• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Annenin kzna t

çok güzel öğütler bunlar...
bir kız annesi olarak duygulandım inanın....
herhes bir parçada olsa birşeyler öğütler çocuğu için...
şimdiki nesil yani bizler daha mantıklı öğütlerde bulunuruz...
yani evde otur demeyiz mesela..bunun gibi karşı görüşlerde olacaktır...
ama sonuçta hepimiz tek yüreğiz..hanigi konuda biliyormusunuz...
çocuklarımıza mutlu olmaları için,hayal kırıklıkları yaşamamaları için vereceğimiz öğütlerde...
sevgiler...

paylasimin icin cok tsk ler ben cok begendim dogrusu bukadar detayli olmasada belki tabiiki annemde bana ögütler verdi saolsun :)
ama evlilikde sen yada ben yoktur biz vardir bence ve hersey karsiliklidir sadece ben verip ondan bisey almazsam olmaz diye düsünüyorum
allahima sükürler olsunki bizde sen ben yok biz varsiz ve cokta mutluyuz
allah herkezin gönlüne göre verin

paylaştığın için teşekkürler vildangel gerçekten güzel öğütler bunlar emeğine sağlık
ama evlenince bir birliktelik oluyor, hayatını birleştiriyorsun ve bu emeğin bir karşılığı olmalı değil mi?
senin kafana vuran adama ahh kocacım senin vurduğun yerde gül biter demem susman
Allahıma bin şükür ki evliliğimde bu tür sorunlar yaşamıyorum
Ben eşimi ne kadar seversem o da beni o kadar çok sevecektir.
Sevgi paylaştıkça çoğalır çünkü.
Farklı görüşlerdeki arkadaşlar için canını sıkma bu kadar
Sonuçta burada kocaman kalabalık bir aileyiz biz, elbette farklı düşüncelere sahip üyelerimizde olacak, bence herkesin fikirlerini paylaşması daha güzel.

yazdıklarınn çok güzelll vildangelciğim,evli değilim ama farklı bir bakışım olucak insanlarda tahammülsüzlük çok hiç birşeye tahammülümüz yok,bu dünyanın bir sınav olduğunu ve mükafatının her zaman burda verilmeyeceğini düşünüyorum,biz kurşun atana çiçek atalım...boşwerrr

vildancim
gercekten cok guzel annemin gelin olmadan once bana verdigi ogutler bunlar
allaha sukurler olsun ben uyguluyorum ve hic geri tepmedi
her ne olursa olsun evliliklerde sayginin sevgiden once geldigini dusunuyorum belki geri kafali bi dusunce ama mesafeyi korursan herkes degil esinin ailesi esin bile olsa herkez yerini bildikten sonra
seviyesiz uzuntuleri kimse yasamaz die dusunuyorum

bencede çok güzel bir öğüt elbetteki annelerimiz bizim asla kötü olmasını istemez bizede köle olun demez ama büyüklerimize saygılı olmamızı isterler bence bu yazı çok güzel katılıyorum sana

Çok güzel... Kendimi Osmanlı döneminde bir hatun gibi hissettim okurkenkaydirigubbakcemile3

Back
X