Bir arkadaştan daha oldum

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Gece gece canım sıkıldı arkadaşlar. Yazıp rahatlamak istedim. Eşimde iş için şehir dışında. Corona sayısı fazla bir ilde. Zaten aklım onda. Benim bir arkadaşım var. Yakın arkadaşım. Konu açmıştım daha önce 10 gündür tanıdığı kişiyle evliliğe karar verdi diye. Az önce konuştuk. Eylül başında düğün yapacak. Düğüne çağırdı beni. Ama benim kalbimi istemeden olsa da çok kırdı. İsteme sürecinde filan sürekli benim isteme olayımla kendisininkini karşılaştırdı. O benim isteme yüzük takma gibi olaylarımda vardı. Kendi yüzüğünün karatından yada takılan bilezik sayısıyla filan sürekli eşimin bana az altın yaptığını, kıyafet filan almadığını kendi nişanlısının ona herşeyi vakkodan aldığını anlatıp durdu. Sürekli kariyerinden parasından bir evin bir oğlu olmasından bahsediyor. Biz bu aralar zaten iş yüzünden sıkıntı yaşadık yeni toparlanıyoruz. Arkadaşım böyle konuştukça benim onun düğününe gitmek içimden gelmiyor. Corona var sonra görüşürüz diyeceğim anlamaz illa gel der biliyorum ama gitmeyeceğim. Gerçi sonrasında da görüşmeyi düşünmüyorum artık. Sizce gitmemek de görüşmemek de haklımıyım

Gece gece canım sıkıldı arkadaşlar. Yazıp rahatlamak istedim. Eşimde iş için şehir dışında. Corona sayısı fazla bir ilde. Zaten aklım onda. Benim bir arkadaşım var. Yakın arkadaşım. Konu açmıştım daha önce 10 gündür tanıdığı kişiyle evliliğe karar verdi diye. Az önce konuştuk. Eylül başında düğün yapacak. Düğüne çağırdı beni. Ama benim kalbimi istemeden olsa da çok kırdı. İsteme sürecinde filan sürekli benim isteme olayımla kendisininkini karşılaştırdı. O benim isteme yüzük takma gibi olaylarımda vardı. Kendi yüzüğünün karatından yada takılan bilezik sayısıyla filan sürekli eşimin bana az altın yaptığını, kıyafet filan almadığını kendi nişanlısının ona herşeyi vakkodan aldığını anlatıp durdu. Sürekli kariyerinden parasından bir evin bir oğlu olmasından bahsediyor. Biz bu aralar zaten iş yüzünden sıkıntı yaşadık yeni toparlanıyoruz. Arkadaşım böyle konuştukça benim onun düğününe gitmek içimden gelmiyor. Corona var sonra görüşürüz diyeceğim anlamaz illa gel der biliyorum ama gitmeyeceğim. Gerçi sonrasında da görüşmeyi düşünmüyorum artık. Sizce gitmemek de görüşmemek de haklımıyım
bu kadar varlıklı ve bir evin bir oğlu 10 gündür tanıdığı kızla mı evleniyor.bu işte bir bit yeniği vardır bence mümkünn değil

Tam olarak sorun neydi anlamadım ?
Nisbet yapmasımı?

Ahahahaha

‘Sonra eşim evin bir oğlu, annesi babası peşimizi bırakmıyor.
Kocam sürekli ebeveyn gibi onlarla ilgileniyor, aldığı yüzüğü başıma kakıyor vb sorunlarını dinlemeniz çok muhtemel.’

Bu filmi fazlaca gördük.

Son düzenleme:
Sırf şu, işi gücü düzgün, maddi durumu iyi, kendisinin de yaşı geçiyor diye alel acele evlenmek isteyen arkadaşınız değil mi bu?
Görmemisin bir kocişi olmuş misali.

Karşılaştırma yapıp, sizi, eşinizi bir nevi ezmeye çalışması hiç hoş değil. Rahatsız oluyorsaniz görüşmeyin.

Arkadaşınız yükseklerde uçtuğunu sanıp yere çakilmaz sonrasında umarım

Ah canım tuzlıyım da kokmasın, koca bulup evleniyor diye mi bütün bunlar. 😁😁😁

Ay bence bu tarz insanlar arkadaşlarından üstün gördükleri konuları pankart yapıp ellerinde taşımalı...
Bu nedir ya, benim eşimin durumu yoktu bana bişey alamadı da takamadı da...
Ama ben çok severek, çok isteyerek, çok mutlu olarak evlendim eşimle. Kimse de bana yorum da dahi bulunamadı sizde söyletmeyin.

Ve evlilikle ilgili özel gününe gitmeyin. Bu kadar küçümsediği insanı birde düğüne, nikaha, kınaya mı bekliyor....

Ben gösterişe değil adama bakıyorum desenize.

Eşinizin iyi yönlerini söyleyip acaba senin ki nasıl olacak diye sizde samur kürkü giydirin.
Şöyle telefonda ağzı yüzü kaysın ama size belli edemesin.

Aslında beni çok severdi ama nasıl böyle bir kıyas içine girdi anlamadım
Allah insana rast getirsin, Allah edepsize sardırmasın inşallah. Vakkosu, pırlantası şöle dursun insan olsun yeterki. Yazık vallahi. Evin tek oğlu bide evlenince konusmak lazım kendisiyle.

Sırf şu, işi gücü düzgün, maddi durumu iyi, kendisinin de yaşı geçiyor diye alel acele evlenmek isteyen arkadaşınız değil mi bu?
Görmemisin bir kocişi olmuş misali.

Karşılaştırma yapıp, sizi, eşinizi bir nevi ezmeye çalışması hiç hoş değil. Rahatsız oluyorsaniz görüşmeyin.

Arkadaşınız yükseklerde uçtuğunu sanıp yere çakilmaz sonrasında umarım
Neden böyle bir karşılaştırma içine girdi anlamadım. Şartlarımız eşit bile değil. Bizim ikinci evliliğimiz onların ilk evliliği. Benim eşimin annebaba ölmüş doğal olaraK her şeyi kendi yaptı. Onların aile desteği var.

Aslında beni çok severdi ama nasıl böyle bir kıyas içine girdi anlamadım
Seni kıyaslayıp aşağlamış egosu tavan yapmış sende onu bozmamışsın aslında hiç bir zaman arkadaş değilmişsiniz , zamane samimiyetsiz ilişkiler böyle oluyor, şaşırmadım

Ay bence bu tarz insanlar arkadaşlarından üstün gördükleri konuları pankart yapıp ellerinde taşımalı...
Bu nedir ya, benim eşimin durumu yoktu bana bişey alamadı da takamadı da...
Ama ben çok severek, çok isteyerek, çok mutlu olarak evlendim eşimle. Kimse de bana yorum da dahi bulunamadı sizde söyletmeyin.

Ve evlilikle ilgili özel gününe gitmeyin. Bu kadar küçümsediği insanı birde düğüne, nikaha, kınaya mı bekliyor....

Ben gösterişe değil adama bakıyorum desenize.

Eşinizin iyi yönlerini söyleyip acaba senin ki nasıl olacak diye sizde samur kürkü giydirin.
Şöyle telefonda ağzı yüzü kaysın ama size belli edemesin.
Hiç huyum değildir öyle anlatmak ama bakınca eşim gerçekten kıymet veriyor bana. Bütçesi doğrultusunda ne istediysem aldı hala da alır. Öyle sana bişey takmamış filan demesinden ziyade arkadaşım dediğim birinden duymak üzdü bunları

Back
X