Gece gece canım sıkıldı arkadaşlar. Yazıp rahatlamak istedim. Eşimde iş için şehir dışında. Corona sayısı fazla bir ilde. Zaten aklım onda. Benim bir arkadaşım var. Yakın arkadaşım. Konu açmıştım daha önce 10 gündür tanıdığı kişiyle evliliğe karar verdi diye. Az önce konuştuk. Eylül başında düğün yapacak. Düğüne çağırdı beni. Ama benim kalbimi istemeden olsa da çok kırdı. İsteme sürecinde filan sürekli benim isteme olayımla kendisininkini karşılaştırdı. O benim isteme yüzük takma gibi olaylarımda vardı. Kendi yüzüğünün karatından yada takılan bilezik sayısıyla filan sürekli eşimin bana az altın yaptığını, kıyafet filan almadığını kendi nişanlısının ona herşeyi vakkodan aldığını anlatıp durdu. Sürekli kariyerinden parasından bir evin bir oğlu olmasından bahsediyor. Biz bu aralar zaten iş yüzünden sıkıntı yaşadık yeni toparlanıyoruz. Arkadaşım böyle konuştukça benim onun düğününe gitmek içimden gelmiyor. Corona var sonra görüşürüz diyeceğim anlamaz illa gel der biliyorum ama gitmeyeceğim. Gerçi sonrasında da görüşmeyi düşünmüyorum artık. Sizce gitmemek de görüşmemek de haklımıyım