• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir apartman gurultu meselesi de benden

Oyle oluyor, bu insanlar nasil varlıklar inanin bilmiyorum ama çok güzel suç bastırmaya çalışıyorlar. Taşınma imkanı yoksa, unutmayın ki siz onların üstünde yaşıyorsunuz. Giyin topuklu ayakkabıları oyle yürüyün evin icinde. Gece özellikle belki duvara birşey aşmak istersiniz ve çekiçle vuruverirsiniz :) belki biraz fazla yüksek sesli müzikte fena olmaz :) cok ayıp evet ama onları rahatsiz etmek için elinizden geleni yapacaksınız mecburen
Evet yukarıda olmak artı ama bilmiyorum inatlasmayla nasil yapicaz. Bir de onlar gibi aliskin da degiliz ses yapmaya. Gecen gun spor yaparken ses yapayim dedim inat için yok yani o kadar çıkmıyor bile 🤣

O normale dönmüş en azindan. Bunlar kabullenmeyip uste çıkıyorlar bir de
O kadar tartismaya bi zahmet kadinlardi erkekleri yokdu baslarinda diye babam araya girmemisdi hep benimle yaparlardi annemde konusamaz fransizca gece uyurken birden o ses sanki korkulu fillerdeki gibi birden bi basladi herkez uykusundan uyandi babamdada bardagi tasiran son damla oldu kapalarina gitti ondan sonra ses falan kalmadi baeen zorbalikdan anliyolar ama yikede siz dikkat edin bazi insalarda kotu oluyolar vurdugum vurduk kirdigim kirdik ediyolar

Ben şahsen bana yazılı olarak özel mesajla psikologa git iyi ol vs vs vs yazan bir üyenin ekran görüntüsünü aldım avukatıma olayı anlattım sabaha kadar sinirim yatışmazsa canım isterse bende önce karakola sonra siber suçlara hatta gerçek mahkemeye dahi gidip şikayet edeceğim kendisini yazılı olan hakaret tehlikedir söz uçar yazı kalır 🙏

Şu diğer araba konusu ile ilgili mi hakaret edildi size? Bu da üzücü tabi.

Konu sahibi tekin tipler değil diyorsunuz. Bilemedim başka ne yapılır? Ama siz üst kattaysanız siz de sabaha karlı 4te misket atın yere. Zıp zıp zıp zıp zıp zıplasın

Siz avantajlı durumdasınız. Üst katta oturuyorsunuz onlar 1 koşuyorsa siz 5 koşun. Daha fazla rahatsızlık verirsiniz. Herkesin anladığı dilden. Tehdit mesajlarını da toplayın belki şikayetçi olursunuz

O kadar tartismaya bi zahmet kadinlardi erkekleri yokdu baslarinda diye babam araya girmemisdi hep benimle yaparlardi annemde konusamaz fransizca gece uyurken birden o ses sanki korkulu fillerdeki gibi birden bi basladi herkez uykusundan uyandi babamdada bardagi tasiran son damla oldu kapalarina gitti ondan sonra ses falan kalmadi baeen zorbalikdan anliyolar ama yikede siz dikkat edin bazi insalarda kotu oluyolar vurdugum vurduk kirdigim kirdik ediyolar
Bunlar da tahminimce öyle. Kendim icin umrumda degil inatlasirim ama pis tipler gibi ailem icin Düşünü yorum sadece

Şu diğer araba konusu ile ilgili mi hakaret edildi size? Bu da üzücü tabi.

Konu sahibi tekin tipler değil diyorsunuz. Bilemedim başka ne yapılır? Ama siz üst kattaysanız siz de sabaha karlı 4te misket atın yere. Zıp zıp zıp zıp zıp zıplasın
Yani ancak oyle gibi o da çözüm degil aslinda inatlasma olucak. Guzellikle cozulse ne vardı.

Altaki ses tamam gelirde koşturma sesi nasıl geliyor ?

Öyle bi geliyor ki. Bende inanmazdım heralde yaşamadan. Ama 1 ay boyunca üsttwki kadının günahını aldım. Meğer altmış o sesi yapan. 2 sene oldu hala üstten sanarım ama alt koşuyor.

Öyle bi geliyor ki. Bende inanmazdım heralde yaşamadan. Ama 1 ay boyunca üsttwki kadının günahını aldım. Meğer altmış o sesi yapan. 2 sene oldu hala üstten sanarım ama alt koşuyor.
Aynen bizde de oyle oldu. Yukaridan sandik . Sonra bunlar evde yokken falan baktik o sesler yok. Sonra asagiyi dinliyoruz hep ordan geliyor. Inanmiyor cogu ama alttan da geliyor ses

Siz avantajlı durumdasınız. Üst katta oturuyorsunuz onlar 1 koşuyorsa siz 5 koşun. Daha fazla rahatsızlık verirsiniz. Herkesin anladığı dilden. Tehdit mesajlarını da toplayın belki şikayetçi olursunuz
ben gecen gun sinirlendim inada spor yaparken ses yaptim yine o kadar cikmadi yok yani nasil beceriyorlarsa. Bir de annemler diyo iste inatlasma yapma falan . Ondan bile anlayacaklarini sanmiyorum ama deniycem

Aynen bizde de oyle oldu. Yukaridan sandik . Sonra bunlar evde yokken falan baktik o sesler yok. Sonra asagiyi dinliyoruz hep ordan geliyor. Inanmiyor cogu ama alttan da geliyor ses

Valla ben delirecek noktaya geldiğim zaman şunu yapıyorum. 2 ye kadar koştular mı. Uyuduk ları zaman ben başlıyorum gürültüye. İnletiyorum yeri. Hatta ilk uyaeı sonrası inatla devam edince eşimde geceye gitmişti sabaha kadar kalın topuk ayakkabıyla halıları kaldırıp koştum evde. Zamanla anladılar sanırım ki kesildi bayadır.

Bu konuda yapabilecek tek şey taşınmak

Valla ben delirecek noktaya geldiğim zaman şunu yapıyorum. 2 ye kadar koştular mı. Uyuduk ları zaman ben başlıyorum gürültüye. İnletiyorum yeri. Hatta ilk uyaeı sonrası inatla devam edince eşimde geceye gitmişti sabaha kadar kalın topuk ayakkabıyla halıları kaldırıp koştum evde. Zamanla anladılar sanırım ki kesildi bayadır.
Yapsam da anlamaz bunlar daha da cirkinlesip devam ederler ama olmadı birlikte cirkinlesicez

Valla onlar taşınsın ev bizim
Evin sizin olması bir şey değiştirmez. Terbiyesiz ve arsız insanlarla uğraşmak zor. Yıldırırlar sizi sonunda. Bir yaptırım da uygulayamazsınız maalesef.
Bu konu ile ilgili çok konular açıldı hepsinin sonunda taşınma var laftan anlayan komşu yok

Back
X