- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
birsey bekledigim yok arkdsm sadece fikir danismakti niyetim. kosullarim bu oldugu icin bende ne dusunsem elimde kaldi. care bulamayinca birde size sorayim dedim evet sIkIstIm zordayim farkindayim
ok o evde gittim yasadim o pislikle sirf cocuklarimin psikolojisi icin annesiz kalmasinlar diye diyelim peki benim psikolojim nolcak oyle boyle degil o adami gormeye tahammulum yok beni sevmedigini biliyorum sdce bana siginiyo yedigi darbeden sonra yapcak seyi yok ondan beni istiyo. ben bu kdr ucuzmuyum pacavra gibi firlatildim gururum cignendi sonuc??? ok kizlar ucak bile duserken maskeyi once kendinize sonra cocugunuza takin diyolar. ben o evde onla yasarken guvensizlikten dusunceden kafayi yedim diyelim bana kim bakcak cocuklarda yine annesiz kalmis olcak. evet onlar benim canim kanim ama bende bi canim banada yazik degilmi
biricik seni cok iyi anliyorum canim tahmin ettim evlat acisi oyle bisey olmaliki insan duramaz 3 5 saatte ozluyoruz dusunuyorum ana yuregi iste ben onlarla beraber yatiyorum kocaman yatagimizda. gece birisi surekli ustunu acar uyanir uyanir onu orterim uyanir hepsine soyle bi bakip teftis eder oper koklar oyle dalarim uykuya. sabah hepsi tipis tipis yanima gelir operler annecim gunaydin sabah oldu aciktim derler. kisin coraplari cikarirlar ben kopurur zorla giydiririm. sevdigi yemekleri yaparim kizimla mutfakta kek yapariz yuzu gozu hamur olur dibinide siyirmaya bayilirlar adda olsun hadi atlyin arabaya dedimmi sevincten dort kose olurlar biri aglas digeri gelir oper sebeklik yapar guldurur bazen ben iclerinden birine kizip bagirsam oteki anne yapma o benim kardesim der. dudak verirler operler boyuna. benden alirsa onlari kim ortcek her gece ustlerini kim ayarlicak mevsimine gore kiyafetlerini kim doyurcak beslicek onlara makarnanin hercesidi pilaci kofte patatesi kekini boregini kim yapcak kim yemrk pisirdigim her gun yanima gelip himmm annecim koku guzel ne pisti bugun dicek. allahim yardim et cigerim yaniyooo
bacim deme oyle ben onlari birakmicam sdce bakacak gucum olmadi icin parasi olan canavar baba parasinin gucu sayesinde 1-0 onde hakim ona verir ztn ailem cocuklari kabul etmiyo e sokaktami kalalim 4 umuz sirf anneyle olsunlar diye ac aciktami kalsin yavrularim
kararimi verdim bu adama geri donuyorum cocuklarimi kaybetmektense kendim sefil olurum ama yanlarinda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?