• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir apartman gurultu meselesi de benden

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Merhabalar. Alt katta oturan insan bile diyemiycegim varliklardan gürültü konusunda rahatsızız. Gece gunduz demeden sürekli gürültü yapıyolar. Biz de pandemi dolayısıyla kapılarına not bıraktık. Ricada bulunduk kibarca. Sonra tehdit ve hakaret iceren mesajlar aldik. Bu normal mi? Insanin rahatsiz oldugunu bildirmesi üstelik kibarca suç mu? Basvurabilecegimiz neler var ya da neler yapılabilir?

Ne gibi gürültü yapıyorlar ki ? Aile kalabalıksa bazen ses tonları yüksek olabiliyor bizimde vardı öyle bi konuşuyorlardı ki kendi aralarında sanki savaş vardı😁

demek dengesiz insanlarmış maalesef var öyleleri iyilikden anlamayan idare edeceksin mecbur. Bizimkide şikayet edince sanki düşman gibi davranmaya başlamışlardı böyle bi afta tafra konuşmalar bakışmalarol rahatsız oluyorduk en son ev sahibine söyledik sizde söyleyin ev sahibinee

demek dengesiz insanlarmış maalesef var öyleleri iyilikden anlamayan idare edeceksin mecbur. Bizimkide şikayet edince sanki düşman gibi davranmaya başlamışlardı böyle bi afta tafra konuşmalar bakışmalarol rahatsız oluyorduk en son ev sahibine söyledik sizde söyleyin ev sahibinee
Ya bunlar bizim anladığımız kadariyla normal degiller. Damatlari ogullari falan gorseniz serseri gibi tipleri . Kendilerini yakinen tanimiyoruz. Insan utanir. Bu utancagi yere hakaret ve tehdit ediyor. Eşkıya sanki. Ev sahibine desek de bisey degismez gibi

Surekli kosturma sesi gum gum sesler insan sesleri ne ararsan yani. Ama ozellikle gece 2 de bile koşma sesleri.

alt kattaki koşmaca üst kattan o kadar duyulur mu o ilginc geldi..benim ust kat komsumun 2 yaşında çocuğu var ve antre boyunca sabah 7 aksam 9 sürekli koşar, ağlar..
bizde tv açık degilse heleki sessizlikte evlerindeki gürültü konuşma hd kalitesinde bizim evde oluyor..
ama biliyorum ki cocuk var ve ne der nasil uyarirsan uyar cocuk anlamaz yine koşar yine oynar..
alt katımda da yine bi aile var ama varliklarina dair hiç bir emare yok..alt katın sesi bana gelmiyor yani..
sizinkiler balkonda mi gürültü yapiyor?

alt kattaki koşmaca üst kattan o kadar duyulur mu o ilginc geldi..benim ust kat komsumun 2 yaşında çocuğu var ve antre boyunca sabah 7 aksam 9 sürekli koşar, ağlar..
bizde tv açık degilse heleki sessizlikte evlerindeki gürültü konuşma hd kalitesinde bizim evde oluyor..
ama biliyorum ki cocuk var ve ne der nasil uyarirsan uyar cocuk anlamaz yine koşar yine oynar..
alt katımda da yine bi aile var ama varliklarina dair hiç bir emare yok..alt katın sesi bana gelmiyor yani..
sizinkiler balkonda mi gürültü yapiyor?
Gürültünün şiddeti o kadar net ve çokki direkt geliyor. Ben hatta bi sure ustten geliyor sandim ama alttan geliyor.

