bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
hayırlı akşamlar arkadaşlar,

benim karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var. cocuğu ile hiç ama hiç ilgilenmiyor. üst kat komşusu ile hergün ama hergün çarşılara avm lere gezmelere gidiyolar sabah gidiyorlar akşam geliyorlar. bu komşumun eşi rahatsız olduğu için çalışmıyor evde ve çocuğu hergün evde babası ile bırakıp gezmelere gidiyo çocuk akşama kadar kapalı camların ardında günü dışarıyı seyretmekle geçiyo. ben çocuk için çok üzülüyorum çocuk ne bir park görüyo ne bir insan görüyo. çocuk sıkıntıdan parmaklarını kemirmeye başlamış parmakları kan içinde kalıyo anneside cocuğu bunun için dövüyo. sevgi asla göstermiyo. kocasıda aptallaşmış iyice kadın kocasına karşıda çok sert. yani insanlar kedilerini köpeklerini bile arada bi dolaştırmaya çıkarıyorlarki bu çocuk oynayıp zıplayacağı yıllarını kapalı camlar ardında geçiriyo. şimdi şunu sormak istiyorum size. ben bu komşumu bu konuda nasıl uyarabilirim çocuğunu bu kadar ilgisiz sevgisiz bırakmaması gerektiğini hergün çarşılarda gezmek değil de çocuğu ile vakit gecirmesi gerektiğini nasıl soyleyebilirim. aranızda belki sanane diyenler olabilir ama inanın çok üzülüyorum. kadınla azda olsa samimiyetim var.

Ay canım benim ya Kıyamam yavrum yazık
Çözüm bulamadım :(

Ben de çocuğun durumuna çok üzüldüm
Babası da mı dışarı çıkarmıyor
Hasta dediniz gerçi ama babanın da dışarı çıkmaya ihtiyacı vardır mutlaka
Anne bu kadar gamsızsa sizi de tersleyebilir
Vaktiiniz varsa siz kapı önüne bile çıkarabilirsiniz
babası çok rahatsız adamcağız kendine bile zor yetiyor. ben cocuğu bazen alıp bize getirıyorum. beni çok seviyor. ama annesi gibi olamam ona. çocuk altına tuvaletini yapıyo baba değiştiremiyor. o cocuk anne keyfi olupta gelene kadar o halde bekliyor.

Kıyamam ya..
Allah'ım yardımcısı olsun, çocuğun psikolojisini bozuyor kendisi keyif yaparken. Kendi hatası yüzünden bir de çocuğa kızıyor en sinir olduğum şeydir ebeveynlerde.
Konuşmanız nasıl bir etki yapar böyle gamsız bir kadına bilemedim, deneyin isterseniz fakat terslermiş gibi..

babası çok rahatsız adamcağız kendine bile zor yetiyor. ben cocuğu bazen alıp bize getirıyorum. beni çok seviyor. ama annesi gibi olamam ona. çocuk altına tuvaletini yapıyo baba değiştiremiyor. o cocuk anne keyfi olupta gelene kadar o halde bekliyor.
Nasıl bir anneymiş bu
Allah yardımcısı olsun miniğin
Gelip gidenleri yok mu anneanne babaanne teyze vs

gecenlerde cocuğu bi doktora götür mutlaka bi sıkıntısından parmaklarını kemiriyordur diyorum hiç bi sıkıntısı yok yaramazlığından yapıyo diyo akşam dövdüm bi daha yapamaz diyo. kahroldum dövme dedim. ama ....

Kıyamam ya..
Allah'ım yardımcısı olsun, çocuğun psikolojisini bozuyor kendisi keyif yaparken. Kendi hatası yüzünden bir de çocuğa kızıyor en sinir olduğum şeydir ebeveynlerde.
Konuşmanız nasıl bir etki yapar böyle gamsız bir kadına bilemedim, deneyin isterseniz fakat terslermiş gibi..
bende terslemesinden çekiniyorum çünki terslerse bende susamam karşısında olay çıkar..

