- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
ok o evde gittim yasadim o pislikle sirf cocuklarimin psikolojisi icin annesiz kalmasinlar diye diyelim peki benim psikolojim nolcak oyle boyle degil o adami gormeye tahammulum yok beni sevmedigini biliyorum sdce bana siginiyo yedigi darbeden sonra yapcak seyi yok ondan beni istiyo. ben bu kdr ucuzmuyum pacavra gibi firlatildim gururum cignendi sonuc??? ok kizlar ucak bile duserken maskeyi once kendinize sonra cocugunuza takin diyolar. ben o evde onla yasarken guvensizlikten dusunceden kafayi yedim diyelim bana kim bakcak cocuklarda yine annesiz kalmis olcak. evet onlar benim canim kanim ama bende bi canim banada yazik degilmi
ok o evde gittim yasadim o pislikle sirf cocuklarimin psikolojisi icin annesiz kalmasinlar diye diyelim peki benim psikolojim nolcak oyle boyle degil o adami gormeye tahammulum yok beni sevmedigini biliyorum sdce bana siginiyo yedigi darbeden sonra yapcak seyi yok ondan beni istiyo. ben bu kdr ucuzmuyum pacavra gibi firlatildim gururum cignendi sonuc??? ok kizlar ucak bile duserken maskeyi once kendinize sonra cocugunuza takin diyolar. ben o evde onla yasarken guvensizlikten dusunceden kafayi yedim diyelim bana kim bakcak cocuklarda yine annesiz kalmis olcak. evet onlar benim canim kanim ama bende bi canim banada yazik degilmi
annem uzun vadeli 3 cocuga birden tek basina bakamaz yasli hem 1 deil 3 tane hemde hiperaktifler masallah bu adamin yarsimi olmadan dadi kres zaten karsilamam mumkun degil. hadi calistim diyelim aldigim para krese yetmez yada iste ucu ucuna. soyleyin bana siz napardiniz?
sana şukadarını söyliyim arkadaşım hayat senin hayatın yargılamakda akıl vermekde bana düşmez. benim 10 yaşında bir oğlum var kısmetse eylülde 11 yaşına giricek. ilk evliliğimde şidettli geçimsizlik 3. şahısların alile düzenini bozması vs gerekçeleriyle dava açtım. oğlum ozamanlarda 4 yaşındaydı savcı oğlumu babasına verdi gerekçe benim çocuğa bakacak durumumun müsait olmamasıydı. çocuk babasında kalınca benim psikolojim düzeldimi sanıyorsun o benim yürek yangınım vijdan azabım oğlum benim bedenimi yakan ateş gibi yıllardır sönmek bilmeyen.hasret öyle bir illet bu hasret evladınaysa ateşten gömlek.aradan yıllar geçdide benim ne derdim bitti gözümdeki yaş dindi.evladı arkada bırakmak kolay değil.senin içinde olmayacak ama sonra psikolojinin düzelceğini düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.ne o psikoloji düzelir ne nefes alabilirsin ne yaşadığını sanırsın herşey boşdur yalandır.hayatını arkanda bırakmışşındır.insan çilem bitti sanırken birde bakmış ki gelen gün giden günü aratır olmuş.ama illede diyorsan ben cocuklara bakamam durumum yok bırakıcam hayat senin cocuk senin tercih senin.laf söylemek bana düşmez ben sadece kendimi sana örnek verebilirim ancak.yine diyorum hakkında hayırlısı olsun..
bak yakın zamanda bir tanıdığım iki çocuğuyla boşanma davası açtı kocası buna tehditler bilmem neler ne ararsan var. adam hem hırsız hemde esrar kullanıyor bak bu kız o beş parasız haliyle ne yaptı biliyor musun gitti önce çalışmadığına dair valiliktendi sanırım önce muhtara git sor tabi sen çalışmadığına dair kağıt çıkarttı ve baroya başvurdu baro buna bir avukat atadı hiç para vermedi. ve tüm haklarını öğrendi şimdi mahkemesi sürüyor. avukat hemen uzaklaştırma kararı istedi. mahkeme onayladı. şimdi boşanma sürecini bekliyor. iki çocuğunu annesine bırakıp ajanslardan iş almak için başvurdu marketlerde yada başka yerlerde çalışmak için. sen neden yapamayasın. paran yok die en kötüye hazırlama kendini herşeyin bir çaresi var
arkadasim benim annem bakmaz yasli hasta birazda. hem 3 cocuk ben bile anca basa cikiyorum . bide zaten cocuklarla oblarin evine donsem kabul etceni sanmam anca tek gidersem kapisi acik e simdi kirada 3 cocuk calistim diyelim kres parasi bunlari nasil karsilicam nafakayla bile zor. daha faturalar gida cocuk kiyafetleri oyuncaklari. toz pembe degilki hicbisey
allah askina bana soyle nasil dayandin yokluguna nasil oyalandin 6 yil. yeniden evlenip cocukmu yaptin. seni acitmak icin demiyom anlamak icin. oglun nasil gulum kim bakti o yavruya anlat iste biraz senin yasantin belki benimde gelecegim oyuzdem anlat nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?