediyorum kolay yollari arama olmadi kacma gibi huylarim var okul hayatimda boyleydi zaten ne zaman karsima bi engel ciksa savasmadim yarim biraktim baska alternatif buldum mesela matematik sevmedigimden tm bolumunu degilde ts yi secmistim ama aslinda uluslararasi iliskiler okumakti niyetim. bilmemki niye boyleyim karsima cikan ilk engelde kacmak cekip gitmek
planim onu eve geri kabul etmek maddi imkanlarindan yararlanip cocuklari kresr koymak ona karsi oynamak buarada kpss ye hazirlanmak. 3 yil disimi sikp para biriktirip cocklr okula baslayinca tekmeyi basmak . nasil iyimidir?
planim onu eve geri kabul etmek maddi imkanlarindan yararlanip cocuklari kresr koymak ona karsi oynamak buarada kpss ye hazirlanmak. 3 yil disimi sikp para biriktirip cocklr okula baslayinca tekmeyi basmak . nasil iyimidir?
Gobegi catlamamis kiz ne ya????
Bir de dun aksamki " ailelerle birlikte tatildeyiz ve kizin biri" baslikli konu ne oldu bilen goren varsa lutfen beni aydinlatsin.
Sadece ilk sayfayi okuyabildim; ondan sonra yetkiniz olmayan yere girmeye calisiyorsunuz diye uyari aliyorum anlamadigim bir sekilde. Vallahi pek merak ettim neler oldu?
Yonetime mesaj yolladim ama cevap alamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?