• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir apartman gurultu meselesi de benden

Evin sizin olması bir şey değiştirmez. Terbiyesiz ve arsız insanlarla uğraşmak zor. Yıldırırlar sizi sonunda. Bir yaptırım da uygulayamazsınız maalesef.
Bu konu ile ilgili çok konular açıldı hepsinin sonunda taşınma var laftan anlayan komşu yok
haklısınız magaraya kapatmak istiyorum böylelerini.

benim yeni taşındığım evde de alt kattaki çok gürültücü, yani müzik falan açıyor dün karşı binadaki komşu uyardı, gazino mu burası ne bu ses falan diye, ben de çıktım kadıncağız bana dert yanıyor. kim o? kimden geliyor dedim senin altındaki dedi. ne gecesi belli ne gündüzü, dün gece saat 4'tü sustuğunda falan dedi. halbuki ben gece belli bir saatten sonra hiç ses duymamıştım ondan. henüz tam yerleşmedim ben ama gürültüsü özellikle gece 1den sonra falan devam ederse direkt polise şikayet etmeyi düşünüyorum. ev sahibim tüm apartmanın sahibi, taşınırken bir şikayetiniz olursa söyleyin dedi bana ama belli ki bu kişiyi komşular daha önce şikayet etmişler sonuç alınamamış. muhtemelen tv sesi müzik sesi için polis falan hiç çağırmadılar. ben polis çağıran tayfadanım da o yüzden diyorum. zor yani siz de polisi arayın. defalarca arayın ya 2 kere kapısına polis gelsin susarlar çünkü iş cezaya kadar gider.

Hayır cok guzelde geliyor cunku aynısını diger evimde yasadim...5 yasindaki kiz kosturunca sanki ust katımda kosuyirmus gibiydi...ses yukari dogru cikar
Kesinlikle ben de hep ust sandim ama alt. Sanki ayağında betondan gullelerle kosuyorlar cok fena

benim yeni taşındığım evde de alt kattaki çok gürültücü, yani müzik falan açıyor dün karşı binadaki komşu uyardı, gazino mu burası ne bu ses falan diye, ben de çıktım kadıncağız bana dert yanıyor. kim o? kimden geliyor dedim senin altındaki dedi. ne gecesi belli ne gündüzü, dün gece saat 4'tü sustuğunda falan dedi. halbuki ben gece belli bir saatten sonra hiç ses duymamıştım ondan. henüz tam yerleşmedim ben ama gürültüsü özellikle gece 1den sonra falan devam ederse direkt polise şikayet etmeyi düşünüyorum. ev sahibim tüm apartmanın sahibi, taşınırken bir şikayetiniz olursa söyleyin dedi bana ama belli ki bu kişiyi komşular daha önce şikayet etmişler sonuç alınamamış. muhtemelen tv sesi müzik sesi için polis falan hiç çağırmadılar. ben polis çağıran tayfadanım da o yüzden diyorum. zor yani siz de polisi arayın. defalarca arayın ya 2 kere kapısına polis gelsin susarlar çünkü iş cezaya kadar gider.
Polis kavga gürültü sesi olmadikca mudahale etmiyolar diyorlar bilmiyorum. Bunlarin yoğun olarak kosturma sesi gum gum sesler hep . Ona gelirse bilmem bakalim

Valla seni en iyi ben anlarım cnm eskiden ucuncu katta oturuyordum hergun kosturma sesı cocuk cıglıgı en son dayanamadım ust komsuya cıktım kadın dedı cocugum uyuyor
Nasıl olur dedı geldık bizim eve oturduk baktık yine sesler kosturma cıglık anladık kı alttan gelıyor
Bende cook sasırmıstım indim tabi soyledım ama kadın bir çemkirdi sanki ben ses yapıyorum
Allah yardımcın olsun cidden

Merhabalar. Alt katta oturan insan bile diyemiycegim varliklardan gürültü konusunda rahatsızız. Gece gunduz demeden sürekli gürültü yapıyolar. Biz de pandemi dolayısıyla kapılarına not bıraktık. Ricada bulunduk kibarca. Sonra tehdit ve hakaret iceren mesajlar aldik. Bu normal mi? Insanin rahatsiz oldugunu bildirmesi üstelik kibarca suç mu? Basvurabilecegimiz neler var ya da neler yapılabilir?
Şikayet edin ama böyle belalı tiplerse uzak durun derim çünkü Biraz ses yüzünden canınızdan olmayın böyleleri şikayet falan anlamazlar tehtit ediyorlarsa daha büyük şeyler de yapabilirler hiç belli olmaz ne çeşit insanlar olduğunu bilemezsiniz Alah muhafaza yani

Sokakta bir bina da yıkım çalışması var, o beton delme makinesinin sesi anlatılmaz yaşanır 🤦

komşunun çocuğu 7/24 koşuyor.

