• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ay çıplak çalışan ofisin hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne rezil bir durum bu yabancılar çıplaklıkla kafayı bozmuş ! Alın size çalışma disiplini

Eewww.. Ilk aklima gelen sey o koltuklara rastgele mi oturuyorlar acep diye dusunmek oldu..:KK22:Iyyy hepsinde bir degisik salgi bir degisik koku.. Igrenc... Bir tek benim mi aklima geliyor boyle seyler acaba? Nasil daha rahat ediyorlarmis oyle onu da anlamadim zaten.:confused:

ıyy benim de o geldi aklıma :D yalnız değilsin :D

Ben giyinik olmadıkları için ıstma sistemlerini daha çok yakmışlar gibi anlamıştım :KK70:

Şimdi gördm yalnz değilmişm :KK70:

niye o kadar komplike düşündüysem :D

Tamam bana da tuhaf geldi de günah, pislik falan böyle şeyler yazmanın da anlamı yok
Sonuçta kimseye bir zararları yok bu insanların

Iyyyk çok fena ya. Çalıştığım arkadaşların özel bölgelerini görmek istemezdim, hele de bazılarının suratına bile dayanamazken.:KK53:

Iyide herkes çiplak guzel degil ki dansçigim. Kat kat yag artik ortaya çikar. Libidon felan yükselmez, olsa olsa, travma geçririrsin :KK70:

Ay evet bizim iş yerndeki tipsiz erkekleri çıplak düşündüm bi an. Bir süre sevişemeyebilirim travma geçirip. Doğru diyosun :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X