neden bütün ailen sana karşı cephe almış durumda
bu daha önce de mi böyleydi yoksa sonradan mı değiştiler.
bende evin en küçük kızıyım ablam varr bir tek ama biz de böyle bir şey olmadı dışlanma falan yani.
eğer senin için mahsuru yoksa sende hatalıyım demiştin.ne yaptın da annen ablan sana böyle davranıyor.ne biliyim.hani insan elbette üvey olduğunu düşünüyordur bazen.
yanlış anlama üveysin demedim.ama yazdığın sözleri okuyunca hele ki bunları sen anneden ve ablandan duyuyorsun çok ağır sözler
ne yaptın da bunları söylüyorlar sana
canım ben eski konularını hatırlıyorum senin,ablanın durumu, evliliğin eşiğinden dönmen, annenlerin değişken tavırları vs.Benim çıkarttığım tek şey var bunca yaşanandan sonra en mükemmel insanlar bile sarsılır ki bence sizin ailecek psikolojiniz çökmüş haldedir şuan.Bana kalırsa bir psikoloğa başvur gerekirse annenle ablanla da gidin,tek tek ya da grup terapisi alabilirsiniz zaten uzmanı sizi yönlendirir.Burdan kalkıp da "annen ablan şöyle böyle,sen de az değilsindir bişi yapmışsındır" demek sana fayda getirmez çünkü içinde bulunduğunuz durum çok uç, çok çok hassas bana kalırsa.Mutlaka bir uzmanla paylaş bu yaşadıklarını.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki inan bana burada herkes anlamıştır ama bu kadar benzerlik yaşayan biri olarak en iyi anlayan benimdir eminim...Bende evin ortancısı ve tek ızıydım bir abim ve kardeşim vardı kısaca anlatmaya çalışırsam elimden ne gelirse yaptım onlara kendimden fedakarlıklar yaptım ama en kötü ben oldum.Ne yazıkki insan ailesini doğarken seçemiyo...Annemin gözdesi hep ilk ve erkek olduğu için abimdi kardeşim ise evin küçüğü ve erkek olduğu için gözdeydi benim bir özellliğim yoktu hep beddualara maruz kalan hep dışlanan ben oldum bunun ne demek olduğunu hele hele haksız yere bunları yaşamak beni hayattan soğutuyordu kaç kere gitmek istedim bu hayattan kaç kere neler yaptım ama olmadı çok şeyler yaşadım çokkkk....Sonunda annem öldü babam kardeşlerim şuan aynı evdeler ve resmen birbirlerini yiyorlar peki benim hayatım mı?Beni de söyleyeyim evliyim ve 5 aylık hamileyim eşim dünya iyisi ve herşeyden önemlisi öyle bir kalbi varki Allah çıkardı onu benim karşıma evliliğimde bir sorunum yok çok iyi giden bir evliliğim var ve herşeyede sahibim...Herkesin imrendiği böyle bir eşe ve hayata sahip olmamın sebebi Allahın adaleti işteee....Bunu sana anlattım çünkü Allaha sığın Allah elbet çıkarıyor heerşeyi herkesin karşısına....Ben çok mutluyum darısı başına...
Maaşallah Subhanallah, canım saadetin sonsuza kadar sürsün İnşaallah.
Kulun adaleti yoksa, Yüce Yaradanın adaleti var. Tevekkül edip, sabretmek gerek.
Maaşallah Subhanallah, canım saadetin sonsuza kadar sürsün İnşaallah.
Kulun adaleti yoksa, Yüce Yaradanın adaleti var. Tevekkül edip, sabretmek gerek.
en son açtığım konuda bazı arkadaşlar bana ne kadar evlilik meraklısısın ne bu acele diyorlardı.tabii haklılarda içinde bulunduğum bilmedklerinden..ailemle aramın iyi olmadığından bahsetmiştim..belkide evin en küçüğü olduğumdandır.ama ne olursa olsun bu kadar ezilmeyi hak etmiyorum ben..elimden geleni yapmaya çalışıyorum maddi manevi..annemin evdeki yükünü bile hafifletmeye çalışıyorum ama ters tepiyor her zaman..dünya yıklısa benden bilecekler..ablam la atıştık gün içinde ve bana eşyalar benim benim evim dedi en ufak tartışmada..hakaret,çok özür dileyerek yazıyorum sen bakire bile değilsindir gibi iğren. hakarteler durydum..kabul ediyorum bunlara karşılık bende cvbını verdim.ablama odaya girip herşeyi attı fırlattı bana vurmaya kalktı ve bende dayanmadım bende ona karşılık verdim kendimi savunmam böyle olmamalıydı ama bir anlık öfke böyle bişey..buna rağmen ne yapsam yaranamadığım annem,mutfakta konuşurken duydum,keşke canına kıysa...ne olursa olsun bunu bir anneden duymak anlatılmayacak kadar berbat bir duygu..bu bize zarar verir,canına kaıysa keşke,bakirede değildir ALLAH bilir gibi şeyler..ben hatatsızım demiyorum ama en ufak bir atışmada bunlaraı yaşamayıda hakmetmiyorum..önce açtığım konuda evlilik meraklısı olma diye eleştirmişti bazı arkadaşlar beni ama belkide sevgiye,şefkate,ve huzura hasret lduğumdandır..hiç bir evlat aileinden bu muameyi hak etmez bana göre..ablamın urduğu yerler tırnak izleri,kanıyor,heryerim kıpkırmızı.başım çatlıyor..tüm bunların ardından binbir geçip mutfağa balık keyfi yaptılar..:)şaka gibi geliyor herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?