• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir arkadaştan daha oldum

Seni kıyaslayıp aşağlamış egosu tavan yapmış sende onu bozmamışsın aslında hiç bir zaman arkadaş değilmişsiniz , zamane samimiyetsiz ilişkiler böyle oluyor, şaşırmadım
Bir de evlendikten sonra eşlerimizi tanıştıralım kariyerleri bir diyor . İyi anlaşırlarmış

Bir de evlendikten sonra eşlerimizi tanıştıralım kariyerleri bir diyor . İyi anlaşırlarmış
Bu arkadaşınız marka, etiket düşünü arkadaşlık bunun üzerine kurulmaz ,

Siz kendinize empatisi yüksek duygusal gözü tok arkadaş bulun

Acaba ilk kez mi böyle potlar kırıyor yoksa bugüne kadar hep idare etmiş olabilir misiniz?
Benim de yakın olmasa da bir grup içinde sabrettigim patavatsız bir arkadaş vardı diğer arkadaşların hatrına alttan aldığım.
Gruptaki diğer evli kızlara çeyizle ilgili şeyler sordum memnun oldukları markaları ürünleri vs.
Bu evliliği düşünmeyen arkadaş " ne acelesi var şimdi niye alıyorsun ki" falan dedi(özel hayatımı onunla paylasmiyodum )
ben böyle çeyiz işine girince buna bı haller oldu "ben evlenmeyi düşünmüyorum" falan dedi kimse sormadgı halde 🤣
Aynı arkadaş akabinde sizin arkadaşınız gibi bir ay içinde evlendi sonra bana "bak sana acele ediyorsun demiştim senin ceyizlerin gelmedi ama benimkiler 10 günde geldi"dedi.
Burda "acele"eden ben oluyorum evet😁ve akabinde evlilikle ilgili ahkam kesmeye başladı evde kaldın gibi imalar falan.Zaten hoşlanmadığım biriydi ben de yol verdim.
Ama bakın bu insan benim 'en yakın' arkadaşım değildi.

Hiç sağlıklı değil konuşmaları yakın arkadaşım beni kendisiyle kıyaslayamaz,bana yukardan bakmaz dahası bile bile üzmeye çalışmaz.
O kişi sizin ona yakın olduğunuz kadar yakın değildi belki de.Bu sayede anlayacaktiniz belki de niyetini.

Ah tatlım benim 20 yıllık arkadaşım her şeyimizi o kadar kıyaslıyor ki bir de sevgilime kulp bulması beni iyice deli ediyor haftada bir telden görüşüyorum artık, kafam rahat mis.
bana 1. Kocayı boşadın alışmışsındır 2. de boşarsın dediği an arkadaşlıktan da olduk kısaca hayat insanlar değişiyor bakış açısı kıskançlıklar zaten had safhada
Takma boşver sen de kocişim de mükemmeldir de gitsin😁

Görüşmeyin derim. Biz de eşimle yeni evliyken maddiyatimiz, eşimin işleri bozulmuştu ben daha 21 yaşimdaydim. 😔 Böyle tipler yuzunden cidden psikolojim baya bozulmuştu.

Herşey duzeliyor, daha iyisi bile oluyor zamanla ama yipratici bir surec zaten bi de gereksiz kişilere kendi üzerinde ego tatmin ettirme, goruşmeyi kesin içinde patlasin.

Arkadasiniz meslek, statü ve para aşığı sanırım. Sizi de cok iyi niyetli buldum.
Benim bir arkadasim da boyle açıkca kiyaslara gitmese de kimle gorussem o kişiyi kötülerdi sürekli. Baska durumlar da olunca görüşmüyorum artik. Bazen özluyorsun belki onu değil anılarınızı, birlikte büyümüslüğünüzü...yine hayirlisi deyip devam ediyorsun hayatina. Birinin sizi ve esinizi boyle ezmesine izin vermeyin bence.

Arkadasiniz meslek, statü ve para aşığı sanırım. Sizi de cok iyi niyetli buldum.
Benim bir arkadasim da boyle açıkca kiyaslara gitmese de kimle gorussem o kişiyi kötülerdi sürekli. Baska durumlar da olunca görüşmüyorum artik. Bazen özluyorsun belki onu değil anılarınızı, birlikte büyümüslüğünüzü...yine hayirlisi deyip devam ediyorsun hayatina. Birinin sizi ve esinizi boyle ezmesine izin vermeyin bence.
Evet artık görüşmeyi azalttım. O da düğün telaşına aramıyor. Ama düğününe kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum

Bir evin bir oğlu derken... diğer erkekler bir evin 10.cu oğlu mu😂🙈

Görmemiş işte, kendi gücüyle alamayacağı şeylere kociş parasıyla kavuşunca buldumcuk olmuş
Aslında hiç öyle değildi. Kendisi çalışan Özgür birisiydi. Yurt dışında filan çalıştı. Bir ayda nasıl böyle oldu anlamadım. Geçici bir durum olsa bile çok kırıldım

Ne dusunuyor ne hissediyorsaniz acikca bir mesaj yazin ve ifade edin.. artik arkadas olamam samimiyetini yitirdim deyin. Virus vs bahanelerle olmaz.. beni kiskandigi icin benimle alakayi kesti diyecek arkanizdan.. neyin ne oldugunu, hatanin onda oldugunu bilsin.
Evet belki bunu yaparım ama şuan evlilik heyecanı yaşıyor. Canını sıkmak istemem. Gerçi umrunda olur mu bilmem ama

Back
X