- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de evlendikten sonra eşlerimizi tanıştıralım kariyerleri bir diyor . İyi anlaşırlarmışSeni kıyaslayıp aşağlamış egosu tavan yapmış sende onu bozmamışsın aslında hiç bir zaman arkadaş değilmişsiniz , zamane samimiyetsiz ilişkiler böyle oluyor, şaşırmadım
Geçmiş olsun size de . Gitmeyeceğim. Coronadan dolayı düğünlere yasak geliyor diye acele ediyorlar zaten. Bir an önce yapalım diyorKorona var gitme.Bak testım pozıtıf cıktı
Bu arkadaşınız marka, etiket düşünü arkadaşlık bunun üzerine kurulmaz ,Bir de evlendikten sonra eşlerimizi tanıştıralım kariyerleri bir diyor . İyi anlaşırlarmış
Arkadasiniz meslek, statü ve para aşığı sanırım. Sizi de cok iyi niyetli buldum.Bir de evlendikten sonra eşlerimizi tanıştıralım kariyerleri bir diyor . İyi anlaşırlarmış
Evet artık görüşmeyi azalttım. O da düğün telaşına aramıyor. Ama düğününe kesinlikle gitmeyi düşünmüyorumArkadasiniz meslek, statü ve para aşığı sanırım. Sizi de cok iyi niyetli buldum.
Benim bir arkadasim da boyle açıkca kiyaslara gitmese de kimle gorussem o kişiyi kötülerdi sürekli. Baska durumlar da olunca görüşmüyorum artik. Bazen özluyorsun belki onu değil anılarınızı, birlikte büyümüslüğünüzü...yine hayirlisi deyip devam ediyorsun hayatina. Birinin sizi ve esinizi boyle ezmesine izin vermeyin bence.
Şimdilik çok seviyor düğünden sonra da sevecekmiUzaktan akrabalar. O yüzden kayınvalidesini filan çok seviyor
Bir evin bir oğlu kısmını bide evlendikten sonra sor bakalım hava atacak mı aynı konuda
Aslında hiç öyle değildi. Kendisi çalışan Özgür birisiydi. Yurt dışında filan çalıştı. Bir ayda nasıl böyle oldu anlamadım. Geçici bir durum olsa bile çok kırıldımBir evin bir oğlu derken... diğer erkekler bir evin 10.cu oğlu mu
Görmemiş işte, kendi gücüyle alamayacağı şeylere kociş parasıyla kavuşunca buldumcuk olmuş
Evet belki bunu yaparım ama şuan evlilik heyecanı yaşıyor. Canını sıkmak istemem. Gerçi umrunda olur mu bilmem amaNe dusunuyor ne hissediyorsaniz acikca bir mesaj yazin ve ifade edin.. artik arkadas olamam samimiyetini yitirdim deyin. Virus vs bahanelerle olmaz.. beni kiskandigi icin benimle alakayi kesti diyecek arkanizdan.. neyin ne oldugunu, hatanin onda oldugunu bilsin.