- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Konuşuyorduk tabi ki canım. Hiçbir sorun yoktu. Düğünden sonra görüştük. Çalışırken öğle tatilinde aramıştı yemeğe çıkmıştık. Başka Birgün msj yazdı bu cmrts geleceğim diye. Gel beklerim dedim. Hiç aramadı o gün. Hala ekli bende doğum günümü kutluyor sağ olsunneyse ki arkadaşım çok. Çocukluk arkadaşlarım komşularım kızım derken kimseye ihtiyacım yok. Başka bir ark ımda yaptı bunu. Hep arıyor ama gelmiyordu. Birçok şeyime gelmedi. Doğum yaptığımda da çok geç geldi. Ona yakın taşındım. Çok güzel olacak derdi yakın oturunca. Sadece tlf ediyordu ben taşınırken. Evimin önünden geçiyordu hergün. Sordum ne yapmaya çalışıyorsun diye. Hiçbir sorun yok kendimi iyi hissetmiyordum dedi. Hep arayıp iyi olmadığını geleceğini söylüyordu. Hatta diğer ark larla hayırlı olsuna gelecekti evime. Diğer ark ları da ayartmış sonra gidelim demiş öyle dediler
bu süreç belki bir yıl sürdü diyebilirim. Kötü olan insan ig da dağ yürüyüşüne falan gidiyordu paylaşımlarda. Bilmiyorum. Mutlu olan günlerimde gelmedi hiç. Aldığım evi bile çekemediğini düşünür oldum. Hiç sevmem böyle yakıştırmaları ama.. Eşimin işyeri ile ilgili iflas edecek diye haber çıkmıştı hemen aramıştı çünkü. Haberlerde görmüş. Bende bir daha açmadım tlf larını.
Sizinki bir başka çeşidi. Yüzüne görüp iş çeviren cinsten. Benimki durup dururken düşman kesilen