• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir apartman gurultu meselesi de benden

Size en yakın karakola gidip kimseyi dinlemeden şikayet dilekçesi veriyorsunuz ilk yapacağınız bu.... Sonra olay savcıya gider..... Sonra Bi şekilde araştırıyorlar nasıl demeyin buluyor onlar.... Gerçekten hakaret vs varsa elinizde özellikle yazılı.... Onlarıda istiyorlar sonra tazminat davası vs... Öderler heleki yazılı hakaret varsa... Umarım siz hakaret içeren birşey yazmadınız yazmadınız 100 de 100 kazanıyorsunuz. Tehdit varsa oda ayrı suç tabi
Ben söyle bir saflik yaptim mesajlari sildim. O yuzden yazili kanitim yok suan

Uğraşıp durursa insanlar mahkeme kapılarında hele Bi kere düşsün ler.... Sonra çok dikkat ediyorlar tavırlarına o nedenle davanızda tabiki haklıysanız siz hakaret yazmadıysanız ve ağırıma gitti onurum ve kişilik haklarım zedelendi diye şikayet edebilirsiniz
Tabiki hakaret falan etmedim. Asla o karakterde biri değilim. Kanitim olsa ugrasicam

Ben şahsen bana yazılı olarak özel mesajla psikologa git iyi ol vs vs vs yazan bir üyenin ekran görüntüsünü aldım avukatıma olayı anlattım sabaha kadar sinirim yatışmazsa canım isterse bende önce karakola sonra siber suçlara hatta gerçek mahkemeye dahi gidip şikayet edeceğim kendisini yazılı olan hakaret tehlikedir söz uçar yazı kalır 🙏
Keske sinirle silmeseydim

Bina içi ses yalıtımları çok iyi olmuyor, çok emin olmayın bence.

Ben son kattayım
En altakinin evine mobilya montajı yapılırken evde sesten duramamıştım ve sanki yan komşumdan ses geliyor gibiydi
Yan komşu da beni arayıp ne yaptırıyorsunuz diyince görevliyi aradık, en alt kat dedi ve arada 8 kat var.

Birde sizin ev çok sessizse, çocuk yok ise size her yer gürültülü gelebilir
Evet yanıltmalar oluyor ben de emin olmak icin cok bekledim. Ama alttan geldigi cok net. Onlar evde yokken asla o rahatsiz edici gürültü olmuyor.

Kiz bacim bazi insalarin cocuklari cok edebsiz oluyo mesela bizim cocuklar annemlerinki patir kutur vurduklari vurduk kirdiklari kirdik kapalarmi kaliyo vurmadiklari ellerinde savurmadiklarimi aklmiyo gotleri yirtilana kadzr aglamadiklari duruyo buyuzden babam aparmana gitmem ben dedi millete benim basimi beladami koycaksiniz diye kim ceker bu sesi dedi sahdi eve cikdi tabi yanlarda bitisik evler var ama herkez kendi evinde naparsa yapsin kimse ses cikaramiyo herkezinki ayri diye yoksa aprtman bizimkileride paklamazdi onlarindali var acaba cok yaramaz cocuklari
Yani sadece cocuk sesi değil bence. Surekli gum gum sesler gece 2 de kosma sesleri biseyleri vuruyolar falan bilmiyorum

Benim eski evimde 2 kat aşağıda oturan çocukların oynama sesi gelirdi. O yuzden cok iyi anliyorum sizi. Bizde uyardigimizda benzer tepkilerle karşılaşmıştık. Ev sahiplerine söyleyebilirsiniz, ardından yöneticiye durumu anlatın. Eğer hickimse birşey yapmazsa polise şikayet edin. Bu evleri yapanlarin yatacak yeri yok ya. Insan ses yalıtımını düzgünce yapar. Komsu kavgalarinin baslica sebepleri ses yalıtımı olmaması
Evet yalıtım konusunda haklısınız ama o yalitim bizim icin de geçerli. Biz kimseyi rahatsiz etmiyoruz. Her seyi incelikle dusunuyoruz. Tabiki bunun karşısında gece 2 de hala uyuyamamak çok sinir bozucu. Üstüne kibarca uyarmama ragmen hakaret ve tehdit olması daha fena. Hala elim ayagim titriyor sinirden ve suam inadina daha cok ses yapiyolar

Benim alt katımda ki kızını her akşam bana gönderiyordu oynasın diye evimde sanki 7.0 şiddetinde deprem oluyordu. Sonra birde arkamdan üst katımdakiler çok gürültü yapıyor diye dedikodu yapmış😂 şimdi konuşmuyoruz ilk fırsatta muhabbetimi kestim şuan kızı alt katta evde koşturuyor bende üst kattan duyuyorum karşıma alıp uyarmam bile lüzumsuz tipin biri..

