Bir arkadaşım bile yok

herkese teşekküler sizden başkada kimse yok zaten konuşkanım ama geveze diiilimki kızlar peki konuştuum için uzaklar dielim peki ihtiyaç duyduklarında neden arıyolar

bende olabilirm kızlar çok tatlı olurrr arkadaşlık dostlukkk

teşekkür ederim daha ii hissettim kızlar saolun buarada ist beylikdüzüne taşınıyorum burdan arkadaşlarla sewe sewe görüşebiliri tabii sewesewe

canım benim yaa..yanında olmasa bile burda biçok arkadaşın olabilir...istediğin zaman banada özelden mesaj atabilrisin..ben ne zaman istersen arkadaşlık ederim sana..konuşuruz...takma kafana bunu..bak evlisin,eşin var..eş aynı zamanda arkadaştır da..

sana en yakın yine sensin bence en iyi arkadaş en iyi dost nerde hata olduğunu veya olduğunuda sen anlarsın en iyibu haller herkesin belirli dönmelerinde var inan yalnız değilsin:çok üzgünüm:

canım ınsnlar nankor ben careyı esımde buldu o benım dostum arkadaım bunu dusun
veyaa arkadssızda yasanır boyle dusun ınsanlar farklıklava:

ben çok konuşanları severim güzelim gel arkadaşın olayım okey mi tatlım

sırnaşık şey delikafadulden :roflol: ayyy canım yaa senın bu yazını okuyuncaaa sankı kendım yazmısım sandım hee aynen aynennn benım de kımsem yook ve benıde kımse dınlemez sallamaz sıkılırlar yanımdaa ama bıktımm sallamıom aslında bılıyomusun benı bu zamana kadar cok uzduler gAMSIZLIGIMIN NEDENI BELKIDE buydu senağlama

Yalnizlik Zor sey.Simdi hamilesin .Bence bu yüzden hassas düsünüyorsun.
Seninde eninde sonunda iyi arkadaslarin olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…