Filmlerde görürüz yurtdışında sosyal hizmetler gelir çocuğu alır götürür. Ülkemizde böyle bir şey var mı bilmiyoruz. Sosyal medyadan akrabalarını falan bulup haber verebilir misiniz?
akrabalarda ilgisiz kapılarını açan yok

Bence anneyi uyarın yaptığının yanlış olduğunu anlatın. Muhtemelen anlamayacak sanane diyecektir. Ama bir çocuk söz konusuyken sanane denmez akrabalarına ulaşıp anlatın.
O da kar etmezse 183 hattını arayın.
Valla ben o çocuğu öyle görsem rahat vermezdim herhalde.

öncelikle kadın ve bir anne gerçekten bu kadar vicdansız olamaz diye düşünüyorum.ülkemizde de sosyal hizmetler çocuğu alabiliyor fakat bu da çocuk için ne kadar iyi olur bilemiyorum.oralarında durumu ortada bildiğiniz üzre. bence bir pedagogtan yardim almalısınız. en azından daha profesyonelce bir yaklaşım olur. bunun için sosyal medyayı bile kullanabilirsiniz. twitter ve instagram gibi hesaplarda sorulari cevaplayan pedagoglar var.saygılarımla ayrıca sağduyunuz için de Teşekkürler.

hayırlı akşamlar arkadaşlar,

benim karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var. cocuğu ile hiç ama hiç ilgilenmiyor. üst kat komşusu ile hergün ama hergün çarşılara avm lere gezmelere gidiyolar sabah gidiyorlar akşam geliyorlar. bu komşumun eşi rahatsız olduğu için çalışmıyor evde ve çocuğu hergün evde babası ile bırakıp gezmelere gidiyo çocuk akşama kadar kapalı camların ardında günü dışarıyı seyretmekle geçiyo. ben çocuk için çok üzülüyorum çocuk ne bir park görüyo ne bir insan görüyo. çocuk sıkıntıdan parmaklarını kemirmeye başlamış parmakları kan içinde kalıyo anneside cocuğu bunun için dövüyo. sevgi asla göstermiyo. kocasıda aptallaşmış iyice kadın kocasına karşıda çok sert. yani insanlar kedilerini köpeklerini bile arada bi dolaştırmaya çıkarıyorlarki bu çocuk oynayıp zıplayacağı yıllarını kapalı camlar ardında geçiriyo. şimdi şunu sormak istiyorum size. ben bu komşumu bu konuda nasıl uyarabilirim çocuğunu bu kadar ilgisiz sevgisiz bırakmaması gerektiğini hergün çarşılarda gezmek değil de çocuğu ile vakit gecirmesi gerektiğini nasıl soyleyebilirim. aranızda belki sanane diyenler olabilir ama inanın çok üzülüyorum. kadınla azda olsa samimiyetim var.
bence bir medya kuruluşunu arayın.araştırıp haber yapsınlar rezil olsun ahlaksız terbiyesiz kadın

Bence anneyi uyarın yaptığının yanlış olduğunu anlatın. Muhtemelen anlamayacak sanane diyecektir. Ama bir çocuk söz konusuyken sanane denmez akrabalarına ulaşıp anlatın.
O da kar etmezse 183 hattını arayın.
Valla ben o çocuğu öyle görsem rahat vermezdim herhalde.
bi kaçkere uyarmaya çalıştım. sen gidince çocuk çok sıkılıyo akşama kadar camdan dışırıyı seyrediyo onuda götürsen gezdirsen biraz dedim. o olunca rahat vermiyo diyo bi kere götürdüm pişman oldum bi daha asla götürmem diyo ozaman sende hergün gitme haftada bi kere çık dışarı diğer günler çocukla ilgilen dedim. ben evde duramam sıkılıyorum diyo.

Back
X