bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Sosyal hizmetleri arayın annenin şiddet uyguladığını söyleyin. Anne yargılanır. Çocuk da koruma altına alınır.

kiizmla oglumun arasi 19 ay
dogum yapinca bi kaç hafta çikamadim disari malum
babasi iste kimsemiz yok
kizim apartmanda açilan baska kapilarin sesini duydugunda bizim evin kapisina kosardi bizimki açildi sanip
çocuk resmen bunalima girecekdi
bi kanguru alip attim kuçugu içine buyugude her gun çikardim çocuk hayata dönmüstü resmen
ben anlamadim bu nasil anne , baba nasil susuyor

babasi iste kimsemiz yok
kizim apartmanda açilan baska kapilarin sesini duydugunda bizim evin kapisina kosardi bizimki açildi sanip
bi kanguru alip attim kuçugu içine buyugude her gun çikardim çocuk hayata dönmüstü resmen
babası aptallaşmış kadın kocasını sürekli azarlıyor adamın birden çok rahatsızlığı var otursa zor kalkıyo kalksa zor oturuyo ama yinede çocukla en cok o ilgileniyo

gecenlerde cocuğu bi doktora götür mutlaka bi sıkıntısından parmaklarını kemiriyordur diyorum hiç bi sıkıntısı yok yaramazlığından yapıyo diyo akşam dövdüm bi daha yapamaz diyo. kahroldum dövme dedim. ama ....
Iyide koca hasta çalışmıyor bu kadın bukadar gezecek parayı nerden buluyor. Bir avm ye gidip geliyorum kendimi sıksam sıksam50 tl çıkıyor cepten oda tek gidiyorum bişey de almıyorum. O çocuk belliki şiddet ve sevgisizlik yüzünden tırnaklarını yiyor. Biraz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyeceksin. Çocuğuna onun gibi davranan vir kadını duymuşsunda ona dert yanıyormuş gibi.

babası aptallaşmış kadın kocasını sürekli azarlıyor adamın birden çok rahatsızlığı var otursa zor kalkıyo kalksa zor oturuyo ama yinede çocukla en cok o ilgileniyo
saglaam olsa bile annenin yerini alamazdi o baba
ne karra verdin
araycakmisin 183 u

babasi iste kimsemiz yok
Bende2 gündür oğlumla zaman geciremedim. Yani yan yanayız ama bir aktivite yok sürekli yaramazlık yapıyordu. Bugün aldım oynadım zıpladım. Doktorculuk kuaför culuk berbercilik artık necilik varsa oynadım. Çocuk resmen sakinlesti tüm yaramazlığı dindi. Zaten bir çocuk yaramaz ise ailesinden istediği ortamı yakınlığı oyun saatini bulamamış demektir. Bu durumda yaramaz yani yaramayan çocuk değil biz aileler oluyoruz da yavrucuklar kendilerini savunacak durumda olmadığı için yaramazlık çocuklara yapışmış

bende anneyim akşamları eşimle paylaşıyorum bunları oda çok üzülüyo bi yerlere haber verelim diyo eşime kalsa hemen arayacak ben engel oluyorum. biraz daha bekleyelim diyorum.
Arkadaşım eşin haklı hiç bekleme bence neyi beklicen bu durumda kadına bir kere üstü kapalı demişsin gezdirin diye rahat durmuyo falan demiş belli ki niyeti yok onun uyuz kadın bee gece gece :sopa:
Beklesen akillancak mi sanki en azından çocuk daha kötü yıpranmadan allah korusun ya evde bişi olsa yawrum bişey düşürse üstüne falan Rabbim korusun o masumu. Bekleme arkadaşım hiç ya :KK61:

Offff icim sisti uzguntuden ah yavrum ya kiyamam ya nasil annesin sen be?? Bakamicaksan ne diye dogurursun? Tuvalet egitimi vermemismi anne?

Esiniz bence dogru yapiyor arayin 183 u kadinin akli oyle bi basina gelir ki. Bi daha nasil davranir gorun akillanir boyle biseyin duzelecegi yok yazik degilmi o cocuga?

düşmanımın başına wermesin.. Yazık günah muhtaç daha yawrum.. Büyüyünce ne olur o yawrunun hali.. Allah yawrularımızı başımızdan eksik etmesin..

Bence açık açık konuşun,inanın sevapların en büyüğünü yapmış olursunuz. Belki o anne denen kadın en azından korkusundan çocuğuna daha iyi bakmaya başlayacak,çocuk da en azından bir tık daha mutlu olur. Çocuklarına kötü davranan böyle insanları duydukça kalbim parçalanıyor,keşke kötü durumda olan bütün çocukları kurtarabilsek,keşke sadece gerçekten anne sıfatını hakkıyla taşıyacak olan kadınlar anne olabilse...

Allah vicdan versin bu anneye evlat acisinin ne oldugunu bilmedigi icin rahat tabi allah gostermesin vermesinde daha sebi yaa sen keyfin icin cocuk yap at eve hasta adamin basina gezmeye git ara 183 u boyle anne olmaz olsun allah isteyip de olmayanlaea versin boyleleri anne olmayi haketmiyor

ay yavrum kiyamam ne olur siz arada onu markete parka mahallede oynayan cocuklarin arasina goturun.benim kiz 10 aylik biz bile hergun bi hava almaya cikariyoruz.bebek bile bunaliyor 4 duvar arasinda daha merdivenlerden inerken bana bakip guluyor mirildanarak keyifleniyor seviniyor.o anneyle guzel guzel konusun sizde onunla arkadas olup hadi cocuklari disariya cikaralim parkta oynasinlar surdada biz cay icelim sohbet edelim diye baslatin cocuga hayat vermeye..

bunun hergün çarşıya gittiği komşusuyla konuştum şunu hergün çarşıya pazara götürme dedim bak onun küçük çocuğu var cocuk perişan oluyo dedim seninkiler büyük ama çocuğa yazık dedim. oda aman boşver diyo bu dünyada kendin için yaşıyacan çocuk falan hep boş diyo.
Allahim ne salak gerizekalilar var su dunyada :( bence kadina soyleyin hergun degil de gun asiri gezsin bari. Bu gun cocugu cikarsin, bi gun kendi gezsin. Her gun gezilir mi bee.. Ya da bi saat cocukla disarda oynayip oyle gezmeye gitsin her gun.
Ne gezmeymis arkadas.. Gez gez bitirememis magazalari

cocugu dogurup iste kendi kendine buyur diyenlerden.. duygu dunyalarinda neler oluyor haberleri yok..vicdansiz boyle annelerden utaniyorum.Allah islah etsin.

Back
X