Bir arkadas icin tavsiye

seyhan4161

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
184
574
23
55
Arkadaşımın 4 senelik sevgilisi var ben ayrılmasını istiyorum ama o inat ediyor şimdi sizin fikirlerinizi bekliyoruz sevgilisinin kötü huylari:
Sinirlenince ağzına geleni sayıyor
Inanmıyor hatta telefon ekran fotoğrafı istiyor
Erkeklerle muhabbete karşı

Arkadaşımın 4 senelik sevgilisi var ben ayrılmasını istiyorum ama o inat ediyor şimdi sizin fikirlerinizi bekliyoruz sevgilisinin kötü huylari:
Sinirlenince ağzına geleni sayıyor
Inanmıyor hatta telefon ekran fotoğrafı istiyor
Erkeklerle muhabbete karşı

Sinirlenince şimdi ağzına geleni sayan evlenince iki tokat atar.

Erkeklerle muhabbete karşı olan bu adamcık kadınlarla konuşmuyor mu? Bir kadınla konuşunca direkt yatağa girmeyi mi düşünüyor da başka erkekler de böyle yapar diye kızın konuşmasına izin vermiyor.

Bir de arkadaşının ilişkisine Karışma. Kötü olurlar sana düşman olur. Bırak sevgilisi canına okusun. Akıllanır belki. Gerçi 4 senede akıllanmamış ya neyse...

Bence sen fikrini pek söyleme, Sonra kötü olan sen olursun.
Ayrıca ilişki iki kişiliktir. Üçüncü kişilerin müdahalesi fazlasıyla gereksiz..
Aynı fikirdeyim fakat insan aşık olunca gözler kör oluyor bunu bilen biriyim

Ayrılır ayrılmaz bilemiyorum da , sizin ona bir şey dikte etmemenizi tavsiye ederim.
Hem birey koşulsuz saygı hak ettiğinden hem de sonra siz suçlu çıkmayın.
Bazı kızlar sever öyle kro , maço tipleri.
Yapcak bişey yok .

Bir musibet bin nasihattan evladır demişler, bazen üzülmekte lazım. Bırak kendi tecrübe etsin.

Aynı fikirdeyim fakat insan aşık olunca gözler kör oluyor bunu bilen biriyim

Arkadasının Yaşayarak tecrübe etmesi lazım bazı seyleri o yüzden ne kadar sevsen korumaya çalışsanda bu sana ilerde negatif bir şekilde döner hatta kıskanç bile diyebilir bosver sen kendi haline bırak..

Back
X