Bir Aşk Hikayesi Fox Tv

Benim çevremde de herkes bu diziyi izliyor ama netten.

Aa ölmesin be korkut. ne kadar karizmatik adam. ceylana bakışları, o gülüşü.. of offf, otur izle korkutu.
bu aksam da var, bakalım bende 2 haftadır izlemeye basladım hemde tvden

Aa ölmesin be korkut. ne kadar karizmatik adam. ceylana bakışları, o gülüşü.. of offf, otur izle korkutu.
bu aksam da var, bakalım bende 2 haftadır izlemeye basladım hemde tvden

Aynen otur izle Korkutun aşık oluşunu :)

Bugün ceylan seni seviyorum diyo korkuta

reytingler çok düşük olmasının nedeni fox tv de yayınlanması olabilir. umarım yayından kalkmaz. ilk bölümden beri severek izlediğim bir dizi. ilk 100 program içinde 12. olmuş bu hafta

reytingler çok düşük olmasının nedeni fox tv de yayınlanması olabilir. umarım yayından kalkmaz. ilk bölümden beri severek izlediğim bir dizi. ilk 100 program içinde 12. olmuş bu hafta

fox ile bir alakası yok bence, karagül kac haftadır hep 1. aynı şekilde yer gök aşk ve lale devri de. insallah bitmeez

fox ile bir alakası yok bence, karagül kac haftadır hep 1. aynı şekilde yer gök aşk ve lale devri de. insallah bitmeez

ben şahsen foxtv yi hiç izlemiyordum o saydığın dizileri bile duymadım. rastlantı sonucu kanallarda gezerken bu diziyi izlemeye başladım sadece. benim gibi pek fox tv yi izleyen yoktur diye düşünmüştüm. star tv , kanal d , atv gibi büyük kanallara ilk yayınlansaydı haberi olmayan biçok insan görüp izleyebilirdi diye düşünüyorum. ama geçti artık.

belki de canım.
keske hakettiği yerde olabilse, kayıp şehir gibi olmasın sonu insallah.

emineyi oynayan kız, nasıl masum öyle sahnelerinde hiç sıkılmıyorum. su gibi geliyo bana. hele korkutla arasındaki bağ, inanılmaz.

ceylan diyor ya hani, cok sıkıldım eğlenceli birşeyler mi yapsak. oradaki korkutun ifadesi, çapkın bakışları, öldüm bittim ulan öldüm bittim. artık neler anladıysa eğlenceli bir şeylerden

evet sıra geldi yine sorularıma kızlar, üzgünüm bastan izleyemedim.
korkut, kardesini nasıl buldu.
annesinin gönül karanlı olduğunu nereden öğrendi?

Serap Ezgü'ye konuk oldu Korkut orada yüzüğünü gösterdi Korkut aynısı Eminede de vardı.Umut görünce kanala gitti öyle buluştular.Hakkı baba da annesinin Gönül Karanlı olduğunu biliyormuş o söyledi Korkut'a.

tesekkürler canım..

Kızlar Korkut kurtulmak için çabalamaya karar verdi ya orjinalinde de böyle miydi? Bi umut belki Korkut ölmeyecek diye düşündüm.

noldu ya izleyemedim. intikam planından vaz mı gecti korkut.?
foxdan izleyecektim ama yüklememişler, bu bölümde korkut annesine tolga benim kardesim mi dedi!

Ahhh ahh neler olmadı ki?Kaza geçirdi ya tolga ceylanı sevdiğini anlamış ona ilan-ı aşk etti.Bir de kazadan dolayı sesini kaybetmiş artık şarkı söyleyemeyecekmiş.İşte çocuk gibi davrandı Ceylana beni bırakma falan dedi.Korkutu doktoru aradı kurtulmanız için 2 gün sonra ameliyat olmanız gerek her geçen gün risk artıyor dedi Korkutta hemen yüzük aldı.Ceylanı aradı çağırdı bir de muhteşem bi evlenme teklifi etti.Ceylan da Tolgayı bu halde bırakamam dedi.Korkut ya tolga ya ben dedi Ceylan yapamam dedi.Zavallım olan Korkutuma oldu nasıl üzüldü yaaaa

Bi daha ki bölüme Almanyadaki eski sevgilisi geliyormuş Korkutun.

allah belanı versin ceylan yapılırmı bu çocuğa bu haaa tolgada tolga al sana tolga defol git pis uyuz fıstık gibi korkut varken yazık ya ameliyat olmazki şimdi bu inşaallh olurda ölmez

allah belanı versin ceylan yapılırmı bu çocuğa bu haaa tolgada tolga al sana tolga defol git pis uyuz fıstık gibi korkut varken yazık ya ameliyat olmazki şimdi bu inşaallh olurda ölmez

Aslı geliyormuş bu bölüm.Neden acaba?Çocuk senden mi diyecek? Yok artık o kadar da olmaz

kıskansın bakalım ceylan hanım

Allah senin cezanı versin ceylan, bir darbe de sen indirdim korkutuma. ağzının ortasına bir tane yapıştırmak saclarını yolmak oradaki bütün mumlarla o dillerini yakmak istiyorum...!!!!!!!

kıyamam ben korkutuma kıyamam nasıl aglattı beni

aslının geleceğini tahmin etmiştim zaten.. gelsin de ceylan pişmanlıktan gebersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…