en son açtığım konuda bazı arkadaşlar bana ne kadar evlilik meraklısısın ne bu acele diyorlardı.tabii haklılarda içinde bulunduğum bilmedklerinden..ailemle aramın iyi olmadığından bahsetmiştim..belkide evin en küçüğü olduğumdandır.ama ne olursa olsun bu kadar ezilmeyi hak etmiyorum ben..elimden geleni yapmaya çalışıyorum maddi manevi..annemin evdeki yükünü bile hafifletmeye çalışıyorum ama ters tepiyor her zaman..dünya yıklısa benden bilecekler..ablam la atıştık gün içinde ve bana eşyalar benim benim evim dedi en ufak tartışmada..hakaret,çok özür dileyerek yazıyorum sen bakire bile değilsindir gibi iğren. hakarteler durydum..kabul ediyorum bunlara karşılık bende cvbını verdim.ablama odaya girip herşeyi attı fırlattı bana vurmaya kalktı ve bende dayanmadım bende ona karşılık verdim kendimi savunmam böyle olmamalıydı ama bir anlık öfke böyle bişey..buna rağmen ne yapsam yaranamadığım annem,mutfakta konuşurken duydum,keşke canına kıysa...ne olursa olsun bunu bir anneden duymak anlatılmayacak kadar berbat bir duygu..bu bize zarar verir,canına kaıysa keşke,bakirede değildir ALLAH bilir gibi şeyler..ben hatatsızım demiyorum ama en ufak bir atışmada bunlaraı yaşamayıda hakmetmiyorum..önce açtığım konuda evlilik meraklısı olma diye eleştirmişti bazı arkadaşlar beni ama belkide sevgiye,şefkate,ve huzura hasret lduğumdandır..hiç bir evlat aileinden bu muameyi hak etmez bana göre..ablamın urduğu yerler tırnak izleri,kanıyor,heryerim kıpkırmızı.başım çatlıyor..tüm bunların ardından binbir geçip mutfağa balık keyfi yaptılar..:)şaka gibi geliyor herşey...
sana bunları yaptıklarına göre sebebi vardır diye tahmin ediyorum mutlaka bir yerde yanlış yapmışın belli he şuda var her ne olursa olsun bunları kimse hak etmez ama yaşadıkların ETKİ TEPKİ meselesine benziyo
sana bunları yaptıklarına göre sebebi vardır diye tahmin ediyorum mutlaka bir yerde yanlış yapmışın belli he şuda var her ne olursa olsun bunları kimse hak etmez ama yaşadıkların ETKİ TEPKİ meselesine benziyo
bir de annenle ablanı dinlemek lazım. acaba neden böyle davranıyorlar. bir annenin çocuğuna canına kıysa diyebilecek kadar öfkelenmesi için bi sebep olmalı...
arkadaşım senin daha önce de konularını okudum.
gerçekten zor durumda olduğunu görebiliyorum.
tabii ki senin de hatalı olduğun noktalar vardır ama anlamadığım
ablan nasıl senin bekaretin için böyle konuşabilir.
kendisi evlilik dışı çocuk sahibi olmadı mı?
ailenle anlaşamadığın o kadar açık ki kimin haklı ya da haksız olduğunun hiç önemi yok.
hayırlı bir iş kapısı inşallah karşına çıkar da kendi küçük dünyanı kurarsın.
eminim annen o kelimeleri kızgınlıkla söylemiştir,hiç bi anne evladı için bu kelimeleri içinden gelerek söylemez,naptığını bilmiyorum ama güvenlerini çok fena kaybetmişsin toparlamanda zor olcak gibi görünüyo malesefablana gelincede senn bakireliğine laf ederken kendi hataları aklına geldiği içiiin o kadar acımasız konuşmuştur diye düşünüyorm...anne bu hayatta en kıymetli olan şeydir tabiki evlatta inaşşah atlatırsınız[/QUOTE ne olursa olsun annemdir sonuçta ama yaşadıklarım çok ağır..ablama karşılık verdiğim için kızdı ama benim ezildiğim duyduklarım,yapılanlar..günah değilmi ALLAH aşkına..aradan biraz zaman geçince,boynumdaki kızarıkları klumdaki tırnak izlerini görünce ablamla tartıştı duydum..ama ben gerçekten ilahi adalete sığınıyorum.rabbim herşeyin şahidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?