Malesf bazı insanlar apartmanda yaşama görgü ve adabına laik değil ama bizlerde bu sayede sakin müstakil Bahçeli yerler istiyoruz apartmanlar siteler onların olsun Bahçeli oh mis yerler bizim:dua:
Kesinlikle ya rahatsız ettikleri yetmiyor bir de çirkinlesiyor sikayet edince. Elde olsa biz de istiyoruz oyle ev

Merhabalar. Alt katta oturan insan bile diyemiycegim varliklardan gürültü konusunda rahatsızız. Gece gunduz demeden sürekli gürültü yapıyolar. Biz de pandemi dolayısıyla kapılarına not bıraktık. Ricada bulunduk kibarca. Sonra tehdit ve hakaret iceren mesajlar aldik. Bu normal mi? Insanin rahatsiz oldugunu bildirmesi üstelik kibarca suç mu? Basvurabilecegimiz neler var ya da neler yapılabilir?
Size en yakın karakola gidip kimseyi dinlemeden şikayet dilekçesi veriyorsunuz ilk yapacağınız bu.... Sonra olay savcıya gider..... Sonra Bi şekilde araştırıyorlar nasıl demeyin buluyor onlar.... Gerçekten hakaret vs varsa elinizde özellikle yazılı.... Onlarıda istiyorlar sonra tazminat davası vs... Öderler heleki yazılı hakaret varsa... Umarım siz hakaret içeren birşey yazmadınız yazmadınız 100 de 100 kazanıyorsunuz. Tehdit varsa oda ayrı suç tabi

Ben şahsen bana yazılı olarak özel mesajla psikologa git iyi ol vs vs vs yazan bir üyenin ekran görüntüsünü aldım avukatıma olayı anlattım sabaha kadar sinirim yatışmazsa canım isterse bende önce karakola sonra siber suçlara hatta gerçek mahkemeye dahi gidip şikayet edeceğim kendisini yazılı olan hakaret tehlikedir söz uçar yazı kalır 🙏

Uğraşıp durursa insanlar mahkeme kapılarında hele Bi kere düşsün ler.... Sonra çok dikkat ediyorlar tavırlarına o nedenle davanızda tabiki haklıysanız siz hakaret yazmadıysanız ve ağırıma gitti onurum ve kişilik haklarım zedelendi diye şikayet edebilirsiniz

Çok net geliyor hem de. Eminim onlardan geldiğine. Yalan soyleyecek uydurcak halim yok
Bina içi ses yalıtımları çok iyi olmuyor, çok emin olmayın bence.

Ben son kattayım
En altakinin evine mobilya montajı yapılırken evde sesten duramamıştım ve sanki yan komşumdan ses geliyor gibiydi
Yan komşu da beni arayıp ne yaptırıyorsunuz diyince görevliyi aradık, en alt kat dedi ve arada 8 kat var.

Birde sizin ev çok sessizse, çocuk yok ise size her yer gürültülü gelebilir

Kiz bacim bazi insalarin cocuklari cok edebsiz oluyo mesela bizim cocuklar annemlerinki patir kutur vurduklari vurduk kirdiklari kirdik kapalarmi kaliyo vurmadiklari ellerinde savurmadiklarimi aklmiyo gotleri yirtilana kadzr aglamadiklari duruyo buyuzden babam aparmana gitmem ben dedi millete benim basimi beladami koycaksiniz diye kim ceker bu sesi dedi sahdi eve cikdi tabi yanlarda bitisik evler var ama herkez kendi evinde naparsa yapsin kimse ses cikaramiyo herkezinki ayri diye yoksa aprtman bizimkileride paklamazdi onlarindali var acaba cok yaramaz cocuklari

Benim eski evimde 2 kat aşağıda oturan çocukların oynama sesi gelirdi. O yuzden cok iyi anliyorum sizi. Bizde uyardigimizda benzer tepkilerle karşılaşmıştık. Ev sahiplerine söyleyebilirsiniz, ardından yöneticiye durumu anlatın. Eğer hickimse birşey yapmazsa polise şikayet edin. Bu evleri yapanlarin yatacak yeri yok ya. Insan ses yalıtımını düzgünce yapar. Komsu kavgalarinin baslica sebepleri ses yalıtımı olmaması

Back
X