- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
MagaziMedya'nın yaptığı ''En Başarılı Dizi'' anketi sonucunda Bir Aşk Hikayesi birinci olmuş... Dizinin reytingleri kötü geliyor ama ankette en başarılı dizi seçiliyor, hayli ilginç. Salı günü iddalı diziler olduğundan, izleyiciler boş zamanımda izlerim mantığıyla yaklaşıp internetten mi izliyorlar acaba?:44:
Zaten sanırım 16 bölüm sürecek orjinaliyle aynı hızda ilerliyormuş.Öyle olursa hepi topu 9 bölüm kladı zaten.
Korkut'un Ceylanın babasından kaçması ben mi kaçırdım bilmiyorum ama saçma oldu biraz.Korkut Tahsinin kendisini tanıdığını nereden biliyor.Sonuçta Serap Ezgünün programında gördü Korkut'u Tahsin ama Korkut bilmiyor yani.Ben de anlamadım onu.Sadece Hakkı Baba Korkut'a kardeşi için annesine gittiğini ama şöförün kovduğunu söylemişti.
Korkut'ta eski sevgilisinin nişanında kafasından vuruldu ölecekmiş o yüzden.
Biz eşimle bu dizinin fanatiği olduk.Hiç tv izlemeyen kocam bile keşke her gün olsa diyor o derece yani
İnşallah orjinali gibi bitmez
Aa ölmesin be korkut. ne kadar karizmatik adam. ceylana bakışları, o gülüşü.. of offf, otur izle korkutu.
bu aksam da var, bakalım bende 2 haftadır izlemeye basladım hemde tvden
reytingler çok düşük olmasının nedeni fox tv de yayınlanması olabilir. umarım yayından kalkmaz. ilk bölümden beri severek izlediğim bir dizi. ilk 100 program içinde 12. olmuş bu hafta
Bu dizinin konusu, biraz orijinal versiyonun dışına çıkmaya başladı.
fox ile bir alakası yok bence, karagül kac haftadır hep 1. aynı şekilde yer gök aşk ve lale devri de. insallah bitmeez
ben şahsen foxtv yi hiç izlemiyordum o saydığın dizileri bile duymadım. rastlantı sonucu kanallarda gezerken bu diziyi izlemeye başladım sadece. benim gibi pek fox tv yi izleyen yoktur diye düşünmüştüm. star tv , kanal d , atv gibi büyük kanallara ilk yayınlansaydı haberi olmayan biçok insan görüp izleyebilirdi diye düşünüyorum. ama geçti artık.
belki de canım.
keske hakettiği yerde olabilse, kayıp şehir gibi olmasın sonu insallah.
emineyi oynayan kız, nasıl masum öyle sahnelerinde hiç sıkılmıyorum. su gibi geliyo bana. hele korkutla arasındaki bağ, inanılmaz.
ceylan diyor ya hani, cok sıkıldım eğlenceli birşeyler mi yapsak. oradaki korkutun ifadesi, çapkın bakışları, öldüm bittim ulan öldüm bittim. artık neler anladıysa eğlenceli bir şeylerden
evet sıra geldi yine sorularıma kızlar, üzgünüm bastan izleyemedim.
korkut, kardesini nasıl buldu.
annesinin gönül karanlı olduğunu nereden öğrendi?
ceylan diyor ya hani, cok sıkıldım eğlenceli birşeyler mi yapsak. oradaki korkutun ifadesi, çapkın bakışları, öldüm bittim ulan öldüm bittim. artık neler anladıysa eğlenceli bir şeylerden
Hayir ya korkuta yapilir mi bu offf ulen tolga cok pismissin sen
noldu ya izleyemedim. intikam planından vaz mı gecti korkut.?
foxdan izleyecektim ama yüklememişler, bu bölümde korkut annesine tolga benim kardesim mi dedi!
allah belanı versin ceylan yapılırmı bu çocuğa bu haaa tolgada tolga al sana tolga defol git pis uyuz fıstık gibi korkut varken yazık ya ameliyat olmazki şimdi bu inşaallh olurda ölmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?