Diger komşu yaşlı bir de kulakları ağır işitiyor ve geceye kadar şarkı söyleyerek dolaşıyor.

ama ben hepsini duymazdan gelmeye çalışıyorum, sonuç olarak apartman hayatı biraz bunu gerektiriyor sanırım 🤷🏻‍♀️🤦

Merhabalar. Alt katta oturan insan bile diyemiycegim varliklardan gürültü konusunda rahatsızız. Gece gunduz demeden sürekli gürültü yapıyolar. Biz de pandemi dolayısıyla kapılarına not bıraktık. Ricada bulunduk kibarca. Sonra tehdit ve hakaret iceren mesajlar aldik. Bu normal mi? Insanin rahatsiz oldugunu bildirmesi üstelik kibarca suç mu? Basvurabilecegimiz neler var ya da neler yapılabilir?
Öncelik yönetici varsa yönetici yoksa zabıta, jandarma, polise başvurabilirsiniz

Şu diğer araba konusu ile ilgili mi hakaret edildi size? Bu da üzücü tabi.

Evet işte ön yargılı insan her yerde aynı.... Fakat özel mesajla hakaret çok tehlikeli iş açabilir insanın başına uğraşır durursun ondan sonra bu nedenle yasada suç sayılacak yorumları şikayet hakkımız var kanunlara tabiki.... Her tür mail herşey bulunuyor silseniz bile fakr
Bina içi ses yalıtımları çok iyi olmuyor, çok emin olmayın bence.

Ben son kattayım
En altakinin evine mobilya montajı yapılırken evde sesten duramamıştım ve sanki yan komşumdan ses geliyor gibiydi
Yan komşu da beni arayıp ne yaptırıyorsunuz diyince görevliyi aradık, en alt kat dedi ve arada 8 kat var.

Birde sizin ev çok sessizse, çocuk yok ise size her yer gürültülü gelebilir
Şu yalıtım konusunda o kadar haklısınız ki... Cidden çok önemli bencede.... Eskiden insanlar hep köşk yada bahçeli evlerde rahat rahat yaşardı.... Şimdi malesef belli bir alanda çok insan.... Önemli olan yaklaşım tabi.... İki kişi de insan gibi yaklaşırsa her sorun çözülür birinden biri asabi ve anlayışsız olunca sorun büyüyor orta yol bulunmalı ılımlı olunmalı tabi bunu yaparkende karşıdaki asıp keserim tarzında yaklaşırsa kimseye papuç bırakmamalı..... İnsanların Bi kısmı konuşarak anlaşmayı bilmiyor tabiki

Kiz bacim bazi insalarin cocuklari cok edebsiz oluyo mesela bizim cocuklar annemlerinki patir kutur vurduklari vurduk kirdiklari kirdik kapalarmi kaliyo vurmadiklari ellerinde savurmadiklarimi aklmiyo gotleri yirtilana kadzr aglamadiklari duruyo buyuzden babam aparmana gitmem ben dedi millete benim basimi beladami koycaksiniz diye kim ceker bu sesi dedi sahdi eve cikdi tabi yanlarda bitisik evler var ama herkez kendi evinde naparsa yapsin kimse ses cikaramiyo herkezinki ayri diye yoksa aprtman bizimkileride paklamazdi onlarindali var acaba cok yaramaz cocuklari
Keşke benim üst komşum da böyle yapsaydı. 😬

Keşke benim üst komşum da böyle yapsaydı. 😬
😀😀insan cocugunun huyunu bilecek ona gore gitcek gidecegi yere yoksa uyulmuyo benim suanki durdugum apartman cok buyuk 60tane ev var tek bi ses dahi duymam suanlik bizde 2 kisiyoz esimle bn sesimiz cikmaz arada bir eltimin cocuklari geliyo onlar ses yapiyo ama kimse sikayete gelmiyo herzaman olmadigi icin annem korkusundan bana gelirken cocuklarin ikisini birden deilde tek bitanesini getiriyoki aman sesleri cikmasin bide 60 evi basimiza getirmesinler 😂😂

Alttan ses gelebiliyor bazen. Benim alt komşumun çocukları küçükken onların koşturmacasından ev zangırdardı. Resmen titreşimi hissederdim.

😀😀insan cocugunun huyunu bilecek ona gore gitcek gidecegi yere yoksa uyulmuyo benim suanki durdugum apartman cok buyuk 60tane ev var tek bi ses dahi duymam suanlik bizde 2 kisiyoz esimle bn sesimiz cikmaz arada bir eltimin cocuklari geliyo onlar ses yapiyo ama kimse sikayete gelmiyo herzaman olmadigi icin annem korkusundan bana gelirken cocuklarin ikisini birden deilde tek bitanesini getiriyoki aman sesleri cikmasin bide 60 evi basimiza getirmesinler 😂😂
Nasil anlayışlı insanlarsınız keske herkes böyle olsa.

Valla seni en iyi ben anlarım cnm eskiden ucuncu katta oturuyordum hergun kosturma sesı cocuk cıglıgı en son dayanamadım ust komsuya cıktım kadın dedı cocugum uyuyor
Nasıl olur dedı geldık bizim eve oturduk baktık yine sesler kosturma cıglık anladık kı alttan gelıyor
Bende cook sasırmıstım indim tabi soyledım ama kadın bir çemkirdi sanki ben ses yapıyorum
Allah yardımcın olsun cidden
Amin teşekkur ederim . Keske toplu ortamda yaşamayı bilmeyen apartmanlarda yaşamasa . Bir de üstüne kabadayılık yapıyor.

çocuklular mı?

Back
X