Yani sadece cocuk sesi değil bence. Surekli gum gum sesler gece 2 de kosma sesleri biseyleri vuruyolar falan bilmiyorum
Yaa bazilarida ruh hastasi bilerekde yapiyolar bizim evler ayrilar ama tabi ibur komsuyla bitisikler her aksam kadin eline alirdi birsey tak tak vururdu sanki pisket birakir gibi birakirdi yere sekerdi o şey gecenin 12de bide herkez uykuya dalinca basliyodu hastalikdi galiba kendisi yapip bize siz yapiyosunuz derdi ne kadarda tartisdik sonunda kendiliginden susdu ruh hali yerine dondu galiba

Benim alt katımda ki kızını her akşam bana gönderiyordu oynasın diye evimde sanki 7.0 şiddetinde deprem oluyordu. Sonra birde arkamdan üst katımdakiler çok gürültü yapıyor diye dedikodu yapmış😂 şimdi konuşmuyoruz ilk fırsatta muhabbetimi kestim şuan kızı alt katta evde koşturuyor bende üst kattan duyuyorum karşıma alıp uyarmam bile lüzumsuz tipin biri..
Demekki her yerdeler. Ama bir de dedikodunuzu yapması cok trajikomik

Yaa bazilarida ruh hastasi bilerekde yapiyolar bizim evler ayrilar ama tabi ibur komsuyla bitisikler her aksam kadin eline alirdi birsey tak tak vururdu sanki pisket birakir gibi birakirdi yere sekerdi o şey gecenin 12de bide herkez uykuya dalinca basliyodu hastalikdi galiba kendisi yapip bize siz yapiyosunuz derdi ne kadarda tartisdik sonunda kendiliginden susdu ruh hali yerine dondu galiba
O normale dönmüş en azindan. Bunlar kabullenmeyip uste çıkıyorlar bir de

Merhabalar. Alt katta oturan insan bile diyemiycegim varliklardan gürültü konusunda rahatsızız. Gece gunduz demeden sürekli gürültü yapıyolar. Biz de pandemi dolayısıyla kapılarına not bıraktık. Ricada bulunduk kibarca. Sonra tehdit ve hakaret iceren mesajlar aldik. Bu normal mi? Insanin rahatsiz oldugunu bildirmesi üstelik kibarca suç mu? Basvurabilecegimiz neler var ya da neler yapılabilir?
Mesajları verin savcılığa. Mahkeme kağıdı gitsin bakalım. Tehditle ve haydutluk yaparak pisliklerini bastıracaklar güyaa

Mahkemeye verirseniz hangi şebekeyi kullanıyorsanız savcı istediği takdirde hemen çıkıyor onlar asla yok olmaz
Benim şikayet ettiğim biri vardı. Mesaj akışı çıkıyor ama içerik çıkmıyor. Savcı istese de çıkmaz. Sadece dinleme yapılırsa neler konuşulduğu biliniyor ama mesaj içerikleri asla bulunmuyor

Evet yalıtım konusunda haklısınız ama o yalitim bizim icin de geçerli. Biz kimseyi rahatsiz etmiyoruz. Her seyi incelikle dusunuyoruz. Tabiki bunun karşısında gece 2 de hala uyuyamamak çok sinir bozucu. Üstüne kibarca uyarmama ragmen hakaret ve tehdit olması daha fena. Hala elim ayagim titriyor sinirden ve suam inadina daha cok ses yapiyolar
Sakin olun inanin bu şekilde kendinize yapıyorsunuz, ben uykusuzluktan dolayı sinir krizi geçirdim apartmanı ayağa kaldırdım yine banamisin demediler yüzsüz gibi devam ettiler ses yapmaya. Gece seslerden dolayi 4te yatıp 6da yine seslerden dolayi uyanıyorduk. Gözlerimin altı morarmıştı uykusuzluktan. Şikayet ettiğimiz zaman bizi mahkemeye vermekle tehdit etmişlerdi.
Siz ilk once ev sahibi ardından yönetici, oda olmazsa polise şikayet edin. Bi sonuç çıkmazsa ve uğraşırım derseniz mahkemeye verebilirsiniz son çare

Sakin olun inanin bu şekilde kendinize yapıyorsunuz, ben uykusuzluktan dolayı sinir krizi geçirdim apartmanı ayağa kaldırdım yine banamisin demediler yüzsüz gibi devam ettiler ses yapmaya. Gece seslerden dolayi 4te yatıp 6da yine seslerden dolayi uyanıyorduk. Gözlerimin altı morarmıştı uykusuzluktan. Şikayet ettiğimiz zaman bizi mahkemeye vermekle tehdit etmişlerdi.
Siz ilk once ev sahibi ardından yönetici, oda olmazsa polise şikayet edin. Bi sonuç çıkmazsa ve uğraşırım derseniz mahkemeye verebilirsiniz son çare
Evet çok haklısınız. Siz de yaşamışsınız bizim gibi. Bir de utanmadan tehdit ediyolar. Bunlar hakaret de ettiler. Yöneticimizin kendine hayri yok. Ev sahibine de desek bunlar belliki pislik yine aynisi olur. Biz guzelce uyardik kötü olduk

Evet çok haklısınız. Siz de yaşamışsınız bizim gibi. Bir de utanmadan tehdit ediyolar. Bunlar hakaret de ettiler. Yöneticimizin kendine hayri yok. Ev sahibine de desek bunlar belliki pislik yine aynisi olur. Biz guzelce uyardik kötü olduk
Oyle oluyor, bu insanlar nasil varlıklar inanin bilmiyorum ama çok güzel suç bastırmaya çalışıyorlar. Taşınma imkanı yoksa, unutmayın ki siz onların üstünde yaşıyorsunuz. Giyin topuklu ayakkabıları oyle yürüyün evin icinde. Gece özellikle belki duvara birşey aşmak istersiniz ve çekiçle vuruverirsiniz :) belki biraz fazla yüksek sesli müzikte fena olmaz :) cok ayıp evet ama onları rahatsiz etmek için elinizden geleni yapacaksınız mecburen

Back
X